Şimdi Ara

Yapımcılık şirketi kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumdan beri hep müzikle ilgilendim. Yaşım ilerledikten sonra besteler yapmaya başladım. Müzik bir anda hayatım olmaya başladı. Lisenin son 2 senesinde hep aklıma girdi bu yapımcılık işi nasıl başlanabilir bu işe neler yapmak gerekir. Sıfırdan başlamak bu kadar zormudur. Fikir kafama oturalı yaklaşık 3 sene oldu ve ben somut bir adım bile atamadım. Bu işlerin çok zor olduğunu biliyorum ama 19 senelik hayatımda hep zor işlerin altından kalmışımdır. ( birazık egom büyüktür. ). Bu işlerin en önemli etkeni kendine güvendir. Yani en azından yaptığım müziği kafelerde ve barlarda söylemek kendine güven gerektirir. Ben bunu başardıysam ve kendimi bir şekilde dinleyiciye kabul ettirdiysem neden en büyük hayalim olan yapımcılık şirketimi kuramayayım.
    Sadece neler yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda ailemden destek göreceğimi sanmıyorum. Müzik yaptığım zaman hayatımla oynadığımı düşünüyorlar yani onlara göre boş işler bunlar. Tek albümlük sanatçı olacağımı düşünüyorlar ama benim aklım albümde filan değil kendimi ifade etme özgürlüğümü kullandığım için mutlu oluyorum. Benim en büyük hayalim yapımcılık şirketidir.
    Haa diyeceksininiz manyakmısın lan niye yazdın bu kadar uzun onuda bilmiyorum konuya açmaya karar verince sadece neler gerekir onu soracaktım birden bu kadar yazı yazdığımı gördüm. :)
    Bir yardımı olsada olmasada içimi döktüğümü farkettim ona güzel birşeydir. :)

• Bizimde film yapım şirketi kurma girşimimiz vardı. Her seferinde bu işe girsek mutlaka bir sorun oluyor vazgeçiyoruz.. Bu iş biraz zor ve paa gerekir en önemlisi stüdyo ve birde sanat camiasında sağlam bir tanıdık
  • istersen beraber kuralım
  • ben film yapım şirketi kuruyorum herşey hazır
  • kardeş naptın kurdun mu hayırlısıyla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirket kurmak
    6 yıl önce açıldı
    Online iş kurmak istiyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.