Şimdi Ara

Yapıkredi’nin en iyi Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yapıkredi maaş müşterisiyim. Aidat ödemeyeceğimi düşününce Yapıkredinin en avantajlı kartı hangisi acaba? Tavsiyelerinizi alabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Benim bildiğim yok öyle birşey.Her bankanın Aidatsız Kredi kartı var onlardan alabiliyorsun ama onlarda Taksit imkanı kısıtlı ve Sana ekstra kampanya ve puan vermiyor.Onun dışında bütün Kredi kartları paralı kullandığın an Aidat ücreti ödersin bu işin maaş müşterisi falan yok bende Garanti Bankasının maaş müsterisiyim benden kesdi bilgine.Sana böyle bir bilgi verdilerse ve sözleşme imazaladıysan orası ayrı tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutT291 -- 25 Ekim 2025; 21:52:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AykutT291 A kullanıcısına yanıt
    Şu an World platinum kullanıyorum yıllardır aidat ödemiyorum. Sizi bilmiyorum da kamuda çalışıyorum. Aidat istemiyorlar. Çok üst sınıf bi kartsa belki talep ederler ama onu bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.