Şimdi Ara

yanlış cümle kurmanın zararları,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kız arkadaşla bir muhabbette iken yanlış bir cümle kullandım, aslında cümle doğruydu ama kelimelerin yeri farklı yerlerde olunca farklı bir anlam çıktı

olay bi kitaptan açıldı, kitap da elemanın biri kıza şiir yazıp veriyormuş, seviyorlarmış birbirlerini vs. bende demek istedim ki neden hiç bir kız şiir yazıpta şiiri erkeğe ,erkek arkadaşına vermiyor.. ama cümleyi yanlış kurdum gece gece,

*neden şiir yazıp erkeğe veren kız yok ?

dedim...

arkadaş da olayı anladı zaten, izah ettim.. ama böyle saçma cümle kurunca insan bir acayip oluyor,

belki de bu yazımda da vardır bir hata ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 11 Ekim 2009; 2:28:36 >

• Kız arkadaşın bilerek yanlış anlamış bence
  • Türkçe falımdan daha esnek, çek çek uzat, istediğin şekle sok
  • quote:

Orijinalden alıntı: :eScape:

Kız arkadaşın bilerek yanlış anlamış bence

Banada öyle geliyor çünkü ilk cümlede erkeğin yazdığı şiiri kıza verdiğini anlamış olmasına rağmen
    seninde o cümleyi kurduğunda ilk cümleye bakıp ordan bi anlam çıkarması gerekirdi.
  • öyle düşünmeyin yav, gece hali ben yanlış yazdım oda anladı veya anlamadı.

art niyet yok yani
  • Ben de bir defasında böyle bişey yaşamıştım..Mahalle arasında bir kebapçıda 4 kişi yemek yedik,hesabı istedik,hesabı getiren garsona;"size mi vericez kasaya mı?" diye sorduğumda herkes dağılmıştı..
  • hemen ayril o kizdan

Şaka tabiki ALLAH mutlu mesut etsin inş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 11 Ekim 2009; 2:51:52 >
  • shopar,

kız arkadaşım, sevgilim değil, sadece kız arkadaşım.
  • banada öle anlamak istemiş gibi geldi ben o cümleyi ilk okuyunca gerektigi gibi anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

shopar,

kız arkadaşım, sevgilim değil, sadece kız arkadaşım.

kusura bakma Yanliş anlamişim... o zaman bi ömür boyu dostlugunuz devam etsin kardeşim..
  • amin..

neyse ben yatıyorum sizlere iyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.