Bildirim
Yapılandırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Konularda deneyim bilgisi tecrübesi olan paylaşım yaparsa herkese faydalı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iş bankası üç dönemde mi yapıyor hocam benim kredi kartı patladı bu ay 1 dönem gecikmeye girecek.
bu arada garanti kredi kartım 2 dönem gecikmedeydi benim
asla yapılandırmadılar. sanıyorum ki 90.güne doğru icraya falan vermeden önce yaparlar o yapılandırma işini.
3kez yapıyor toplamda eşimin için 2 ciyi yapilandiracaz bu şekilde olan tecrübe bilgi paylaşım olursa çok isabetli olur ayriyeten 88 89 gün yapılandırma yapin günden kazanırsınız avukata gitmez ben öyle yapicam
teşekkürler hocam. gecikmeye girmeden yapılandırabilir miyim? 1 dönem gecikmede yapılandırırlar mı?
3 günden 89 güne kadar odeme gücünüz varsa hemen yoksa zamandan kazaninin
Yapılıyor garanti biraz nazlanıyor onunda 48 ay geldiya 80 90 gün bekleyip yeniden yapilandiricam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehtumem -- 19 Temmuz 2025; 18:21:28 >
Aylik taksitler maaşı geçiyor malesef
teşekkürler hocam iş bankası için müşteri temsilcisi yardımcı oluyor mu şubeye mi gitmek gerekiyor?
Akbank çok sıkıntılı 48 ay gelmeden asla yapmadi
Şubeye gerek yok yapılandırma bitimi 9 6 arası yapiyor
teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X