Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
24
Favori
151.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün akşam yapı kredi hesabımı kontrol ederken 55 tl kart kullanım ücreti kestikleini gördüm hemen 4440444 ü aradım bankanın kullanım ücreti iadesi için 2 farklı teklifi vardı 1. teklif yıl boyunca biriken world puanlardan kullanım ücretini kesmek (bana göre saçmalığın dik alası bu, parayı peşin almıyorda taksitle cebimden çekiyor yıl sonunda 55 tl birikmezse world puanda bakiyeyi nakit hesaptan karşılayacak uyanıklar) 2. teklifte ise 3 ay boyunca 1700 TL harcama garantisi istiyorlar dı normalde 3 ayda 2000 gibi bir rakam harcamam olsada ve dahi önümüzde mtv vergisi ödemesi olsada beni rahatsız etti bu teklif bunuda kabl etmedim kapatın kartı dedim kan beynime sıçramıştı zaten 2 TL world puanım varmış buna yanacakmış yansın amk yapı kredi yansa bir bardak su dökmem bundan sonra dedim. bakalım süreç bundan sonra nasıl ilerleyecek, bi gelişme olursa buraya yazarım.
  • ben de yapı krediden kart ücreti ödemek zorunda olanlardanım. kartımı aktif olarak kullanırdım. kartım kaybolmuştu, kartlarımı azaltmak adına iptal ettirmeye karar verdim. aradım telefonla iptal ettiler. bir hafta sonra ekstrem geldi 60TL! kart ücreti. aradım, iptal ettiğim karttan nasıl alırsınız dedim , bi ton bağırdım. telefondaki bayan yardımcı olamayacağını söyledi. gittim bir de mail attım. olumsuz döndüler. YKB deki diğer hesaplarımı da kapatmaya çalışacağım. Bir daha da bu bankanın kapısından girmem. Bence siz de girmeyin. Kullanılmayan, iptal edilmiş karttan üyelik ücreti alıyorlar.
  • Yıllardır kullandığım Play kartı dün bende iptal ettirdim.
    Her yıl aidatını geri alıyordum. Ancak geçmişten kalıp öğrenci kartı olarak gözüken kartımın, 15 Ocak itibariyle kart ücretinin 20 TL olacağını öğrenince iptal ettim gitti.

    Kim uğraşacak YKB ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 10 Ocak 2013; 11:54:02 >
  • bende yapıkrediyle kavgalıyım kart aidatı yüzünden.bir türlü kartıma iade etmiyorlar kart ücretini.bende arayıp kapattıracağım.
  • şu an standart olarak herkese 3 aylık harcama teklifi yada puan dan alalım teklifi yapıyorlar
  •  Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun


    kestikleri gibi geri yüklemişler, yapı kredi babamın da değil ama; niye böyle yaptılar ki sizce beyler? hiç limit bırakmadan kullanıyorum play'i deliler gibi, her ay yer kalmış diye defalarca bakıyorum hatta full taksit felan, hiç limit kalmıyor baya harcama yapıyorum. acaba ondan mı?
  • 60 tl kesmişler, 3 ayda 750 tl harca geri verelim dediler, kabul ettim. gidip ertesi gün 1000 tl alışveriş yaptım cillop oldu. olmadı mtv vs ödeyin o da olur.

    direkt iptl etmesi iyi olurdu ama bu şekilde de iş görür :)
  • ya iade edin yada kapatıcam dedim. hemen iade ettiler
  • Ama artık şart koşuyorlar. 3 ay içinde 750 TL gibi bir rakam kartınızdan düzenli olarak kullanmanız gerekiyor diyorlar. Kabul etmen durumunda kart ücretini iptal ediyorlar sonrasında eğer bu rakama erişemezsen tekrardan kartına bu rakamı yansıtıyorlar.
    Bende ne yapayım dedim şart koşmanız bile saçma kapatın kartı bitsin bu çile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinediz -- 15 Ocak 2013; 13:16:53 >
  • arkadaşlar yapıkrediden kredi çekmiştim ocak ayının hala ödeyemdim ikisini birlikte öderim diye. telefonla iki kez aradılar hatırlattılar .. internette okudum hatırlatma başına 50 tl alıyor diyor herkez doğrumu peki bu? bugün içersinde aradım 270 tl ödüyordum 1 ay gecikme ile 274 tl dedi .. 2 kez hatırlatma yaptılar acaba bankaya gittiğimdemi çıkacak ortaya hatırlatma ücreti?
  • Hatırlatma başına 6 TL oldu.

    Bu arada, Annemin yapı kredi kartınada 60 Tl yerleştirmişler eşşekler. Geçenlerde aradım , 2 seçenek sundular , Kapattırıcam kartı dedim(Geçen sene kapatınca geri açtırttılar iade etmişlerdi ,) Ama tek seferde kartın borcunu ödüyecek nakit olmadığından şimdi kapattıramıyorum.. Ama yakın zamanda kapattıracam kartı. Birde cadaloz karı telefonda bana , 60 tl yatırırız ama puanınızı hep alırız dedi. Sabah aradığı için uykuluydum ağzımdan argo laf kaçmış sanırım , annem hiiiii nededin sen dedi .

