Şimdi Ara

Yapacak hiçbirşeyim yok/Canım çok sıkılıyor hiç birşeyden zevk almıyorum Diyenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bendemi problem?,Hani herkesin sorunları olabilir ciddi seviyede,ailede şiddet veya ne bileyim hacize kadar bir borç olayı falan milletin canını sıkabilir ancak, son zamanlarda dhde gördüğüm konularda hep;

Arkadaşım yok,Sevgilimden ayrıldım,canım çok sıkılıyor,Hayatta yapacak birşey bulamıyorum tarzı hep negatif yönlü konular.

Açıkçası benmi aşırı poliyannaya bağladım bilemiyorum ama,Benim hiç can sıkılma falan tarzında bir derdim yok açıkçası.Yahu en basitinden elinizin altında ''İnternet'' denilen bir hazine var,Nasıl hiçbirşey bulamıyorsunuzda intaharı düşenecek kadar canınız sıkılabiliyor?

Açıkçası bir gün 50 saat olsa ben yine canımı sıkacak zaman bulamam,Anime ortamı olsun Arada bi öğrenmeye çalışıp kurcaladığım Programlama olsun Photoshop'ta kendimi geliştirmeye çalışma çabalarım olsun Grafikerliği kendi çapımda öğrenmeye çalışmam olsun Kendi kendime en azından japonca kursun başlamadan önce bir alt yapı için öğrenmeye çalışmam olsun Takıldığım forumlar olsun Çeviri grubu olsun Online oyun olsun bir takım takip ettiğim-daha doğrusu edemediğim- Diziler olsun Bir takım torrent sitelerinin arşivleri olsun PTC sitelerinden para kazanmaya çalışma çabalarım olsun hiç zaman bırakmıyorlar bana bu tür şeyleri düşündürecek kadar.Daha bin çeşit şey sayarımda,suyu çıkmasın diye burada bırakıyorum.

Tabi insanın arada bi canı sıkılır ama *yaşamda hiç değerli değilim,hiç uğraştığım birşey yok,Bi sevgilim vardı oda gitti çok boşum* ne demektir ya.Elinizin altında internet denilen bu hazineyi sadece Facebook ile Msn için kullanırsanız kalırsınız böyle b*k gibi.Hayatta en sinir olduğum insan tipleri elinin altındakini sadece yüzeysel olarak kullananlardır.
    Fakat şunuda unutmayın; bir Bıçağı bile yemek için kullanırsanız işinize yarar,ancak bileğinizi kesmekte kullanırsanız hayatnızı alan alet olur.Biraz bilinçli olun bir takım salakların sürekli online oyunlara para yatırması yüzünden internet zararlı birşeymiş gibi görünüyor ülkemizde.Online oyun kötüdür demiyorum bende oynuyorum,para yatırmayında demiyorum ancak bütçeniz yoksa ne diye yatırırsınız.Paran varsa yatır yoksa niye milletten borç alıp oyuna yatırıp aciz duruma düşersin ki.

Hani illa asosyal olun demiyorum,ha bana kalırsa asosyallik sosyal olmaktan iyi ama konumuz o değil.Eğer sosyal olarak mutlu yaşabiliyorsanız devam edin, fakat sevgilinizden falan ayrıldınız diye ölecem yeter artık nedir bu böyle batsın bu dünya kafama sıkacam tarzı şeyler söyleyecekseniz gidin şimdiden sıkın zaten soluduğunuz oksijene yazık.Nedir bu böyle deli oldum ya adım başı intahar edecem git geber Allah belanı versin.Kendinizi dahamı cool* sanıyorsunuz böyle diyince nedir anlamadım.

Alın yukarda birsürü şey yazdım,hepsini denediyseniz ve hala mutlu olamıyorsanız -ki artık çüş yani- başka şeyler düşüneyim yazın yeter.Ama artık sevgilimden ayrıldım tutmayın beni atlıcam falan tarzı konular açmayın lütfen.Öyle konu açmaktansa gidin direk atlayın daha iyi 10 sayfa konu olmuş konuyu açalı aylar geçmiş adam hala ölcem diyo git geber o zaman ne dil döküyoruz sana bize yazık bizdeki hayat enerjisini emiyosun resmen.

Biraz sinir boşalttım,dhde birkaç tane böyle konu yine gördümde,msndende bir tane gerizekalı canımı sıktı size anlatayım dedim.Yokmu benim gibi düşünen arkadaşlar alayım yorumlarınızı.Bence buda kanayan bir yara şuan.Kız mevzuları kadar Hayattan soğudum diyede konu açılıyor çünki.

