Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
24
Favori
151.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umityasar

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanrevan

    Bugün tüm borcu ödeyip kapattım kartı. Adamların umrunda bile değil. Şu saatten sonra Yapıkredi' den biri arasa yüzüne bile bakmam. Umrumda olmaz. Böyle umursamaz adamlarla işim olmaz.

    Ziraat Maksimum Gold var kullandığım, adamlar 25 TL kart ücreti kesmişler, 1 dilekçe yazdım koşulsuz şartsız iade ettiler. Bundan sonra maksimumdan devam... Beni bir dertten daha kurtardı aslında bu yapıkredi, 10 parça EFT yapmak insana ölüm ayın 15 'inde.

    Hocam ben de başvuracağım.
    mail mi attınız mh ile mi görüştünüz acaba?


    Yok hocam başvurmadım. 40 TL puan verelim kullanın dediler. Tamam dedim yüklenecek. Sonra o 40 TL yi harcayıp tekrar kapattıracam. Güle güle diyeceğim WorldCard a.




  • Banada da aralıkta 70 tl yıllık aidat ücreti gelmiş. Kapatırsak kartı bunuda ödemek gerekiyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piratex

    Banada da aralıkta 70 tl yıllık aidat ücreti gelmiş. Kapatırsak kartı bunuda ödemek gerekiyormu?

    +1
  • Beyler kredi kartı Word kart çıkartmak istiyorum, tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0sedan

    Az önce world kart ekstremi kontrol edeyim dedim birde ne göreyim 50 tl üyelik ücreti yazmışlar ... hemen bankamı aradım 444 0 444 lü no yu arayıp önce 1 i tuşlayın kart nonuzu girin sonra 7 ve ardından 2 yi tuşlayıp kart şifrenizi girin ordan iptal edilir dediler ... ve aynen öyle de oldu 50 tl yi hemen sildiler ... kartı olup ektreyi kontrol etme gereği duymayan arkadaşlara bir uyarı .... durduk yere 50 tl ödemeyin ...

    Selamlar ...



     Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun


    2009 çok uzun zaman geçmiş ama şu anda son durum nedir. World kart yıllık aidat alıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sayfada bütün kartların ücretleri yazıyor.
    http://www.playkart.com.tr/onemli-play-bilgileri/faiz-ve-ucretler.aspx
  • bugün aylık hesap kesimim de yıllık üyelik ücreti 76 lira yansıtmışlar, yarın sabah arayıp iptalini isteyecem.. yok olmaz derlerse ya da şart koşul koşarlarsa doğrudan kartı kapattıracam..
    kısa yoldan müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim..? malum bağlanmak ulaşmak da ayrı bir mesele..
  • Yapıkredi çağrı merkezinden bir yetkiliye bağlanmak tam bir işkence. 1'i tuşlayarak yarım saat kredi kartı menülerinde dolaştım. Ekşide biri yazmış, 2 ve 4'ü tuşlayıp direkt müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsunuz. Bilginiz olsun, benim gibi uğraşmayın sonra. Neyse asıl meselem benim de bu ay kartıma 76 tl ücret yansıtmışlar. Normalde bonus kullanırım, bu babamın kartı. Garantiyi ne zaman arasam 1 yıllık kullanım sözüne ücreti iade ediyorlar. Bunda da öyle olacağını düşünürek aradım, ancak bana avans puan ve 3 ay harcama sözü gibi işime yaramayacak teklifte bulundular. Ben de bunları kabul etmiyorum, kartımı iptal edin diyerek resti çektim. Talebimi işleme aldılar. Şimdi ne olacak? 76 tl kart ücreti ödediğimle mi kalacağım yoksa birileri iptal etmemem için arayacak mı?
  • Çoook uzun zamandır elimi sürmediğim kredi kartıma Yapıkredi 76 TL kart ücreti yansıtmış. Bir de SMS ile devamlı taciz ettiler. Bugün ödeyin de bugün ödeyin diye. En son kredi puanınız düşecek ile tehdit ettiler, zıvanadan çıktım. Gittim bankaya önce borcu ödedim. Sonra kapatın dedim. Yok dediler müşteri hizmetlerini arayın oradan kapatacaksınız dediler. Dakikalarca menülerde boğuştum. DOĞRU müşteri temsilcisine bağlanmak için. yok olmadı. En sonunda kartı attım, kayıp çalıntı hattını aradım, kaybettim yenisini istemiyorum ve iptal. Oh be kurtuldum.

