Şimdi Ara

Yapıkredi TLcard'ınız ile internet harcamalarınızda 25 TL puan hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
12.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanyayada şöyle birşey: 250 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL puan hediye edilecektir.
    tl card ile taksit varmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Kampanya uzun numara 0 532 752 44 34 test edildi

onaylıyorum, katılım alındı dedi

hangi operatör? avea halen dönüş sms gelmedi

avea,
    katılımın onaylandıgına dair sms geliyor.
  • TL card ile taksit olayı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Kampanya uzun numara 0 532 752 44 34 test edildi

onaylıyorum, katılım alındı dedi

hangi operatör? avea halen dönüş sms gelmedi

benim vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS sistemi üzerinden geçmelidir.

en gıcık olduğum cümle.internet alıverişi diyosun.word üye işyeri diyosun eyvallah.bizimtoptan üye işyeri yazıyorsun.alışveriş yapılıyor.sonra puanı word postan geçmemiş diye yüklemiyorsun.o zaman bizimtoptan geçerli diye neden yazarsın.müneccimmiyiz biz.adı üstünde internet alışverişi hangi postan geçtiğini nasıl görebileceğiz? buna bir çözüm gelmesi gerek.bir script yazılır.çıkan ekranda şu poslardan geçecek seçin denir.yanlışmıyım haksızmıyım?eminimki benim gibi çok kişinin puanlarını iç ediyolar böylelikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS sistemi üzerinden geçmelidir.

en gıcık olduğum cümle.internet alıverişi diyosun.word üye işyeri diyosun eyvallah.bizimtoptan üye işyeri yazıyorsun.alışveriş yapılıyor.sonra puanı word postan geçmemiş diye yüklemiyorsun.o zaman bizimtoptan geçerli diye neden yazarsın.müneccimmiyiz biz.adı üstünde internet alışverişi hangi postan geçtiğini nasıl görebileceğiz? buna bir çözüm gelmesi gerek.bir script yazılır.çıkan ekranda şu poslardan geçecek seçin denir.yanlışmıyım haksızmıyım?eminimki benim gibi çok kişinin puanlarını iç ediyolar böylelikle.

Çok haklısınız. Peki anlamanın yolu yok mu acaba 3D ekranında. Mesela sanalpos yapıkredi diye yazar ekran satırında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

quote:

Orijinalden alıntı: karasac

Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS sistemi üzerinden geçmelidir.

Çok haklısınız. Peki anlamanın yolu yok mu acaba 3D ekranında. Mesela sanalpos yapıkredi diye yazar ekran satırında

bilemiyorum.puanlarımız yanıyor.fiziki poslarda ortak pos oluyorda.sanalda neden olmasın belkide var.word yan çiziyor puan konusunda.ama garanti öyle değil genelde.müşteri memnuniyeti için puanları yüklüyolar.hatta onu geçtim kişiye özel kampanyalara bile katılsanız bonus puan yatırıyor genede.

• karasac K kullanıcısına yanıt
    Bizim toptan dahil carrefoursa dahil ben buralardan aldim dahil oluyor cunku yapikredi uye isyeri zaten sikinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Deccar

Bizim toptan dahil carrefoursa dahil ben buralardan aldim dahil oluyor cunku yapikredi uye isyeri zaten sikinti yok

fiziki mağazadanmı? sanal mı yaptınız? ben sanal yaptım.
  • Sanal hocam seni sanal yapikredi posuna yonlendiriyor kartin word oldugunu anlayinca..

• sarıkız için hangi siteyi öneriyoorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtdursun

sarıkız için hangi siteyi öneriyoorsunuz?

sarıkız ne ya
  • yatırımlık sarı liralar
  • gittigidiyoru deneyen var mı
  • üstad hepsiburadayı bekle yuzde 4 indirimini olmazsa gittigidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

yatırımlık sarı liralar

anladım . bir kaç senedir denk geldim bu kelimeye google da aratınca pek iyi şeyler çıkmadı
  • hacılar ilk 3 alışverişi tl kart ile sonrasını adiosla yapıcam kampanya dahilinde mi
  • TL karta yuklenen puani yapikredi kredi kartimiza aktarabiliyor muyuz?

• engyn kullanıcısına yanıt
    evet
  • Migros var ama sanalmarkette banka kartları geçmiyor ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.