Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlere YDS, YÖKDİL, YDT gibi sınavlara hazırlanırken eksiklerinizi analiz eden, kişiye özel çözümler sunan ve çalışma sürecinizi takip eden yapay zeka destekli bir eğitim platformu olan OctoMind'ı tanıtmak istiyorum. OctoMind Nedir? OctoMind, öğrencilerin sınavlardaki eksiklerini tespit ederek, bu eksikleri gidermek için akıllı öneriler sunan bir yapay zeka koçudur. Sistem, öğrencinin performansını grafiklerle analiz eder, raporlar sunar ve kişiye özel çalışma planları oluşturur. Öğrenci Paneli ve Öne Çıkan Özellikler
Kurum Paneli Eğitim kurumları, OctoMind’ı kullanarak sınırsız öğrenci ekleyebilir, sınıf ve öğrenci bazlı detaylı raporlara ulaşabilir. Öğrencilerin çalışma ve deneme performanslarını takip ederek, eğitim süreçlerini optimize edebilirler. Neden OctoMind?
Sorularınız varsa yorumlarda bekliyorum. Eğitim yolculuğunuzda başarılar dilerim! 🚀 OctoMind ile sınavlara daha akıllı hazırlanın! Detaylı bilgi ve denemek için: octomind.com.tr OctoMind Projesi LANGO YABANCI DİL KURSU tarafından geliştirilmiştir.
#YDS #YÖKDİL #YDT #yapayzeka #OctoMind #sınavhazırlık Sorularınız varsa yorumlarda bekliyorum. Eğitim yolculuğunuzda başarılar dhttps://online.langocorum.com |
Bildirim