Şimdi Ara

Yapamadığımız sorular için ne yapmalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba etüt merkezleri sadece soru çözümü olarak kayıt yapıyor mu ? çünkü mezunum konuların çoğunu biliyorum. ve her şeyi baştan görmek istemiyorum. Ayrıca Kartal uğur mumcudayım. çoğu dershane ve etüt merkezine 30-50 dk uzaklıkta. hiç çekmek istemiyorum günümün 2 saatini toplu taşımada. sizce en mantıklısı ne ?
    -dersi 60 tl gibi bir hoca bulup onla özel yapmak
    -internette veya foruma soruyu atıp öğrenmek(bu sıkıntı olabilir çünkü karşındaki en iyi şekilde anlatamayabilir.
    -Etüt merkezine yazılmak (en pahalı ve zamanımı boşa yiyecek olan seçim)

• Ben daha tam yazilmadim deneme gibi gidiyorum ama sadce soru cozumu arti birebir arti denemelere aliyorlar. Deraneler almaz hic sorma ama etut merkezleri aliyor iyi hocalarin oldugu bi yer bulursan yazilabilrsin. Hem az kisili oldugundan bos siniflar oluyor kutuphane gibi kullanila da bilinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Ben daha tam yazilmadim deneme gibi gidiyorum ama sadce soru cozumu arti birebir arti denemelere aliyorlar. Deraneler almaz hic sorma ama etut merkezleri aliyor iyi hocalarin oldugu bi yer bulursan yazilabilrsin. Hem az kisili oldugundan bos siniflar oluyor kutuphane gibi kullanila da bilinir

hocam sırf soru çözümü ve denemeyse çok güzel. ama fiyat da önemli sırf bunun için 3 bin falan istemezler umarım. telefonla aradım ama telefonda fiyat veremiyorlarmış artık nedense
  • SpellCaster kullanıcısına yanıt
    İstiyorlar malesef. normal ders dahil 5900. Aadee bu dediklerim 3k. Benim derecem okulumdan doalyı falan 2500 dediler ama baya bi tandık hoca falan var 2000-2500 arası olıvak gibi. Tek sıkıntısı soru çözümleri çok düzenli olmuyo heryerde böyle olucak ama 3:40la 7 arası soru çözümü hocanın dersi galan olumca saatler tam uymuyor. Eğer dersane gibi yerlerde çalışabiliyprsan boş sınıflar çalışma odaları var ortam sessiz o açıdan da iyi. Mesela sabah gidip akşama kadar orda çalışıp tenefüslerde falan da sorulabilir hafta sonları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.