< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (67. sayfa)
-
-
🤣 bazı insanlara tekrar eğitim verilmeli 1. sınıftan başlamak üzerequote:
Orijinalden alıntı: cream cheese
Yapıkredi başlığında olduğumuza göre akbanktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gözümden kaçmış bı an forumu takip ediyorum naysın akbankin yapikredinin haber başlığı ayrı biliyorum yani banka kampanyalarini vesiare yararlaniyorum zaten böyle yazmanız gerekmez
2.universitem bı yorumla mi bu kanıya vardınız
e-ticaret kampanyasında hem kredi kartı hem de tl kart ile işlem yaptım. kredi kartına puanlar yüklenmedi (8 mayısta yüklencek diyor) ancak tl carda puanlar yükleniyor yalnız çift yüklenip sonra biri geri alınıyor.
anlamını bilen var mı? nedir bu böyle?
-
arkadaşlar worldcard alıcam hangisini tavsiye edersiniz detaylarına baktım ama karar veremedim. platinum gold vs?
-
Platinumla goldun ben farkını göremedim. Ucuz olanı alabilirsin o yüzden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Platinum avantajı daha fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece banka kartım vardı, belli bir mevduat sonrası platinium’a almışlar otomatik olarak. Merak eden olursa yazayım dedim.
Selamlar,
Yapıkredi Eko kredi kartıma bir dahaki ay 180.000 civarı ekstre çıkıcak. Yaklaşık 80binini ödemeyi planlıyorum. Geriye kalan 100bin için sizce ne yapmalıyım? Ekstre mi atlatayım, asgariyi mi ödeyeyim vb…
4.25% ile sonrada taksit ve erteleme yeniden başlamış vatana millete hayırlı olsun
1000 lira için 3 ay erteleme +17%= 1170 lira
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ücretsiz 1 ay taksit atlatma iyiydi.
-
Yapı Kredi'de maaş bodrosu göstermeden, mevduat ile kredi kartı almak nasıl oluyor? Ben şu an platinium müşterisiyim, World Platinium ya da Crystal almak mümkün mü?
Teşekkür ederim.
-
faizsiz 2 taksitleri de unutmamak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri alabildiniz mi bu ay banada gelmis
World troy bilgilerini giriyorum içinde puan var ancak ne hb de ne migros sanalda ve n11 de puan seçeneği çıkmıyor. Puanlarımı nerede kullanabilirim ve niye bu sitelerde kullanamıyorum anlamadım
Blueclass için min mevduat sınırı nedir
%75 ini geri aldım
Puan olarak mı direkt iade mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X