Şimdi Ara

YAPRAK DÖKÜMÜ...!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
572
Cevap
0
Favori
19.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali rıza bey amca kalpten gidecek tüm bunları öğrendiğinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

bişey sorcam dizide sedef karakterli kız daha önceden başka bi dizide oynadı mı yada tv de herhangi bi şekilde gözüktü mü

Ya benim düşündüğüm de dizide hep bu nedendir bilmiyorum çok ilgimi çekti ve sanki daha önce görmüşlüğüm var hayırdır inşallah

sanada mı tanıdık geliyor hayırdır inşallah

dizi bugün değil yarın bakarsın

ikinci baharı izlemediğim için bilemiyorum iyi bi bak umarım dediğin kızdır yoksa uğraş dur nerden tanıdık geliyo diye

kız sinemalarda film öncesi yayınlanan reklamlarda oynuyo. hatta bir çocukla beraber objelere yandan bakıyolar ve öyle bişeye benzetiyolar. ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum.

• BU ARADA DİZİDEKİ CEM İLE KIZ KARDEŞİ ROLUNDEKİ KIZ GERÇEK HAYATTA EVLİLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: **EDİTÖR**

BU ARADA DİZİDEKİ CEM İLE KIZ KARDEŞİ ROLUNDEKİ KIZ GERÇEK HAYATTA EVLİLER...

güsel kıs
  • oy oy 1 gün kaldi

asli O_o
  • quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_

oy oy 1 gün kaldi

asli O_o

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Ferhunde zaten çok fena çok...

onun canı şey istiyo .. hmm şey işte ya Dayakk dayakk
  • Bu dizinin reytingleri avrupa yakasını geçmiş. Gercekten kaediyor ama boyle reytingi hatta bu kadar kotu dizilerin yayılandıgı bir donemde daha fazlasını hakediyor ama neyse..
  • Bu sezonun son bölümü sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Bu sezonun son bölümü sanırım.

ööle bisi yazmiodu ama
  • ya bu dizde ne kadar minnoş kızlar var ha benim şebboy kedimi hatırlatıyorlar vicdan azabı çekiyorum
  • nasi yani :S
  • Fikret evlenmicek bence :S

Oğuzla necla da kaçamadı

Leyla delirdi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Fikret evlenmicek bence :S

Oğuzla necla da kaçamadı

Leyla delirdi :S

fikret evleniyor ve gidiyor.Kitapta oyle yazıyordu.
  • her zmnki gibi süper bi bölümdü gözümü kirpmadim sanirim evlenmesin fikret ya adam tam odun

leylann "kocami da aldi" die baarmasi cok hosuma gtti nieyse

aksamdan beri tv izliom yaprk dökümü sora yüxexes :S
  • Malesef fikret gidiyor.babası yıkıldı kaldı.Yaprak dökümü henüz yeni başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLeeP waLKeR

Malesef fikret gidiyor.babası yıkıldı kaldı.Yaprak dökümü henüz yeni başlıyor

haklisin

ali riza beye hayranim ya
    bi oyuncu olarak adam süper bence babalara hic dayanamam ben.. o aalarken ben de alicaktim nerdeyse
  • ya diziyi baştan kacırdım sonlarına doğru izledim

cok beter bi bolumdu fikrete cok kızıyorum aile perişan gitmiş habersiz bi şekilde evleniyo bide onu duyunca temelli gocecek ali riza bey

nejladan nefret ediyorum..

romanın sonlarında şevket hapishaneye giriyo ama neden orasını unuttum oğuzu mu öldürcek ne :) yada şu bankada ki hesaplar yuzunden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

romanın sonlarında şevket hapishaneye giriyo ama neden orasını unuttum oğuzu mu öldürcek ne :) yada şu bankada ki hesaplar yuzunden..

hmm ben unutmusum baya..

bu aralar sevket cok hosuma gtmeye basladi

+ o kizin cirtlak cirtlk baarmasi beni deli edio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _vanilin_ -- 14 Haziran 2007; 0:40:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Birce

ya diziyi baştan kacırdım sonlarına doğru izledim

cok beter bi bolumdu fikrete cok kızıyorum aile perişan gitmiş habersiz bi şekilde evleniyo bide onu duyunca temelli gocecek ali riza bey

nejladan nefret ediyorum..

Sölemeyin yaaaa

Şevket hapse girio demek. Aboooo. Bu dizi adamın psikolojisini bozar valla.

Necla ile oğuz ne halt yicek merak ediyorum. Necla eve giremez artık. Oğuzla leyla da boşanmadı. İşler kızıştı.

Yeni sezonda acaba sedefle şevketin birlikte olması yani şevketin ferhunde den ayrılması gibi bi durum söz konusu mu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.