Donanım haberinden bir alıntı ve yorumlarınız |
Yapay zeka fısıldayıcılarıyla tanışın! Yazılımcıları işsiz bırakacak Prompt mühendisliği nedir?

-
-
'Prompt engineering' is one of the hottest jobs in generative AI. Here's how it works.
business insider
'Prompt engineering' is one of the hottest jobs in generative AI. Here's how it works.https://www.businessinsider.com/prompt-engineering-ai-chatgpt-jobs-explained-2023-3?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
What Does a Prompt Engineer Do?
medium
What Does a Prompt Engineer Do?https://medium.com/sopmac-ai/what-does-a-prompt-engineer-do-f00c6f2ad1ab -
doktorlar nası yurtdışına kaçıyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yemişim parasını
ülkede refah seviyesi yok
ben kaçacağım ileride
hoşgörü olmayan trafikte her gün bi kavgada adam vurulan ülkede yaşamak istemem
nasıl kaçacağım Ankaratıplı hocam
sen kaçabilirsin başka yere biz kaçmayız senin gibi merak etme
-
ben ruh sağlığımı korumak için refah seviyesi daha yüksek bir ülkeye gidip,hayatımın geri kalanını orada sürdürmek istiyorum hocam
siz de şartsınız buralara
biz gittikçe kalanlar değerlenicek
Halk arasındaki ismi chatgptye fisildayan adam olacakmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen ingiltereye git orada doktorlar mutluluklar içinde yaşıyor(!)
personel sağlık personeli haber net
Uzman Doktor Maaşı 38 Bin 517 TL’ye Yükseliyor! Mecliste Kabul Edildi!https://www.saglikpersonelihaber.net/uzman-doktor-maasi-38-bin-517-tlye-yukseliyor-mecliste-kabul-edildiya da sen almanyaya git orada her şey süper(!)
ya da fransaya git süper orası(!)
bbc news türkçe
Fransa'da emeklilik yaşı protestoları: 450'den fazla gösterici gözaltına alındı, 441 polis yaralandı, İngiltere Kralı 3. Charles'ın gezisi ertelendi - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/articles/c3grjy9dnnjo
-
Ben tıp yazdım en iyisi tıp mühendisler işsiz mühendisler kızsın mühendisler ağlasın çatlasın da patlasın en iyisi tıp
ne alaka konu ile ilgili
donanım haber güzel haber yapmış
-
bu 38k ne hocam?
-
Bu yazılımcılar kim ve neden sürekli işsiz kalıyorlar
:D
Hep yazılımcılar hocam, hep
-
Herif 2 dk önce niye kaçsınlar diyor , senin yazdıklarını görünce sen kaç diyor biz kaçmayız diyor. Ankaratıplı bir şeylere direndiğin belli , kötü ve olumsuz şeylere. Refahsızlığı kabulleneceksin , doktorlara dahi. Kaçma sebeplerinin geçerli bir gerekçe olduğunu kabul edeceksin. Sadece maaş göstermen ne kadar 3. sınıf ülkesi vatandaşı olduğundan belli.
Öte yandan gurursuzsunuz. Üst düzey bir devlet yetkilisi doktorlara hakaret niteliğinde sözler söyleyecek ve "sözde" o mükemmel Türk halkı da o edepsizi yerinden indirmeyecek hatta destekleyecek ve ben bu ülkede kalacağım öyle mi :D? Demek ki para için yapmayacağınız şey yok. Parayla gururunu satan insanlara diyeceğim çooook sözler var da forum kuralları gereği kullanamıyorum.
-
fark ettiğim için yazma gereği duymadım hocam
almanyada attığı grevde enflasyon %9 diye çıkmış
trde de %900...
sayın ANKARATIPLI HOCAM onu kastetmedi yapılan iyileştirmelerden bahsetti doktorlar adına çok olumlu iyileştirmeler oldu.
-
hocam şimdi sormak isterim 40k ortalama bil müh mü 30k doğuda tıp mı
En Beğenilen Yanıtlar

Herif 2 dk önce niye kaçsınlar diyor , senin yazdıklarını görünce sen kaç diyor biz kaçmayız diyor. Ankaratıplı bir şeylere direndiğin belli , kötü ve olumsuz şeylere. Refahsızlığı kabulleneceksin , doktorlara dahi. Kaçma sebeplerinin geçerli bir gerekçe olduğunu kabul edeceksin. Sadece maaş göstermen ne kadar 3. sınıf ülkesi vatandaşı olduğundan belli. Öte yandan gurursuzsunuz. Üst düzey bir devlet yetkilisi doktorlara hakaret niteliğinde sözler söyleyecek ve "sözde" o mükemmel Türk halkı da o edepsizi yerinden indirmeyecek hatta destekleyecek ve ben bu ülkede kalacağım öyle mi :D? Demek ki para için yapmayacağınız şey yok. Parayla gururunu satan insanlara diyeceğim çooook sözler var da forum kuralları gereği kullanamıyorum. |
Bu yazılımcılar kim ve neden sürekli işsiz kalıyorlar
|
Benzer içerikler
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- ayt kimya kaynak önerileri
- sayısal 150 bin için kaç net
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X