    Banka seçmek artık evlenmek gibi. Evlenmek kolay, boşamak zor. 3 tane eş vardı Garantiden sonra Yapı Kredi ile de yolları ayırdım.
  • Konu eski ama arşiv olması açısından yazayım
    Dün 95 lira aidat yansımış. Aradım 3 ay içinde toplam 1950 liralık harcama yaparsanız iptal edelim dedi. E dedim zaten ben bu harcamayı yapıyorum niye yansıtıyorsunuz. Bankamızın aldığı kararlar vs denildi. 3 ay içinde fazlasıyla yaparım bu harcamayı. Sonra da güle güle Yapı Kredi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Konu eski ama arşiv olması açısından yazayım
    Dün 95 lira aidat yansımış. Aradım 3 ay içinde toplam 1950 liralık harcama yaparsanız iptal edelim dedi. E dedim zaten ben bu harcamayı yapıyorum niye yansıtıyorsunuz. Bankamızın aldığı kararlar vs denildi. 3 ay içinde fazlasıyla yaparım bu harcamayı. Sonra da güle güle Yapı Kredi

    bende hortlatayim. aynı süreç devam ediyor.bana da 3000 tl lik harcama yaparsan dediler zannedersem yıllık yaptıgın harcamanın ortalamasından yuksek soyluyorpek güzel bir banka bir muhabbet ettik yetkiliyle sormayın boyle bir uygulamanın yasal olduğunu düşünmüyorum
  • world gold kartıma 95 lira ücret yansımış. aradım iade edin dedim reddettiler. bonusunuzla ödeyin dedi, 6900 tl harcama yapın 3 ay içinde iptal edelim dedi. o kadar harcama yapmam mümkün değil. o zaman kapatın dedim kartımı. tamam kapatalım dediler ve kapattılar. şaka gibi. bundan sonra 1 yıl dolmadan arayıp kapattıracam ekstreye yansımadan. acemiliğimize geldi.
  • world un aidatsiz versiyonu yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenolog

    world un aidatsiz versiyonu yok mu ?

    World eko var aidatsız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri441907


    quote:

    Orijinalden alıntı: fenolog

    world un aidatsiz versiyonu yok mu ?

    World eko var aidatsız

    Bu kartlar da taksit sınırlaması var. Kart ücreti sebebi ile aradım ücretsiz kartımız var ama onda da taksit sınırlaması var deyip işi yokuşa sürüyorlar.
  • Bir Ömürlük Misafir B kullanıcısına yanıt
    Hocam aidatsız kartların durumu bu maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatları mart ayında kösüyor yapıkredi bilgilerinize,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 tl world kart yıllık ücret geldi aradım, 3 ay boyunca 4300 tl alışveriş yaparsan indiririm dedi, kart limitim 3000 tl. Aylık da 1300 tl civarı harcamam oluyor bu karta doğalgaz, elektrik gibi faturalar ile market ve benzin harcaması yapıyorum. Neye göre 4300 anlamadım ama belki zorlarım diye kabul ettim. World karttan zaten 2-3 ayda 100 tl kazanıyorum, ama iptal etmemesi kötü, axess de var hemen iptal oldu, velhasıl bende durum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende normal World var, yaklaşık 6 ay önce kart aidatı aldıkları için aradım "aidat almışsınız dedim" iptal edin demeye kalmadan "iptal ediyorum onaylıyor musunuz?" dedi MH. Geçtiğimiz aylarda da World Gold kart verdiler hiçbir zaman kart aidatı almayacaklarını taahhüt ederek. Benim açımdan TR'deki en iyi banka. 😃

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 83 TL AİDAT NEDIR YAHU 550 tl lık kart ıcın yuhh ya
    aradım müşterı hızmetlerını
    iade eetmıyorlar
    nasıl bir yol izlememiz gerekıyor arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.