arkadaşlar matematık ve fende birçok sallama ve boş bırakma yaptım bunlar eger yanlıs cıkarsa mesela fen bolumundekılerın hepsı yanlıs cıkarsa dıger sosyal turkce gıbı bolumlerdekı netlerımı dusurucekler ?
Her bölümün kendi içinde etkisi söz konusu. Sosyal yanlışlarınız sosyal netinizi düşürür. Matematik yanlışlarınız matematik netinizi düşürür. Ama netiniz sıfırın altında (eksi net) gelirse bu genel puanınızı düşürecektir. (Normal puan hesaplar gibi eksi netiniz gerekli katsayılarla çarpılıp puanınıza eklenir (daha doğrusu puanınızdan düşülür.))
Mesela: Türkçe 30 doğru 4 yanlış > 29 net (Katsayısı atıyorum 5 olsun) > 145 puan Fen 4 doğru 24 yanlış > -2 net (Katsayısı atıyorum 4 olsun) > -8 puan
Her bölümün puanları toplamı ve puan tipine göre baştan verilen 70-120 arası bir puan toplanıp size ulaştırılan puanı oluşturur.
hocam valla inşallah tutar ya ne biliyim kara bahtım kör talihim :) Boş bırakmak istemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme