Şimdi Ara

Yapı Kredi PlayCard'dan izinsiz işlem yapılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce kız arkadaşımın cep telefonuna önce SUPERONLINE YKB adı altında 83.90 tl, sonraki dakikalarda ise 1V1Y.COM adı altında 566.99 tl'lik bir işlem yapılmaya çalışıldığını fakat neyse ki dönem borcu yatırılmadığı için işlemlerin onaylanmadığını belirten smsler aldık. Hemen müşteri hizmetlerini aradık ve kartı kapattırdık. Daha sonra internetten kısa bir araştırma yaptım ve şikayetvar'da bir sürü benzer sorunlar yaşandığını gördüm.

Öncelikle, eğer ki kart ödemelere ya da harcamalara açık olsaydı bu tutarların hepsi çekilecekti ve bir sürü prosedürle uğraştıracaklardı.

İkinci olarak, her gün onlarca reklam bildirimleri, mailleri ve mesajları yollamalarına rağmen, iznimiz ve bilgimiz dışında olmayan bu şüpheli işlemler için neden herhangi bir uyarı verilmiyor müşterilere?

Bu kesinlikle yapı kredinin güvenlik açığı ile alakalı bir durum. Çünkü internet alışverişlerinde zaten AKILLI SMS uygulamasını kullanıyoruz, daha önce böyle bir saçmalık görmedim. Müşterilerin bilgilerinin açıkça sızdırıldığı bir gerçek şu anda ve bu çok büyük bir ayıp. Bakalım başka kimlerin başına gelecek, gelmiş

Edit: İşlemleri gösteren mesajları da ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 9 Aralık 2016; 22:23:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.