< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapı Kredi TL kart sana özel world puan (7. sayfa)

-
-
Kampanyaları kontrol edince gördüm. Sektör sınırlaması olmadan toplamda 500 TL harcamaya 30TL puan kampanyası gelmiş.
-
ykb mi, vakıf mı? Ykbde bende yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı kredi Mobil bankacılık, kampanyalar bölümü. Bu kampanyalar "sana özel" şeklinde görünüyor. Kişiye özel olan bu kampanyalar, kişilere göre değişik şekillerde olabiliyor. Kampanya görünmüyorsa, şu anda "sana özel" kampanya yoktur.
-
900/15 gelmis amazon hediye bakiyeye 900 yuklesem 500/50 ile birlesirmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*Yapı kredi Mobil bankacılık, kampanyalar bölümü. Bu kampanyalar "sana özel" şeklinde görünüyor. Kişiye özel olan bu kampanyalar, kişilere göre değişik şekillerde olabiliyor. Kampanya görünmüyorsa, şu anda "sana özel" kampanya yoktur.
Bana Şubat ve Mart ayında 7900 TL harcamaya 60 TL sms i gelmişti. Sms ile katılmıştım. Ancak ykb mobil kampanyalar kısmında görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 7 Mart 2021; 17:33:39 >
Cep telefonuna yapı kredi mobil bankacılığı ve word mobil uygulamasını indirip, word mobil uygulamasından kampanyaları takip edebilirsiniz.
-
Harcama hedefi world mobilden takip edilemiyor.
Bana sms geldi ancak mobilde görünmüyor. Bu ayki kişiye özellerde saçmaladı yapı kredi. Önceki sene mobilden takip edilebilyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X