Şimdi Ara

yanlışlıkla ask olarak kaydedilen avi...EDİT:ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.evet ben yaptım..a4tech-PK-635 modeli olan web-cam ile sesli video çektim.ilk defa kullanacaktım ve aceleydi biraz.süreyi doldurduğu mb ı sonradan hesaplayıp kendi otomatik düşürür dedim..10000 mb yani 10 gb yer ayır dedim.video edit programı kullanmadım hiç..ne bileyim ben..40 dk. kadar sonra C: sürücüsü tamammen dolduğunda uyarı verdi disk doldu diye..oha falan olup kaldım bende .şimdi normalde VCD ye çeksen 320x240 video yu ki 40 dakika toplasan 500 mb ı geçmemesi lazım.nasıl ben bunu istediğim gibi sıkıştırcam..herhalde sıkıştırcam dimi?yazılım arşivinden video converter 4.1.8 programını buldum sanırım işime yarar gibi..başka tavsiyeniz olur mu?acemiyim video editleme de fikrinizi almadan başlamayım dedim.önemli de çektiğim video başına bi şey gelmesini istemiyorum...

bir de dosyayı anca üzerine iki kere tıklayıp media player da aç dediğimde açılıyo..her zaman bununla aç seçeneği aktif değil yani..evet beyler fikirlerinize ihtiyacım var sanırım video converter 4.1.8 işimi görür sıkıştırır...40 dk lık dosya 10 gb yer mi tıtar yaabu programla zaten dandik olan kalitesinden ödün vermeden sıkıştırabilir miyim video yu?teşekkürler...

edit:evet beyler programlar hazır ama uzantısı farklı olduğu için uzantı ismi yalnızca dosyayı kabul etmiyo nasıl yapıcam bunu google da arattım net bi şey bulamadım bi link bi fikir yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 23 Kasım 2006; 20:26:24 >

• total video converter kullanmanı tavsiye ederim dalının en iyisi sayılır...
  • dediğim programı kurdum ama dosyayı kaydederken uzantısını sanırım "ask" olarak değiştirmiştim şimdi bulamıyo dosyayı..bi de dediğini deneyim bakayımnasıl değiştircem ben bu dosyanın uzantısını yine açmaz ki ama.".avi" değil ".mpeg" değil "ask" uzantısı bunun
  • evet bunu da kurdum bu da görmedi..ah kafa ahh.nasıl ben bunun uzantısını yine .avi yada programın desteklediği formatlardan birine çevircem bilen yok mu?
  • video uzantısı değiştirme programları var.İndir 1 tane değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

video uzantısı değiştirme programları var.İndir 1 tane değiştir

bunun için önce kendim ask olarak yeni bi tür ürettiğim video nun uzantısını .avi ye çevirmem gerekiyoşimdi adını DAT olarak değiştirdim mesela adı değişiyo ama uzantısı değişmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

video uzantısı değiştirme programları var.İndir 1 tane değiştir

bunun için önce kendim ask olarak yeni bi tür ürettiğim video nun uzantısını .avi ye çevirmem gerekiyoşimdi adını DAT olarak değiştirdim mesela adı değişiyo ama uzantısı değişmiyo

zaten öyle değişmez uzantısı.Programları var google de arat bulursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ask ne ya sen istersen kendi isminin adını uzantı yap yinede video dosyası ise playerlar açması lazım

Ama sen başka programlarla uzantıyı değiştirdiysen(Bunu neden yaptın bilmiyorum) ozaman programa ihtiyacın olucak.
    Yine omassa klasör seçeneklerinde dosya türleri diye bir yer var ordan oluşturmuş olduğun uzantıyı iptal edebilirsin,ordaki uzantıyı sil yani.
  • edit:evet beyler programlar hazır ama uzantısı farklı olduğu için uzantı ismi yalnızca dosyayı kabul etmiyo nasıl yapıcam bunu google da arattım net bi şey bulamadım bi link bi fikir yok mu?denemediğim program kalmadı yalnızca dosya uzantısını .avi yapmak yetecek sorası kolay ama nasıl olacak.ask diye bi uzantı yok ki ben uydurdum nasıl çıkcaz bu işin içinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

Ask ne ya sen istersen kendi isminin adını uzantı yap yinede video dosyası ise playerlar açması lazım

Ama sen başka programlarla uzantıyı değiştirdiysen(Bunu neden yaptın bilmiyorum) ozaman programa ihtiyacın olucak.
    Yine omassa klasör seçeneklerinde dosya türleri diye bir yer var ordan oluşturmuş olduğun uzantıyı iptal edebilirsin,ordaki uzantıyı sil yani.

o klasörleri kurcaladım ama tam kurcalayamadım sanırım ask yi k.çımdan uydurdum desem yeri yani..salladım aç deyince açıyo media player classic te fakat convert etmek istediğim programlar tanımıyo

• dostum dediğim gibi klasörseçeneklerinden uzantıyı bul ve sil sonrada dosyanın adını değiştir zaten ordasenin yazdığın uzantı görülcek ve rahatlıkla değiştirebileceksin...
  • evet beyler sorun çözüldü dosya uzantısını tekrar .mpg olarak gösterip video convert programına tanıtmayı başardım şu an convert ediyo hala...yapabilmeniz için "total commander" isminde 1,5 mb lık free programa ihtiyacınız varayrıntıları isteyen olursa yazarım ss veremiyorum laptop 256 ramle kafayı sıyırtıyo bana ..değiştirmek çok basit:programı çalıştırdığınızda iki tane pencere çıkacak soldaki pencerede uzantısını değiştirmek istediğiniz dosya ya da dosyalar seçip Ctrl+M kısayol tuşlarını kullanmak ve sağ üst taraftaki bölümde yeni dosya uzantısını yazmak..laptopta photoshop olmadığı için ss leri anlatımlı hazırlayamam bu painti kullanmak photoshop tan beter ..anlatmak isteyen olursa ss leri msn den ulaştırabilirimteşekkürler

•  yanlışlıkla ask olarak kaydedilen avi...EDİT:ÇÖZÜLDÜ

Buradan bilinen dosya türleri için uzantıları gizle nin işaretini kaldıracaktın
    Sonra uzantılar görünür hale gelecekti, ask'i avi yapacatın.

(Denetim Masası > Klasör seçenekleri)

Programa gerek yoktu yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

yanlışlıkla ask olarak kaydedilen avi...EDİT:ÇÖZÜLDÜ

Buradan bilinen dosya türleri için uzantıları gizle nin işaretini kaldıracaktın
    Sonra uzantılar görünür hale gelecekti, ask'i avi yapacatın.

(Denetim Masası > Klasör seçenekleri)

Programa gerek yoktu yani.

:)) hocam dün nerdeydin yaa...3 saat ecel teri döktüm..sağol yine de öğrenmiş oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.