Ancak şunu belirteyim,dediğim gibi her insan için aynı değil,Adamın çok fazla sağlık sorunu vardır,veya dediğim gibi bir takım şanssızlıklar olmuştur borç batağındadır ailesi falan terketmiştir artık,veya ailesinde aşırı şiddet görüyordur ailesi ölmüştür sahipleneni yoktur falan onlar başka mesele.Ancak şu ergenlerin açtığı konular deli etmekte beni,onlar için açtım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 7 Mart 2010; 3:09:44 >

• +1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Alıntıları Göster
    Haklısın be kanka.
  • quote:

+1905
    bi süre sonra internette sıkmaya başlıcak gezeyim dolaşayım diceksin
    ama bi bakmışın ki çevrende 1 2 kişiden başkası yok onlarda bi süre sonra sıkmaya başlıcak çünkü millet hep başka yerlerde karıyla kızla gezer tozar iken siz hep aynı yerlerde sap sap oturuyor olacaksınız
    bende hayatımı biraz değiştirim gün yüzü göreyim bol bol gezeyim eğleneyim desen bile beceremiceksin çünkü sen lanet olası bi asosyalsin hep öyleydin ve hep öyle kalacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2010; 3:29:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ama bi bakmışın ki çevrende 1 2 kişiden başkası yok onlarda bi süre sonra sıkmaya başlıcak çünkü millet hep başka yerlerde karıyla kızla gezer tozar iken siz hep aynı yerlerde sap sap oturuyor olacaksınız
    bende değişik ortamlara akayım desen bile beceremiceksin çünkü sen lanet olası bi asosyalsin hep öyleydin ve hep öyle kalacaksın

hernekadar asosyal olsa bile -ki bukadar yazıyı yazabilen,düşünebilen bir asosyal yoktur- seningibi aptal ve gerizekalı sebeplerden dolayı intahara kalkışmıyor.Hadi şimdi git şahininde müslüm dinle.
  • quote:

quote:

bende değişik ortamlara akayım desen bile beceremiceksin çünkü sen lanet olası bi asosyalsin hep öyleydin ve hep öyle kalacaksın

hernekadar asosyal olsa bile -ki bukadar yazıyı yazabilen,düşünebilen bir asosyal yoktur- seningibi aptal ve gerizekalı sebeplerden dolayı intahara kalkışmıyor.Hadi şimdi git şahininde müslüm dinle.

Alıntıları Göster
    intihar hakkında bişi yazmışmıyım orda bi yerde iyi oku bakayım
    yada okuma git yat uyku saatin çoktan geçmiş çünkü kızmıyor mu ailen bu saate kadar oturmana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2010; 3:35:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende hayatımı biraz değiştirim gün yüzü göreyim bol bol gezeyim eğleneyim desen bile beceremiceksin çünkü sen lanet olası bi asosyalsin hep öyleydin ve hep öyle kalacaksın

Bazı insan tek başınadır, ama hayattan büyük keyif alır. Misal veriyorum gezer,müziğini dinler, oturur birgün sahilde denizi izler. Başka birgün dışarda yemek yer. Bir evcil hayvan besler. Kendi kendine yetmesini bilir. Bazı insana 5-10 kişi yetmez.

Yalancı arkadaşlıklardan, çıkarcı ilişkilerdense yalnız başına olmak daha iyidir. Halk dilinde asosyallik.

• quote:

Okul ortamında çok sevilirim,Ağzım iyi laf yapar,istersem O okuldaki ''reis'' kılıklı tüm erkek kız etrafında toplanan insanlardan biri olabilirim yani.Ancak Kaliteli insanlarla takılırım ben,öyle arkadaş arşivi olsun diye önüme geleni sağ tık resmi kaydet yapmam.

Ayrıca 6. yılım bu internette,ilk 1-1.5 sene msn falan ile geçti fakat geri kalanlarda yukarıda anlattıklarıma başladım yavaş yavaş. hala sıkılmış değilim, hala yapmayı düşündüğüm birçok şey var.bir 6 sene daha sıkılacağımı sanmıyorum.

