Şimdi Ara

Yapı Kredi Play Card Kullananlar Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş 500 lira limitli kart çıkarmış kendisinden 300 lira alacağım var,nakit çekim yapacak ama en fazla 100 lira alınabiliyor yazıları okudum,nedir ne değildir 300 lira tek seferde çekebilir mi ? ya da başka bir banka örneği ziraat hesabıma havale yaparak 300 lira gönderebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 6 Ekim 2012; 9:51:40 >

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaş 500 lira limitli kart çıkarmış kendisinden 300 lira alacağım var,nakit çekim yapacak ama en fazla 100 lira alınabiliyor yazıları okudum,nedir ne değildir 300 lira tek seferde çekebilir mi ? ya da başka bir banka örneği ziraat hesabıma havale yaparak 300 lira gönderebilir mi ?

ben taksıtlı cekmıstım yaklasık 400 lıra cekmıstım

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

arkadaş 500 lira limitli kart çıkarmış kendisinden 300 lira alacağım var,nakit çekim yapacak ama en fazla 100 lira alınabiliyor yazıları okudum,nedir ne değildir 300 lira tek seferde çekebilir mi ? ya da başka bir banka örneği ziraat hesabıma havale yaparak 300 lira gönderebilir mi ?

atm den yapılabiliyor dimi dostum bu işlem biraz inceledim siteye hesap makinesi de koymuşlar taksitli nakit avans menüsünden taksit seçeneği belirleyip çekiyoruz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 6 Ekim 2012; 10:22:21 >

quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

atm den yapılabiliyor dimi dostum bu işlem biraz inceledim siteye hesap makinesi de koymuşlar taksitli nakit avans menüsünden taksit seçeneği belirleyip çekiyoruz dimi

evet kardes tamda dedıgın gıbı oluyor atm den cekıyorsun. istedıgın taksıti işaretleyıp faızıyle bırlıkte sana kaca patladıgını gordukten sonra paranı cekıyorsun

• başka bankalardan havale yapamazsın. eft yaparsın. eft isteğini günün her saati iletebiliyorsun internet üzerinden ama eft sadece mesai saatleri içinde ulaşıyor. eft ücreti paranın miktarına ve bankana göre değişir.
    ayrıca yanlış hatırlamıyosam world play kredi kartı her 100 lira için 3 lira kesiyor. 100den aşşağısı için sabit 3 lira bu da aklında bulunsun.

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

başka bankalardan havale yapamazsın. eft yaparsın. eft isteğini günün her saati iletebiliyorsun internet üzerinden ama eft sadece mesai saatleri içinde ulaşıyor. eft ücreti paranın miktarına ve bankana göre değişir.
    ayrıca yanlış hatırlamıyosam world play kredi kartı her 100 lira için 3 lira kesiyor. 100den aşşağısı için sabit 3 lira bu da aklında bulunsun.

tamam dostum teşekkür ederim 400 lira çekiyoruz 8 taksit ile kart bugün gelmiş yeni aldık şifreyi,umarım banka tarafından bir aksilik çıkmaz da çekeriz parayı

Normal çekim(Faizli): Nakit çekim limitine kadar (465TL olması lazım) istediğin miktarı çekebilirsin, normal nakit çekim faizi işler.

Yani evet, faizini göze alarak çekebilirsin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.