Şimdi Ara

Yapılmayan kaldırım yüzünden aracımın karter muhafazası kırıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam neresi oluyor acaba orasi ? Bende eskisehirde yasiyorumda merak ettim. Bu arada cok gecmis olsun . Uzuldum yani 0km araba sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvenFaLL26

Tam neresi oluyor acaba orasi ? Bende eskisehirde yasiyorumda merak ettim. Bu arada cok gecmis olsun . Uzuldum yani 0km araba sonucta.

Kirim caddesi uzerinde ihsaniye mah. Sakarya caddesine cikmadan.

• Belediye'ye müracat etseniz kısa süre zarfında bir sonuç alamazsınız gibime geliyor.Kırıcı ile kot farkını düzeltip,binadaki diğer araç sahipleriyle birlikte kendi imkanlarınızla elbirliğiyle bir çözüm bulunur.
  • 1,5 aylık aracı ya herro ya merro diyerek bu riske atıyorsanız yapacaka bişey yok eçmiş olsun, keşke uzun bir kalas bulsaydınız, taşla olmaz öyle

garajınız ruhsatlı mı? yani imar planında garaj girişi olarak gözüküyor mu orası? girişinin düzenlemesinden belediye mi sorumlu?
  • - İmza toplayıp belediyeye yol işlerine gidin. Durumu anlatan dilekçenizle apartman olarak başvurun.
    - Eğer 1-2 gün çözülmez uzarsa, pratik çözüm iki tane kalas temin edin araçları çıkarmak için.
    - Olmadı, bir tane amele tutulur, yarım torba çimento ile o arada arabaların çıkacağı kısıma meyilli beton dökülür. 2 saatlik iş.
    - Türkiye gibi yoldan ne çıkacağının belli olmadığı yerde acilen bir karter koruma sacı temin edilir.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

1,5 aylık aracı ya herro ya merro diyerek bu riske atıyorsanız yapacaka bişey yok eçmiş olsun, keşke uzun bir kalas bulsaydınız, taşla olmaz öyle

garajınız ruhsatlı mı? yani imar planında garaj girişi olarak gözüküyor mu orası? girişinin düzenlemesinden belediye mi sorumlu?

Tabiiki ruhsatli. Imar planinda siginak ve garaj girisi olarak kayitli. Belediye duzenlemekle yukumlu. Zaten garaj onunu yatik kaldirim taslari ile dosediler oyle olmasa normal kaldirim gibi doserlerdi taslari.
    O konuda skinti yok yani.

Su an is yerindeyim bakalim aksama gorecez hala ayni mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 13 Aralık 2012; 9:16:07 >
  • Belediyeye attigimiz sikayet mailleri ise yaradi arkadaslar.
    Az once evi aradim kaldirima asfalt atmislar. Birazdan is yerinden cikiyorum bakalim nasil olmus bi inceliyecem gidince.

• Sorun çözülmüş iyi olmuş ama illaki birinin başına bişey gelmesi gerekiyor bu ülkede sorunların çözülmesi için. Bende dün gökmeydan tarafında giderken yağmurlu hava yüzünden görünmeyen bir setten uçtum neredeyse. hızımda 60 falandı dandon bişeyler oldu sonra hatırladım buraa kasis vardı dedim. Yahu bukadar mı zor boyamak şunları... Paraları yoksa ben vereyim boyasınlar şu kasisleri , hepsinin boyaları dökülmüş gözükmüyor geceleri birde kocaman yapmışlar üstüne de yağmur gelince dümdüz yol gibi gözüküyor. Zaten bir araç düşmanlığıdır almış gidiyor Eskişehir'i çok üzülüyorum. Trafiğe çareyi otoparkları, yolları kapatarak arıyor Büyükşehir. Toplu taşıma desen yetersiz.
  • Valla Murat, istanbulu bursayi ankarayi gordukten sonra eskisehir trafik konusunda cennet cennet. Ha park sorunu yok degil mi maalesef haddinden fazla. Ozellikle cuma ve cumartesi gunleri trafik resmen kilit.

• Ankara mamakta oturuyorum bütün sokaklar şuan resimlerde görüldüğü gibi.Bir taraftan telekom kablo döşüyor bir taraftan elektrik firması yolları kazıyarak elektrik direklerini söküp kabloları gömüyor..

Tabiki bütün bunlar yapılmadan önce asfaltımız yapılmıştı daha yeni.Şimdi kazma işlemleri yapılıyor üstelik kışa girdik kar yağıyor şuan.

Sonuç en az 5 cm'lik kot farkları yüzünden benden karter muhafazasını kırdım.Serviste sordurdum fiyatı 350 tl + kdv
  • Belediye ile ugraşmak kadar rezil birşey yok. Kendi mahalleme 1 ay boyunca arabayla giremedim hatta apartmana girmek için binbir türlü maymunluk yapmak zorunda kalıyorduk. Ama aceleci davranıp hata yapmışsınız gerçekten çıkartmak istiyorsanız taş dizmekle olmayacagını anlamanız lazımdı (en azından benim en son aklıma gelecek bir fikir) Her araba sahibi ikişer üçer verip adam akıllı kalın 2 kalasla bu işi çok rahat çözebilirdiniz. Ben bikeresinde böyle yaptım hatta kullanılmayan mutfak dolap rafları vardı onları da etrafına sabitleyip çok rahat girip çıktım garaja. Geçmiş olsun, bu hallere düşürenler utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Valla Murat, istanbulu bursayi ankarayi gordukten sonra eskisehir trafik konusunda cennet cennet. Ha park sorunu yok degil mi maalesef haddinden fazla. Ozellikle cuma ve cumartesi gunleri trafik resmen kilit.

Orası öyle tabi haklısın. Ben artık tıkanıklıktan değilde otoparktan şikayetçiyim. Şehire arabanla gelsen merkeze yakın otopark yok artık esnaf sarayının oradakinden başka :/ Hamam yolu tarafındaki otoparklar kapanınca ordu evinin ilerisinde bulunan yere koymaya başlamıştım orası da kapanmış daha doğrusu sadece aboneler için yapmış Büyükşehir.

Yani nebileyim Eskişehir de toplu taşıma bana itici geliyor nedense. Bursaya gittiğimde Emirsultan 'dan bi çıkarım yürümeye Altıparmak'a kadar giderim ne yorulum ne sıkılırım mis gibi, dönerken de binerim otobüse inerim evin önünde.Bir kere carrefour tarafına gitmiştim media markt açılmamıştı daha, çevre yoluna saptım daha hızlı giderim diye. Çevre yolu bizim kızılcık cad. gibiydi 4 şeritli yolda bildiğin duruyoruz akmıyor trafik. Bayadır gitmiyorum çok değişiklik olmuş tramway falan baya uzamış orada da.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.