Ayrıca karıyla kızla gezmenin nesi iyi? Biraz size öğretilenlerin dışına çıkın,Objektif takılın biraz.Ben bilgisayar ile Yanında karı kız olan birçok kişiden daha mutlu olduğumu idda ediyorum şahsen.Çoğu kız benim anlattığım konulardan anlamaz,salak salak esprilere güler eder.Sırf Karşı cins diye büyük bir çoğunluğunuzda bunlara dayanır yaptıkları salak esprilere gülmeye çalışır ve kızı yatağa atar.Değermi sizce bu kadar çabaya?.Artık sınıftan görüyorum, kız öyle berbat bi espri yapıyorki çocuğun gözlerinin içi kan ağlıyor ama mecburluktan gülüyor gibi görünmeye çalışıyor.Ne kasıyorsunuz bu kadar.Benim bildiğim bu sevgili olayları Kafa dengi Ciddi ciddi sevdiğin ''onla zaman geçirmekten hoşlandığın'' kişiler ile olur.Sevgilim olmazsa sap kalırım göğsü olsun kalçası olsun yeter ben mantığıyla değil.Neyin ne olduğunu bile unutmuşsunuz maşallah.

@emirburak23
    Kardeşim haklısın kesinlikle katılıyorum,herkesden böyle olmasını bekleyemeyiz,e haliyle biri konu açsa canım sıkılıyor yardım edin falan tarzında yardım ederim elimden geldiğince,ancak *intahar etcem yeter 2 aylık çıktığım kız beni bıraktı* da nedir?.Açık açık görülüyor burdan kız sırf kolunda bir erkek olsun diye almış seni bir aşk yok birşey yok senden yakışıklısı gelince postalamış,sende aynı şekilsin işte 2 gün sonra sınıftaki başkasına yavşarsın.Sonra asosyallere sap diye dalga geçip kendilerini üstün görürler.İnsan demeye bin şahit ister bunlara

• quote:

Alıntıları Göster
    sen kendin düşenemediğin için yada benim gibi bir sosyal insan düşünemezde nasıl bir asosyal bu kadar şeyi düşünebilir ve yazabilir diyip zoruna gittiği için kalkıp insanlara beddua edip küçük düşürmeye çalışırsan bende senin yazdığın mantıksız ve anlamsız yazıdan intihar etmek istediğini çıkarabilirim.

quote:

yada okuma git yat uyku saatin çoktan geçmiş çünkü kızmıyor mu ailen bu saate kadar oturmana?

91li birinden duymak istemiyorum bu lafları,ergenlikten çıkınca burada yazanları anlarsın.

• quote:

sen kendin düşenemediğin için yada benim gibi bir sosyal insan düşünemezde nasıl bir asosyal bu kadar şeyi düşünebilir ve yazabilir diyip zoruna gittiği için kalkıp insanlara beddua edip küçük düşürmeye çalışırsan bende senin yazdığın mantıksız ve anlamsız yazıdan intihar etmek istediğini çıkarabilirim.

quote:

91li birinden duymak istemiyorum bu lafları,ergenlikten çıkınca burada yazanları anlarsın.

Alıntıları Göster
    yahu ne diye üstüne alınıyorsun?
    genelleme yaptım ben orda şahsi bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Mart 2010; 4:09:07 >

• quote:

yahu ne diye üstüne alınıyorsun?
    genelleme yaptım ben orda şahsi bişi yok

Alıntıları Göster
    Bekara eşini boşamak kolaydır. Herkes farklı, herkese kendi derdi büyük görünür. Kolu kopan adamı görsen aynı anda elin kesilse kendi elinin acısı diğerini bastırır. O yüzden dert etmeyin, nasıl canınızı sıkıyorsunuz olumlu ve "Bak istenirse güçlü olunabiliyormuş." gibi mesajlar verse de mantık olarak yanlıştır. Gözden kaçırdığınız nokta her insanın farklı oluşudur. İnsanın babası aynı konuya canını sıkmazken oğlu sıkabilir, baba-oğul arasında böyle fark varken siz canınızı hiçbir şeye sıkmıyorsunuz diye başkasının sıkması neden mantıksız gelsin. İnsanları anlayamazsınız, onlar da sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Arkadaşlar bendemi problem?,Hani herkesin sorunları olabilir ciddi seviyede,ailede şiddet veya ne bileyim hacize kadar bir borç olayı falan milletin canını sıkabilir ancak, son zamanlarda dhde gördüğüm konularda hep;

Arkadaşım yok,Sevgilimden ayrıldım,canım çok sıkılıyor,Hayatta yapacak birşey bulamıyorum tarzı hep negatif yönlü konular.