    Bunların birtarafların biz kaldırdık Benim F.B 'den 25 TL kesmişler Kart ücretini hepsini iptal ettiricem , Garanti zaten Flex mi fly mı ne kart yollamış senelik 9 Tl kesiyormuş.
  • iş bankasından öğrenci k.kartım vardı verirlen aydat yok dediler iyi dedik.bu sene 20 lira çektiler bende kaybettim dedim kapatın dedim kart yollayalım dediler hayır dedim kapttırdım tümden.20 lira içime oturdu buı bankaların yedi sül. idarecilerde suç adam akıllı yönetmelik olmayınca bankalar it koşruturo.
  • Diğer bankalar hiç uğraştırmadan geri ödeme yaparken Yapı kredi nuh dedi peygamber demedi. Eşkiya gibi yasal olmayan birşeyi inatla yapıyorlar. 90TL üyelik ücretimi olurmuş. Karşındaki herifin gayet rahat tutumu çileden çıkardı beni.
    3 ay içinde banda 700TL harcayın iptal edelim dedi. 700TL den 1 kuruş fazla harcamıycam.Sonra direk iptal sanki onlardan başka kredi kartı veren yok beyinsiz eşkiyalar.
    Arkadaşlar yapı kredi kartlarınızı kapatın. Bonus,Axess iadeyi 1 dk içinde yaptı. Bu eşkiyalara para kaptırmayın.
    World puan sözü filanda vermeyin geçen sene annem world puan sözü vermiş kendi kartına bu sene 36TL kalan hesabıda itelemişler.
  • yapı kredi kredi kartımı iptal ettireceğim bende.55 lira yıllık kart ücretini kestiler,itiraz ettim iade ettiler,geçenlerde gene kestiler.bu ay sonu kapatacağım o zaman geri dönüş yaparlar artık sanırım.ama ben yapıkredi ile çalışmayacağım kararlıyım..
  • Play Club öğrenci kartım var. Yıllarca para almamıştı, geçen sene 15 TL aldı; itiraz etmedim. Bu sene 20 TL aldı; o kadar aktif kullanıyorum kartı diye itiraz için tam 3 kere aradım, aranacaksınız aranacaksınız diye şeyleri geveledi oradaki eleman. Ağzımı bozmamak için zor tuttum kendimi. Aradıkları falan yok, en az 10 gün geçti. Yazıklar olsun Yapı Kredi'ye, Akbank kredi kartı ücretini 5 sn içinde iptal ediyorken bu bankanın bu yolu izlemesine koca bir O sinirle diğer 2 Yapı Kredi kartımı kullanıma kapattırdım, iptal bile etmiyorlar, kullanıma kapatmak için bile bağırıp çağırmak zorunda kaldım
  • Tam bir rezalet Yapı Kredi.
  • arkadaşlar kredi kartı değil ama normal banka kartı hesap işletim ücetini de iade ediyorlar mı iki yıldır alıyorlar canıma tak etti
  • 2014 mayıs ayına kadar kart aidatı alınmayacağını söyledi tel de arayan bayan. 3 sene önce kapattırdığım kartı açtırmam için. Kabul ettim. 2014 te aidat gündeme gelirse mayıs tan önce kapattırırım :)
  • Bana da ilk defa bu ay üyelik ücreti kesilmiş ..Play card var 3 yıldır..İlk defa 20 lira kestiler... Daha bugün kesmişler.Telefon görüşmesi yapsam faydası olur mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Şubat 2013; 17:40:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bana da ilk defa bu ay üyelik ücreti kesilmiş ..Play card var 3 yıldır..İlk defa 20 lira kestiler... Daha bugün kesmişler.Telefon görüşmesi yapsam faydası olur mu

    Dostlar bu gibi sorulara son aylarda yaşadığım tecrübelerle cevap vermek istiyorum. Kartınızdan üyelik ücreti kesilince arıyorsunuz ama mh şart koşuyor, wordpuanlara göz dikiyor. Ben yknin 8yıllık müşterisiyim. Her sene keserlerdi telefonla iade ettirirdim. Bu sene şart şurt dediler. Bu şekilde gelirlerse kartınızı kullanıma kapatmak istediğınizi söyleyin. Size borcunuz var gibi bişey söyleyecekler. Beni çjıldırttılar. Size ne benim borcumdan ben borcumu ödeyeceğim sen kullanıma kapatsana deyin. Daha sonra müş. Hiz. Zaten kesilmiş bu para kesinlikle alamazsınız onaylıyormusunuz deyince evet hediyem olsun 8 yıl çalıştığım banka kart ücretine muhtaçmış, alın sizin olsun diyoruz. Daha sonra kullanima kapandıktan 1 ay sonra arayıp iade ediyorlar. Bu sene bunu yaşadım ben. Iademi aldım şimdi borcu bitirip kapattırıyorum kartı. Umarım bu tecrübeler bir arkadaşımın işine yarar. Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.