Şimdi Ara

Yapay zeka fısıldayıcılarıyla tanışın! Yazılımcıları işsiz bırakacak Prompt mühendisliği nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Herif 2 dk önce niye kaçsınlar diyor , senin yazdıklarını görünce sen kaç diyor biz kaçmayız diyor. Ankaratıplı bir şeylere direndiğin belli , kötü ve olumsuz şeylere. Refahsızlığı kabulleneceksin , doktorlara dahi. Kaçma sebeplerinin geçerli bir gerekçe olduğunu kabul edeceksin. Sadece maaş göstermen ne kadar 3. sınıf ülkesi vatandaşı olduğundan belli.

Öte yandan gurursuzsunuz. Üst düzey bir devlet yetkilisi doktorlara hakaret niteliğinde sözler söyleyecek ve "sözde" o mükemmel Türk halkı da o edepsizi yerinden indirmeyecek hatta destekleyecek ve ben bu ülkede kalacağım öyle mi :D? Demek ki para için yapmayacağınız şey yok. Parayla gururunu satan insanlara diyeceğim çooook sözler var da forum kuralları gereği kullanamıyorum.

• 'Prompt engineering' is one of the hottest jobs in generative AI. Here's how it works.

business insider
    'Prompt engineering' is one of the hottest jobs in generative AI. Here's how it works.
    https://www.businessinsider.com/prompt-engineering-ai-chatgpt-jobs-explained-2023-3?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • What Does a Prompt Engineer Do?

• doktorlar nası yurtdışına kaçıyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam yemişim parasını
    ülkede refah seviyesi yok
    ben kaçacağım ileride
    hoşgörü olmayan trafikte her gün bi kavgada adam vurulan ülkede yaşamak istemem
    nasıl kaçacağım Ankaratıplı hocam

• sen kaçabilirsin başka yere biz kaçmayız senin gibi merak etme  

ben ruh sağlığımı korumak için refah seviyesi daha yüksek bir ülkeye gidip,hayatımın geri kalanını orada sürdürmek istiyorum hocam
    siz de şartsınız buralara
    biz gittikçe kalanlar değerlenicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halk arasındaki ismi chatgptye fisildayan adam olacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ingiltereye git orada doktorlar mutluluklar içinde yaşıyor(!)

personel sağlık personeli haber net
    Uzman Doktor Maaşı 38 Bin 517 TL’ye Yükseliyor! Mecliste Kabul Edildi!
    https://www.saglikpersonelihaber.net/uzman-doktor-maasi-38-bin-517-tlye-yukseliyor-mecliste-kabul-edildi

ya da sen almanyaya git orada her şey süper(!)

ya da fransaya git süper orası(!)

bbc news türkçe
    Fransa'da emeklilik yaşı protestoları: 450'den fazla gösterici gözaltına alındı, 441 polis yaralandı, İngiltere Kralı 3. Charles'ın gezisi ertelendi - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/c3grjy9dnnjo

• Ben tıp yazdım en iyisi tıp mühendisler işsiz mühendisler kızsın mühendisler ağlasın çatlasın da patlasın en iyisi tıp

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

bu 38k ne hocam?

• Bu yazılımcılar kim ve neden sürekli işsiz kalıyorlar

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

:D

Hep yazılımcılar hocam, hep

• Herif 2 dk önce niye kaçsınlar diyor , senin yazdıklarını görünce sen kaç diyor biz kaçmayız diyor. Ankaratıplı bir şeylere direndiğin belli , kötü ve olumsuz şeylere. Refahsızlığı kabulleneceksin , doktorlara dahi. Kaçma sebeplerinin geçerli bir gerekçe olduğunu kabul edeceksin. Sadece maaş göstermen ne kadar 3. sınıf ülkesi vatandaşı olduğundan belli.

Öte yandan gurursuzsunuz. Üst düzey bir devlet yetkilisi doktorlara hakaret niteliğinde sözler söyleyecek ve "sözde" o mükemmel Türk halkı da o edepsizi yerinden indirmeyecek hatta destekleyecek ve ben bu ülkede kalacağım öyle mi :D? Demek ki para için yapmayacağınız şey yok. Parayla gururunu satan insanlara diyeceğim çooook sözler var da forum kuralları gereği kullanamıyorum.

• fark ettiğim için yazma gereği duymadım hocam
    almanyada attığı grevde enflasyon %9 diye çıkmış
    trde de %900...

• sayın ANKARATIPLI HOCAM onu kastetmedi yapılan iyileştirmelerden bahsetti doktorlar adına çok olumlu iyileştirmeler oldu.

• hocam şimdi sormak isterim 40k ortalama bil müh mü 30k doğuda tıp mı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.