Şimdi Ara

Yanlışlıkla bazı tuşlara basıldı ve ekran karardı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Okulda ders çalışırken kitabı laptop (lenovo z500) klavyesinin üzerine koymuştum. Sonra kitabı çekiyim derken bazı tuşlara ağırlık yaptı ve ekran bir anda karardı :D. Parlaklık ayarları hiç bir şeyi değiştirmiyor. Windows 8'e yeni olduğum için işi de çözemedim. Şu an zar zor görebiliyorum, bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen de sorun düzelmedi.

Teşekkürler.

• bence fn tuşu(ctrl tuşunun sağında) var ona basılı tutup güneş işareti olan (insert tuşunun yanında)tuşa 7-8 kere basarsan parlaklık artması lazım.yada yine aynı tuşlar ile fakat fn tuşuna 1 kere bas bırak sonra diğer dediğim tuşa 7-8 bas.bakalım düzelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_fatih56

bence fn tuşu(ctrl tuşunun sağında) var ona basılı tutup güneş işareti olan (insert tuşunun yanında)tuşa 7-8 kere basarsan parlaklık artması lazım.yada yine aynı tuşlar ile fakat fn tuşuna 1 kere bas bırak sonra diğer dediğim tuşa 7-8 bas.bakalım düzelecek mi?

Hocam öylede düzelmedi. Anlamadım yani parlaklık maksimumda olunca da bir şey değişmiyor, minimumda olunca da.
  • gerisinin bilmiyorum artık.yapabileceğim birşey yok.format at yada garantisi var ise servise götür.
  • FN + F9 işe yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 12 Aralık 2013; 17:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

FN + F9 işe yarıyor mu?

O da çalışmadı.
  • tesadüf panelinizde arızalanmış olabilir.. bunu anlamak için bios a giriş yapın görüntüye bakın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunumu çözdüm. Forumda daha önce karşılaşılan bir sıkıntıymış. Gerçi nasıl tuşlara basılarak sorun oluştu anlamadım, tesadüf.

http://uzmanim.net/soru/lenovo-z500-ekran-parlaklik-sorunu/920

Burada ki 2. çözüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.