>> >>*Yapı kredi müşteri Hizmetleri* >> >> *İyi Günler Ben Yeşim Nasıl Yardımcı Olabilirim * >> >> *Hörmetler Akbankın telefonunu verirmisiniz* >> >> *Beyeefndi Burası Yapkredi 118 değil* >> >> *Allah alah biz bilmiyormuyuz ikinizde bankasınız >>işte >>ölürmüsün bi yardımcı olsan* >> >> *Bilmiyorum telefonu beyefendi* >> >> *Bilen biri vardır bir sor bakalım yanındakilere * >> >> *kimse bilmiyor beyefendi * >> >> *ne zaman sordunda cevap veriyorsun. Kodumun >>kafasızı* >> >> >> >> *İyi Günler Ben Melek Nasıl Yardımcı Olabilirim* >> >> *Pınar hanım Oradamı* >> >> *yok su anda ben nasıl yardımcı olabilirim* >> >> *yok bana pınar hanım lazım* >> >> *bankayla ilgili değimli* >> >> *yok baksa bisey soracaktım* >> >> *burada sadece bankacılık hizmeti verilir >>tanıyorsanız >>cebinden arayın* >> >> *sende varmı cebi* >> >> *hayır yok* >> >> *valla bul sunu be .. peki çıktığı biri varmı >>biliyormusun ? * >> >> *Telefon Kapatılır* >> >> >> >> *İyi Günler Ben Sedef Nasıl Yardımcı Olabilirim* >> >> *Kaç Para* >> >> *Pardon* >> >> *Borcum Kaç para kardesim * >> >> *Beyeefendi Siz kimsiniz* >> >> *A... şerefsizleri ...A.. O..su günde 10 sefer >>arıyorsunuz borcu ne zaman yatırıcan diye simdi de tanımıyormusunuz >>* >> >> *Beyefendi küfretmeyin günde binlerce insan arıyor >>nerden >>bileyim siz kimsiniz* >> >> *Selim Yurdatapar Ben* >> >> *Kayıtlarınıa Ulaşıcam bi saniye Evet binüçyüz >>ellilira >>seksen yeni kuruş borcunuz var* >> >> *Bu mu yani Olay Koca banka ben Parayı verince >>rahatlaycakmı..* >> >> *beyefendi bu bir borç ve gecikmiş bir borç >>ödemeniz >>gerekir * >> >> *Ben de biliyorum onun için aradım iste. Adamı >>hasta >>ettiniz be 10 gündür.. **Neyse Yolla Birini Alsın Parayı..* >> >> *Beyendi siz getireceksiniz parayı ne demek yolla >>birini >>alsın parayı* >> >> *N edemek ya birde orda sıra bekliycem oldu be >>dükkanımı >>kapatayım* >> >> *Şubeye birin gönderin öyle ise* >> >> *K.. O.. bi de akıl veriyor ben böyledim siz gelip >>almadınz çokta * >> >> *S.. Arayın benide isteyin parayı. Alırsınız >>Babayı..* >> >> >> >> *İyi Günler Ben Sinan Nasıl Yardımcı Olabilirim* >> >> *İyi günler Araba almak İstiyorumda* >> >> *Pardon. Ha Kredi içinmi Arıyorsunuz* >> >> *Evet Araç Kredisi* >> >> *Faiz Oranlarımı Öğrenmek İstiyorsunuz* >> >> *Hem Onu Hemde Kaç Para verirsiniz* >> >> *Alacağınız aracın Modeline göre değisir üstelik >>0km >>alıyorsanız * >> >> *Arabayı satın alacağanız yer hallediyor bu >>islemleri* >> >> *Ya biz biyerden araba almıycaz arabamız var >>zaten* >> >> *Peki neden öğrenmek sitiyorsunuz* >> >> *Babam arabayı bana satıyormus gibi göstericek.. >>**sizden >>para alıcaz. Bi düğün muhabbeti varda ben çalısmıyorum bu yüzden >>tüketici >>kredisi alamıyorum. Biz size ara ara öderiz onu.* >> >> *valla çok açık sözlüsünüz ama bu seilde size >>kredi >>vermezler araba kaç model* >> >> *92 kartal* >> >> *çok az kredi çıkar* >> >> *canım 2000 model pejo deriz* >> >> *Oldu Oldu siz gidin hemen bir şubeye bana >>anlattığınız >>gibi anlatın* >> >> *oldu ii günler çok saolun* >> >> >>-- >> >> * Sevgiyle Kalın... >> >> Işık*