Şimdi Ara

yapamadığınız soruları nasıl hallediyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çözdüğünüz kitabın soruları çözümlü değil diyelim wp grupları,özel ders hocaları dışında sorularınızı kime soruyorsunuz?

ilk 5k-10k ya girmek isteyenler 1 tane bile yapamadığınız soru kalırsa ve o sorunun çözümünü öğrenmezseniz bütün konuyu boşa çalışmışsınız demektir (bahsedilen sorular o konuların en ekstrem sorularından değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 14 Eylül 2018; 17:0:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu neden sordun ki ? Adam zaten çözdürüyordur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üslü köklü rasyonel logaritma integral ve denklem soruları ( yani sözel sorular hariç :D ) photomath kullanıyordum . Çözüm yolunu da sana gösterdiği için akılda kalıcı oluyordu .
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    bana lazım da baya soru birikti

• Kendim uğraşıp çözüyorum. Çok uzun da sürse uğraştıktan sonra çıkıyor. Olmazsa da wp gruplarına atıyorum illaha ki çözen biri çıkıyor. Senin dediğin gibi hiç kimsenin çözemediği bir soru olursa da sınavda çıkmaz diyip geçiyorum.

• Bu yıl uyguladigim yöntem

Yapılmayan soru belirlenir fazla vakit kaybetmeden çalışmaya devam edilir günlük yeterli çalıştıktan sonra yanlış ve boşlar üzerine gidilir yarısı çözülüyor zaten gene de ufak tefek dikkatsizlik varsa foruma ya da fb gruplarına sorulur wp grubu varsa orası ya da benim hep böyle çözüldü dershane özel ders bir şey almadım .

Dershane olsaydı ya da etüt merkezi problemi daha hızlı çözebilirdim fb uğraşmak yerine ama uğraşınca farkli yollarda gözüküyor iyi yanı bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.