Açıkçası benmi aşırı poliyannaya bağladım bilemiyorum ama,Benim hiç can sıkılma falan tarzında bir derdim yok açıkçası.Yahu en basitinden elinizin altında ''İnternet'' denilen bir hazine var,Nasıl hiçbirşey bulamıyorsunuzda intaharı düşenecek kadar canınız sıkılabiliyor?

Açıkçası bir gün 50 saat olsa ben yine canımı sıkacak zaman bulamam,Anime ortamı olsun Arada bi öğrenmeye çalışıp kurcaladığım Programlama olsun Photoshop'ta kendimi geliştirmeye çalışma çabalarım olsun Grafikerliği kendi çapımda öğrenmeye çalışmam olsun Kendi kendime en azından japonca kursun başlamadan önce bir alt yapı için öğrenmeye çalışmam olsun Takıldığım forumlar olsun Çeviri grubu olsun Online oyun olsun bir takım takip ettiğim-daha doğrusu edemediğim- Diziler olsun Bir takım torrent sitelerinin arşivleri olsun PTC sitelerinden para kazanmaya çalışma çabalarım olsun hiç zaman bırakmıyorlar bana bu tür şeyleri düşündürecek kadar.Daha bin çeşit şey sayarımda,suyu çıkmasın diye burada bırakıyorum.

Tabi insanın arada bi canı sıkılır ama *yaşamda hiç değerli değilim,hiç uğraştığım birşey yok,Bi sevgilim vardı oda gitti çok boşum* ne demektir ya.Elinizin altında internet denilen bu hazineyi sadece Facebook ile Msn için kullanırsanız kalırsınız böyle b*k gibi.Hayatta en sinir olduğum insan tipleri elinin altındakini sadece yüzeysel olarak kullananlardır.
    Fakat şunuda unutmayın; bir Bıçağı bile yemek için kullanırsanız işinize yarar,ancak bileğinizi kesmekte kullanırsanız hayatnızı alan alet olur.Biraz bilinçli olun bir takım salakların sürekli online oyunlara para yatırması yüzünden internet zararlı birşeymiş gibi görünüyor ülkemizde.Online oyun kötüdür demiyorum bende oynuyorum,para yatırmayında demiyorum ancak bütçeniz yoksa ne diye yatırırsınız.Paran varsa yatır yoksa niye milletten borç alıp oyuna yatırıp aciz duruma düşersin ki.

Hani illa asosyal olun demiyorum,ha bana kalırsa asosyallik sosyal olmaktan iyi ama konumuz o değil.Eğer sosyal olarak mutlu yaşabiliyorsanız devam edin, fakat sevgilinizden falan ayrıldınız diye ölecem yeter artık nedir bu böyle batsın bu dünya kafama sıkacam tarzı şeyler söyleyecekseniz gidin şimdiden sıkın zaten soluduğunuz oksijene yazık.Nedir bu böyle deli oldum ya adım başı intahar edecem git geber Allah belanı versin.Kendinizi dahamı cool* sanıyorsunuz böyle diyince nedir anlamadım.

Alın yukarda birsürü şey yazdım,hepsini denediyseniz ve hala mutlu olamıyorsanız -ki artık çüş yani- başka şeyler düşüneyim yazın yeter.Ama artık sevgilimden ayrıldım tutmayın beni atlıcam falan tarzı konular açmayın lütfen.Öyle konu açmaktansa gidin direk atlayın daha iyi 10 sayfa konu olmuş konuyu açalı aylar geçmiş adam hala ölcem diyo git geber o zaman ne dil döküyoruz sana bize yazık bizdeki hayat enerjisini emiyosun resmen.

Biraz sinir boşalttım,dhde birkaç tane böyle konu yine gördümde,msndende bir tane gerizekalı canımı sıktı size anlatayım dedim.Yokmu benim gibi düşünen arkadaşlar alayım yorumlarınızı.Bence buda kanayan bir yara şuan.Kız mevzuları kadar Hayattan soğudum diyede konu açılıyor çünki.

