Şimdi Ara

Yanlış seçimler, istenmedik sonuçlar. Yalnızlık.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar karmaşık bi durumdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum. En ufak bi fikrim bile yok. Kendi söylediğim yalanlar içinde boğuldum, kendimi söylediğim yalanlara kaptırdım, yanlış seçimler yaptım. Olayı anlatayım. Bundan 2 ay önce bi kızla konuşmaya başladım. Bunun o zamanlar sevgilisi vardı. Kıza kanka diyordum çok samimiydik sabahlamalar filan sevgilisine anlatmadığı olayları bana anlatıyordu ama o da beni kankası olarak görüyodu. Sonra buna dalga amaçlı bana manita bulsana dedim. Bana birini önerdi ve tanıştım. Kız 1 hafta içinde bana o kadar çok bağlandı ki aynı şekilde bende ona, konuşmadığımız sadece uyku anlarımız vardı. Gece 2 yada 3 tü tam hatırlamıyorum tam ben bu kıza çıkma teklifi edicekken sözde kanka dediğim kızdan bi mesaj geliyo ve sevgilisinden ayrıldığını çok kötü olduğunu söylüyo. Sabaha kadar konuştuk bununla. Yalnız hissetme yanında hep ben olacağım filan dedim. Kız bunu yapamam yazdı. Neyi dediğimde arkadaşıma ayarlamaya çalıştığım kişiden hoşlanamam dedi ve ne olduysa ondan sonra oldu zaten.

Öyle deyince bilmiyorum belkide uykusuzluğun verdiği sersemlikten dolayı, Sanırım bende senden hoşlanıyorum yazdım. Ama o ne olacak dediğinde kendimden soğutmaya çalışacağım dedim ve hiç tanımadığım bi benle karşılaştım. 1 haftadır geceli gündüzlü konuştuğum kızın duygularıyla oynadım sonucunda soğutmayı başardım fakat kalbini kırdım ama hala seviyo olmalıki arayıp duruyor. Şuan kanka dediğim kızla çıkıyoruz ama aklım hep diğer kızda. Herneyse dün biraz bana karşı soğuk davrandı ben de öfkeme yenik düşüp, ben onu sevip senle arkadaşça konuşurken daha mutluydum, eskisi gibi olsak ya şu 2 günü hiç yaşanmamış saysak, dediğimde şuan kötü hissediyorum seni seviyorum ve ben yatıyorum dedi ve gitti. Sabah mesaj atmış ama cevap vermek istemiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok kötü hissediyorum vicdanım rahat bırakmıyor. İçimi dökmek istedim sadece.

• Herşeyi hak etmişsin iradene sahip çıksaydında başkalarının temiz duygularıyla oynamamayı öğrenseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın. Şuan çıktığımızdan haberi bile yok.
  • Erkekligimden utandigim anlar oluyor benimde bazen. Nefsimiz korlesmis

• Şuan utanmaktan ziyade kendimden o kadar nefret ediyorum ki. Bu kadar duygusuz olamam diyorum kendime bunlari yapan benmiyim.

Ya daha bu yaşadıklarımın yarısı bile değil. Söylediğim yalanların sonu yok. O kadar fazla yalan söyledim ki içinde boğuldum, ben bile söylediğim yalanlara inanmaya başladim. Bir insan kendine kimim ben diye sorar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 9 Haziran 2014; 15:16:42 >
  • kör istemis bir goz.. bence keyfini cıkar.. belki ikisini de seversin..
  • Kankası diyorum öyle yapma gibi bi şansımda yok fakat çıktığımızı öğrenince kankalık diye bir şey kalmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıldım beyler kızdan. Vicdanım el vermedi. Diğeri bu durumdayken bu şekilde çıkamazdım bununla.
  • Değişim zamanı gelmiş.

Önce kendini sonra çevreni değiştir
  • Aferim o kızda tekmeyi yakında sana basar yara bandı arıyormuş seni zarflamış kız salak mı sevgilisini bi çırpıda bırakırım diyen erkeğe kör kütük aşık olsun ayrıca arkadaşına bunu yapan kızdan hayır mı gelir ?

• Her seyi b.k etmissin. Seni seveni birakma. Kafanda bir tarafa yonel oradan sasma.
    Ne bileyim ya takma kafana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Aferim o kızda tekmeyi yakında sana basar yara bandı arıyormuş seni zarflamış kız salak mı sevgilisini bi çırpıda bırakırım diyen erkeğe kör kütük aşık olsun ayrıca arkadaşına bunu yapan kızdan hayır mı gelir ?

Ben ayrıldım ama sonuna kadar haklısın maalesef. Bilmiyorum dediğim gibi çok sersem bi anıma denk geldi yada güzelliğine kaptırdım kendimi.
  • Kötü hissetmelisin bence de, kız sevgilisinden yeni ayrılmış muhtemelen şuan yarasını dindirecek birine ihtiyaç duyduğundan "hoşlanma" muhabbetlerine girdi. Şuan yara bandı olarak hayatında olma ihtimalin yüzde 90, ve büyük ihtimal o kızla uzun soluklu birşey olmayacak benden uyarması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.