Şimdi Ara

Yapım aşamasındadır sayfasını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalr bi site var ********.com.tr die bu siteye girince yapım aşamasındadır çıkıyor ********.com.tr/index.php ye girince sitenin ana sayfası geliyor sitenin yapım aşamasındadır sayfasını kaldırmak istiyoruz yani ********.com.tr girince direk anasayfa gelecek ama bir türlü beceremedik .. host sitesi yasakmı vermek bilmiyorum ama garantiweb.com acil yardımınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikrop_2 -- 28 Ekim 2010; 19:28:30 >

• ana dizinde index.html gibi dosya varsa ondan kaynaklı olabilir.
  • Panelinizden default page seçeneğini index.php olarak ayarlarsanız. index.php default olarak açılır.. onun dışında Evolution9 arkadaşımızın dediği de neden olabilir.
  • büyük ihtimalle ana dizin index.html yada index.htm adında bir dosya vardır ki bu dosyanın içeriği de yapım aşamasındadır sayfasıdır.
    Ama yine de içeriğine bakmak lazım.
    o dosyanın içini açıp, bir kontrol etmen de fayda var.Eğer doğru dosyaysa silerek yapım aşamasındadır sayfasını kaldırabilirsin.
    Sorun hala çözülmez ise panelden yönlendirmelere bakmalısın.
  • ana dizinde index.html veya index.htm yoktu sorunu bende anlamadın teknik servisi aradım yardımcı oldular cevaplarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.