Ancak şunu belirteyim,dediğim gibi her insan için aynı değil,Adamın çok fazla sağlık sorunu vardır,veya dediğim gibi bir takım şanssızlıklar olmuştur borç batağındadır ailesi falan terketmiştir artık,veya ailesinde aşırı şiddet görüyordur ailesi ölmüştür sahipleneni yoktur falan onlar başka mesele.Ancak şu ergenlerin açtığı konular deli etmekte beni,onlar için açtım bunu

yazdıklarını okudum çok doğru şeyler yazmışsın.benim düşündüğüm şeyler yazmışsın.ama tabi her insan farklıdır.msela hayatta yapılacak çok şeyler vardır.benim hiç sevgilim olmadı ama hep mutlu olmaya çalıştım.mesela en küçük bir örnek veriyim.haftasonları babamla maç seyrederiz fenerin maçını falan baya bi stres atarız 2 hafta önce arkadaşlarla maça gittik mesela bu tür şeyler hayatta insanı sosyal yapan şeylerdir.en küçük şeyler bile insanı sevindirir hayata bağlar. millet 1-2 yıllık sevgilisinden ayrılınca intihar edicem diyor o zaman ben doğmadan ölseydim

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Arkadaşlar bendemi problem?,Hani herkesin sorunları olabilir ciddi seviyede,ailede şiddet veya ne bileyim hacize kadar bir borç olayı falan milletin canını sıkabilir ancak, son zamanlarda dhde gördüğüm konularda hep;

yazdıklarını okudum çok doğru şeyler yazmışsın.benim düşündüğüm şeyler yazmışsın.ama tabi her insan farklıdır.msela hayatta yapılacak çok şeyler vardır.benim hiç sevgilim olmadı ama hep mutlu olmaya çalıştım.mesela en küçük bir örnek veriyim.haftasonları babamla maç seyrederiz fenerin maçını falan baya bi stres atarız 2 hafta önce arkadaşlarla maça gittik mesela bu tür şeyler hayatta insanı sosyal yapan şeylerdir.en küçük şeyler bile insanı sevindirir hayata bağlar. millet 1-2 yıllık sevgilisinden ayrılınca intihar edicem diyor o zaman ben doğmadan ölseydim
    iyide senin bu dediğin insanlar olmasa sen nasıl olucaktın?

• quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

Hocam yazdıklarında sonuna kadar. haklısın. Ama herkesten böyle olmasını bekleyemeyiz. Dediğin gibi hiç büyütülmeyecek konuları büyüten,devamlı sıkılan insalar var. Olucakta. Ama her türlü zorluğa göğüs gerip şükredenler de var. Sende sıkma kendini. Bazı insan en ufak olaydan çok etkilenir,dayanamaz. Bazısı çok güçlüdür,dirençlidir. Bazısı elinde varolan değerleri çok iyi bilir, olması gerektiği gibi kullanır. Bazıları ise tam tersi. Ne yapalım hayat bu. İnşallah öyle olan kardeşlerimizde kendilerine biraz daha çeki düzen verirler.

quote:

Orijinalden alıntı: spike87

iyide senin bu dediğin insanlar olmasa sen nasıl olucaktın?

İki güzel cevap.

Herkes eşit olsaydı hayat yaşanmazdı. En azından farklı olduğumuzu hissettiriyorlar.

• quote:

sende zencisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

sende zencisin

Alıntıları Göster
    Burak partilere gelmiyorsun karakterin geride kaldı bizimkilerden sonra felsefi bıdıbıdılara giriyorsun. Bu hafta yazılılarım var haftaya kasılırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

quote:

Bazı insan tek başınadır, ama hayattan büyük keyif alır. Misal veriyorum gezer,müziğini dinler, oturur birgün sahilde denizi izler. Başka birgün dışarda yemek yer. Bir evcil hayvan besler. Kendi kendine yetmesini bilir. Bazı insana 5-10 kişi yetmez.

Yalancı arkadaşlıklardan, çıkarcı ilişkilerdense yalnız başına olmak daha iyidir. Halk dilinde asosyallik.

Ne doğru söylemişsiniz.

• quote:

quote:

Verdim şukunu hocam
    Böyle tipler genlerini aktarmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 2 Eylül 2017; 19:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel diyorsun da, psikolojik problemi olan, oluşan insanın normal ve normale dair oluşan algıları zaten bozulmuştur ve bunu önüne ne koyarsan koy kendi engellerini kendisi aşmadıkça değiştiremezsin.Yani senin yaptıklarından keyif almanı geç, o kişilere sıkıntıları olmadan önceki zamanlardan en çok keyif aldığı bir şeyi önüne koy, yine de tepki almama ihtimalin yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.