Şimdi Ara

Yanlışlıkla yazılımı sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum LG G E975 fakat g3 romu ile kullanıyordum güncellemelerinden sonra bu rom fazla ram kullanmaya başladı..Bende başka rom yüklüyordum.Kurulumunda hata verdi.Bende recovery mode dan farkında olmadan data firmware vb formatladım.Tam yenı romu yukleyım derken bı baktım hafızası silinmiş.Hafızasıda çıkmadığı için bir şey yapamadım.Telefonu açınca Google yazıyor ve siyah ekranda kalıyor ilerlemiyor.Fakat recovery menu vb cwm açılıyor.Her neyse download mode a alıyorum.KDZ ile yüklemeye çalışıyorum önceden 2-3 kez yükledim fakat bu sefer bir hata veriyor.LG PC suite,lg mobile support tool,Lgmobileax,usb driver bunlar falan yüklü önceden yaptıgım için.Teli download mode da iken pc ye bağlayınca bilgisayardan bağlandığına dair ses de geliyor.Fakat kdz yöntemiyle yüklemeye çalışırken bir hata veriyor.Yardımcı olur musunuz..
    http://i.hizliresim.com/Yv8BDj.png

Bilgisayar ile telefon download mode da bağlı fakat bu hatayı veriyor telefonun sarjıda var..Usb yuvalarını değiştirip deniyorum yine aynı yardım bekliyorum kablo değiştirincede aynı.
    Bunu ben yapabilir miyim.yapamaz isem bi telefoncu yapabilir mi?

• CobainKurt kullanıcısına yanıt
    LG Mobile Support Tool ile "Yükseltme hatası kurtarma" seçeneğini denediniz mi?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    LG Mobile Support Tool a tıklayınca check out the internet connection and re-try hatası verıyor retry deyince tekrar aynısı geliyor ki bunu atabildiğime göre internet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CobainKurt

LG Mobile Support Tool a tıklayınca check out the internet connection and re-try hatası verıyor retry deyince tekrar aynısı geliyor ki bunu atabildiğime göre internet var.

KDZ yüklemesi için Hosts dosyası ile oynama yaptıysanız geri alın hosts dosyasındaki düzeltmeleri.
    Hostu geri aldım..Bu sefer yükseltme hatası kurtarma dedim Lg mobile supportsu açıp modeli ve seri numarasını kontrol edin diyor.ve de en son yazılım yüklü diyor bende anlamadım..Bunu nasıl çözebilirim düzelsin istiyorum artık..
  • Internete bagla pc yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Kardeşim internete bağlı olmasam bunu yazabilir miyim sanki bağlıyım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hatayi yanlis anlamisim sory

recovery açılıyor demişsiniz otg ile rom atın
  • quote:

Hostu geri aldım..Bu sefer yükseltme hatası kurtarma dedim Lg mobile supportsu açıp modeli ve seri numarasını kontrol edin diyor.ve de en son yazılım yüklü diyor bende anlamadım..Bunu nasıl çözebilirim düzelsin istiyorum artık..

Yükseltme hatası kurtarma'yı seçtiğinizde telefon download modunda PC'ye bağlı durumda oluyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Otg dediğiniz flasha rom atıp sonra flash belleği otg ile telefona mı bağlayayım o zaman görür mü içini hem?
    Evet download modunda Pcye bağlı iken böyle diyor.Bağlı olmadığı zaman seçincede IMEI seri numarası vb yazılan kısım geliyor..
    Peki, LG Flash Tool 2014'ün 03/07/2014 tarihli sürümünü deneyin, ama yükleme yaparken CSE modunda yükleme yapın.
  • quote:

quote:

Otg dediğiniz flasha rom atıp sonra flash belleği otg ile telefona mı bağlayayım o zaman görür mü içini hem?

twrp de görürsünüz
  • Yalnız cwm yüklü telefon acılmıyorken twrp nasıl yükleyebilirim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Peki, LG Flash Tool 2014'ün 03/07/2014 tarihli sürümünü deneyin, ama yükleme yaparken CSE modunda yükleme yapın.

Yine bağlantı ile ilgili hata veriyor malesef
  • quote:

Yalnız cwm yüklü telefon acılmıyorken twrp nasıl yükleyebilirim ki

otg yi cwm de görür zaten ve twrp yüklemek için telefonu açmaya gerek yok cwm de yüklersin reboot recovery dersin twrp de açılır
  • quote:

quote:

Yalnız cwm yüklü telefon acılmıyorken twrp nasıl yükleyebilirim ki

otg yi cwm de görür zaten ve twrp yüklemek için telefonu açmaya gerek yok cwm de yüklersin reboot recovery dersin twrp de açılır

Twrp nin açılması için twrp nin yüklü olması gerekmez reboot recovery deyince yine cwm acılmaz mı
    Cwm de zip halindeki twrp yi yüklersiniz bakın yüklersiniz diyorum sonra reboot recovery dersiniz twrp ye geçer ama cwm zaten otg fat32 ise okur diski

• Kardeşim telefonun hafızasında zip halinde twrp yok ki.cwm yüklü tamam otg ile denerim alınca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.