Biliyorum bu kız-erkek ilişkileri hakkında saçma sapan topicler açıldı arkadaşlar hatta bende internetten tanıştığım birine aşık oluyorum falan diye topic bile açmıştım ama bu sefer durum farklı ve ciddi ya bi yardım ediverin bana... bi arkadaşımın kız arkadaşı beni ısrarla kuzeniyle tanıştırmak istiyodu...nitekim bugün tanıştım ve dumur oldum..kız öyle güzeldi ki..oturduk sohbet ettik ..konuştukça kız gözümde büyüdü...simsiyah saçları yemyeşli elmas gibi gözleri..pürüzsüz teni..parıl parıl parlayan bembeyaz dişleri...bense öyle bakımsız paspal gittim ki..nerden bilebilirdim ki..üç günlük sakal alalacele yapılmış saçlar..sıradan giysiler utandım biran...neyse bi de öyle masum ki..pek konuşkan değil hatta utangaç bile sayılır..ama az-öz ve mantıklı konuşuyo hep..bir-iki saat kadar yalnız oturduk..yarın için söz aldık saat 2 de görüşüyoruz yine beraberce hatta sigara böreği yapacak sahile gidicez...ayrılırken ellerimiz bi süre öylece kaldı biran kalbim duracak sandım..hani selvi boylum al yazmalım da Türkan Şoray diyo ya elleri sıcacıktı yüreği elinde gibi..aynen öyleydi işte...sonra arkadaşla oturduk onlar gidince..konu konuyu açtı bi de öğrendim ki daha önce 1 sene kadar tanıdığım fakat çok samimi olmadığım bi arkadaşla çıkmışlar çocuğu çok severim çok iyi bir insandır..hatta bizi tanıştıran arkadaşın da kuzeni ama şimdi bi garip oldum o çocuk askerde ya hala seviyosa ne olacak şimdi..çocuğun yerine kendimi koyuyorum da ben kötü hissederdim ama kız da vazgeçilecek gibi değil yani niyetim yok..napıcam ya..
heh aşık olmuşsun.Ama korkma geçer
saat 2 ye az kaldı...heyecanlıyım valla..bakalım nasıl geçecek..ama benim kafam hala şu çıktığı çocuktainşallah bi problem olmaz kötü adam olmak istemem
eveeet...bugün çok güzel geçti ..iyi anlaşıyoruz..açık sözlü...orası tamam da arkadaşlar niye kimse yorum yapmıyo şu askerde olan arkadaşa karşı ayıp ediyo muyum ama bilmiyodum sonradan öğrendim gerçi hala çocuğun duygusal bişeyler besleyip beslemediğini de bilmiyorum
cıkmaya mı basladınız yakın arkadasmısınız flort mu yada ılerısı ıcın umud mu vaad edıyorsunuz kısacası ılıskını ne olarak tanımlıyorsn
Vay be öyle bi anlatmışsın ki bende aşık oldum kaç yaşında bu kız
Bence vazgeçilecek gibi değil tam istenilen kız tipi lan akıllı konuşan,hafif utangaç,pürüssüz ten walla süperBörekte yapmış hem
Şimdi bu kızın askerde olan bi erkek arkadaşımı varmış? Bence ayıp olur yaw çocuğa yani sen arkanda böyle masum,saf bi kızı bırak gelecem canım de,geceler boyu onu düşün sonra dön gelki bir başka erkekle beraber...
Bence ayıp olur sen bu ayıbı yapma kızın numarasını bana verŞaka bir yana kıza sor askerdeki arkadaşını ne söyleyecek düşüncesi neler?Belki kız seni sadece arkadaş olarak görüyordur hem onu hala seviyor olabilir.
Bu gibi durumlarda yapılması gereken en akıllıca iş onunla oturup bu konuyu ciddi bir şekilde konuşmaktır
ya ben o heyecanla pek anlatamadım sanırım..şimdi öncelikle Rss dediğin gibi halk tabiriyle 2 günde çıkmaya başladık...Guitarist o askerde olan çocukla ayrılmışlar çocuk askere gitmeden önce..yani bi alakaları yok ama benim merak ettiğim acaba çocuğun hisleri nasıl kıza karşı eğer hala seviyorsa ve döndüğünde benimle görürse çok ayıp olur..kız onu sevmiyor bunları konuştuk..diyor ki çıktığımız süre boyunca hiç sevgili modunda olmadık kendi arkadaşlarına nasıl davranıyosa bana da öyle davranıyodu diyo..
yukarıdaki bir topic de bazı arkadaşların kız arkadaşlarla ilgili topiclerden rahatsız olduklarını okudum ve ben bu topiği açtığıma pişman oldum..rica etsem silinebilir mi acaba...
kız çıkmak istiyorsa çık bence...
nedenmi ? !
kız çıkmak istiosa çünkü bu kafasına koymuştur demektir... yani biriyle çıkacak ve askerdekini iplemio... bari o çıkan kişi sen ol , kızı başkasına yar etme....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme