Şimdi Ara

Yao Ming XL orjinal AUTHENTIC NBA forması Houston Rockets '05-06' sezonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Yao Ming XL orjinal AUTHENTIC NBA forması Houston Rockets '05-06' sezonu
    Efsanelerden Yao Ming'in 11 numaralı XL beden olup, orjinal olarak nba store dan alınıp yurtdışından getirilen 2005-2006 sezonu Houston Rockets formasını satıyorum. Herhangi bir kutu vs. mevcut değildir.

-- Forma zamanında yurt dışından Tracy Mcgrady'nin formasını istememle T-Mac bulunmadığı için satın alınıp getirilmiştir.
    -- Uzunca süredir hatıra olarak sakladığım formayı yanlızca 1 defa 5 dakika kadar ilk elime geçtiğinde deneme amaçlı giymiştim.
    -- Kozmetik anlamda hiçbir problemi yok zaten resimlerden de görebileceğiniz gibi.

Otantik formaların 2. elleri yurtdışında genellikle 150$ dan başlar 0 ürünler ise 299 $ fixtir. .Türkiye'de ise orjinal bir swingman ya da replica bulmanız imkansız neredeyse, hele otantik bulursanız, birde Yao'yu satacak derinlikte bir yer ise kesinlikle bana haber veriniz, gidip alırım istediğim oyuncularınkini.

Nba formaları "Authentic" >"Swingman" ve > "Replica" olarak ayrılır. 3'ü arasındaki fark sırasıyla kalitedir.Damgalar, baskılar, dikişler vs...Authentic'te A+ Class ise diğerlerinde sırasıyla B C diye gider.(Sahte Formaları F class düşünecek olursak.)
    0 otantik ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.http://store.nba.com/Authentic_Jerseys

Çok ufak bir ihtimal ama elde var ise yine nba ile alakalı XXL t shirtler formalar vs ile takas düşünebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyatı indirdim!!
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat sondur bugün son defa olmak üzere indirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.