Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: desirefox Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.778
Cevap
188
Favori
221.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emlak vergisi ise 3 taksit için mesaj geliyor.

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    GSS prim borcu ödemelerinde de oluyor mu bu taksit seçeneği?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rua~ R kullanıcısına yanıt

GİB üzerinden ödeniyorsa olmalı.

Ancak emin değilim hocam.

• Merhaba, world mobil uygulamasında "kasko trafik sigortası ödemelerine 1 ay ekstre erteleme" kampanyası görmüştüm. KATIL a bastım. Ertesi gün kasko aldım. Erteleme yapılmamış. Bugün müşteri hizmetlerini aradım, kampanyayı bulamadı. Ben de uygulamada tekrar göremedim. Uçtu mu kampanya 😁 gören hatırlayan var mı acaba 😁 teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapı krediden emekli maaşı alıyoruz ve maaşı taşırken şubede kredi kartı çıkarttılar,hatta ben sordum işte yıllık ücret vardır çıkartmayalım filan dedim,ozamanda işte maaş aldığınız sürece ücret alınmayacak filan denmişti,yapı kredi bunu iade edermi yoksa yokuşamı sürerler 2dkda soğudum yapı krediden,hem öyle denilip hemde tam tersi davranmaları.

iş bankasının kredi kartı için kendim hakem heyetine başvuruyorum ve iade alıyorum,müşteri hizmetlerini aradık talep oluşturdular 3 iş günü içinde dönüş yapılır dediler,ne alaka diyecektim tam,uzatmadım neyse dedim.. bakalım 3 gün içinde neler bekliyor bizi... öderim bu tutarı ve hakem heyetine başvururum her türlü alırım o parayı onlara bırakmam ama cidden yokuşa sürerlerse kem küm ederlerse kartı iptal edip, maaşıda taşırım başka bankaya onlar kaybeder her türlü.

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 19 Mayıs 2023; 21:39:7 >

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Sayfasını buldum sizin için:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Vjr7cJgH4C8J:https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/sigorta-sektoru-harcamalarinizda-1-ay-erteleme-90000197606/90000197606&cd=2&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Google üzerinden arama yapınca kampanya çıkıyor fakat sayfaya girince kaldırıldığı için gözükmüyor. Fakat sitenin ön belleğine girince kaldırılan sayfayı yine de görüntüleyebiliyoruz Yapıkredi Worldcard Kampanyalar 

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam!!

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Trendyoldan taksitli alışverişe giyim kampanyası sebebiyle +4 taksit veriliyordu kaldırılmış sanırım bu kampanya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ttgg44 kullanıcısına yanıt

Kaldırmışlar

Kötü oldu

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

World mobilde şu kampanya mevcut sol altta +4 taksit yazıyor ancak kampanya detaylarında öyle bir bilgi yok taksit olur diye acaba taksit olur mu?
    Fiziki ve sanal giyim posları diyor açıklama da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttgg44 -- 20 Mayıs 2023; 22:6:53 >
  • 1.500₺’lik Migros alışverişi chippin+worldpay ile ödenince, 100+25+5+40 wp ve 40+25 chippin kazanımı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksioss -- 21 Mayıs 2023; 19:21:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trendyoldan taksitli alışveriş yapıp + taksit yapabilen varmı?

• Starbucks kampanyasında starbucks uygulamasına yükleme yapılırsa da geçerli mi?

• double or nothing kullanıcısına yanıt

Demedim. Geçerli değil 😁

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Mağaza demiş ama bilemedim. Mağazadan da uygulamaya yükleme yapabiliyorsunuz. Ama yapıkredi posu bulmak lazım.

• "Chippin uygulamasında nereden geldiğini bilmediğiniz 50 tl puanı olan var mı" diye yazmaya gelmiştim ama uygulamayı birkez daha kontrol edeyim dedim ve koçailemden dolayı geldiğini ve 1 yıllık süresi olduğunu gördüm. Neden geldiğini anlamadım, ilk harcamayı worldcard ile yaptım diye mi bilmiyorum, bilen aydınlatırsa sevinirim

• Hepsiburada Puan word kartima yüklenmis ancak kullanamadim.Daha onceden kullanan var mi?

• KEOPS_2 K kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli kullanıyorum. Kart bilgilerinizi girdikten sonra alt kısımda görünecektir puan bilgisi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.