|
Selamlar herkese, Bir arkadasim telegram grubu acti, agirlikli olarak yapay zekanin konusulacagi, cesitli egitimlerin olacagi bir grup. Kendisi youtube'da da icerikler üretiyor. Eger yapaz zekaya, makine ögrenimi, Kuantum computing gibi konulara ilginiz varsa kesinlikle katilmalisiniz. Kendi tanitim yazisini ve videosunu ekliyorum. ---------------------------------------------------------------------------- Adım Mehmet Emin. Yaklaşık 5 senedir yapay zeka sektöründe yazılımlar geliştiriyorum ve bunun yanında ekiplerimizle beraber endüstri ve özel sektöre yazılımsal çözümler sunuyoruz. Ayrıca X (Twitter), YouTube, Reddit ve Telegram başta olmak üzere birkaç farklı kanaldan kendi öğrendiklerimizi paylaşıyor ve sürekli yapay zekadan faydalanmak isteyen arkadaşlarımızla etkileşim halinde bulunuyoruz. Bu grup Türkiye'nin en kapsamlı ve çeşitli yapay zeka grubu olarak kuruldu ve içerisinde dönecek olan kodlar, tavsiyeler, duyurular, sohbetler, iş ilanları, startup yatırım fırsatları vb. paylaşımları ile birçok kişiye ilham ve ekmek kapısı kaynağı olacağına inanıyoruz. Şimdiden hepinizle ayrı ayrı tanıştığıma çok memnun oldum. Mesajı buraya sabitliyorum, hem sizler hem de yeni gelen arkadaşlarımız görüp bizi az da olsa tanıyabilsinler Ayrıca beni X ve YouTube üzerinden de takip edebilirsiniz, sık sık yapay zeka içerikleri paylaşıyorum oralarda da: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2002 -- 4 Ekim 2025; 18:9:30 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler