Şimdi Ara

Yankı Tansuğ Fitness'ı Bilen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen var mı? YAK-21 gibi programları var. Sizce faydalı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Up
  • Up
  • Amacınız sadece 21 gün içinde maksimum kiloyu vermekse evet. Ama sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları edinme maksadınız varsa hayır. Bu programa katılanlardan biri olarak çok iyi kilo verdiğimi söyleyebilirim. Sonrasında verdiğim kiloları geri aldım o ayrı :)

Hızlı kazanılan, çabuk kaybedilir derler ya. Eğer çok aceleniz yoksa uzun dönem programlara katılmanızı tavsiye ederim. Yanılmıyorsam fiyatı da daha uygundu. Hem de daha çok şey ögrenirsiniz beslenme ve antrenman sistemleri hakkında. Ama önünüzde düğün dernek vs gibi birşey varsa, ne olursa olsun kilo vermem gerek hızlıca diyorsanız bu program uygun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyadekorasyon

Amacınız sadece 21 gün içinde maksimum kiloyu vermekse evet. Ama sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları edinme maksadınız varsa hayır. Bu programa katılanlardan biri olarak çok iyi kilo verdiğimi söyleyebilirim. Sonrasında verdiğim kiloları geri aldım o ayrı :)

Hızlı kazanılan, çabuk kaybedilir derler ya. Eğer çok aceleniz yoksa uzun dönem programlara katılmanızı tavsiye ederim. Yanılmıyorsam fiyatı da daha uygundu. Hem de daha çok şey ögrenirsiniz beslenme ve antrenman sistemleri hakkında. Ama önünüzde düğün dernek vs gibi birşey varsa, ne olursa olsun kilo vermem gerek hızlıca diyorsanız bu program uygun olabilir
    Hocam katıldım. Üzerine bir Form-90 bitirdim ve şu an ikinci Form-90'ın 9.haftasındayım. Açıkçası çok fazla bozmama rağmen 137 kilodan 115 kiloya düşebildim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam katıldım. Üzerine bir Form-90 bitirdim ve şu an ikinci Form-90'ın 9.haftasındayım. Açıkçası çok fazla bozmama rağmen 137 kilodan 115 kiloya düşebildim. :)

Alıntıları Göster
    memnun kaldımız mı hocam? bu yak-21 programı nasıl oluyor pmden örnek gösterebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

memnun kaldımız mı hocam? bu yak-21 programı nasıl oluyor pmden örnek gösterebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Memnun kaldım hocam. Sana zorlanmayacağın bir antrenman programı ve yemek tarifleriyle birlikte bir yemek listesi veriyorlar. Benden sonra Yak-66 çıktı ve o çok daha iyi sonuçlar verdiriyor. Onu öneririm. Tabi ki mucivezi bir şey beklemeyin. İş sizde bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Alıntıları Göster

Merhaba,

Dostum kusura bakma da 137kg dan hangi programı yapsan da 115 kiloya zaten gelirdin bence. Yemek yeme alışkanlığını düzenli bir hala soksan zaten 10 kg 3 ayda çok rahat bir şekilde verebilirsin.(uyku düzeni de dahil)

Programın başarısı daha optimal kilolarda nasıl asıl?

• InvictusPrimo kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız. 2 sene sonra tekrar 135'i gördüm. Ağustos'ta diyete girdim. Spor falan hiç bulaşmadım. Sadece az yedim. Şu an 107 kiloyum. Program olmasa da olur yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.