Şimdi Ara

Yanıyorrrr Mehtap Çaydanlık Seti + Lipton Demlik 100 lü Çay 14.90 TL Migros içerir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
7
Favori
11.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 adet migros sanal marketten kaptım adanadayım
  • Bodrumda iki Migrosada uğradım, bu çaydanlıktan yok. Sadece 59.90 olandan var. Çalışanlara bu kampanyayı söylediğimde bana uzaylı gibi baktılar. Sanal markettekini gösterdim, stok görünüyor dedim, bana hata olduğunu, mağazalarında böyle birşeyin olmadığını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Aydında bakan var mi acaba bilgi verebilir misiniz?

ben baktım.yok malesef hocam.mehtap çaydanlık var ama 60.yıl çaydanlığı. 59.90 fiyatlı.kasaya okuttum.
  • Gittim sordum kamyon gelmemiş daha 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalmarkette herhangi bir çaydanlık ve o liptonu eklediniz mi çay CRM ürün indirimi olarak düşüyor.
    Mesele o 19,90 lık çaydanlığı bulup ekleyebilmek :)
  • 100lü poşet çay tanesinde 3,20 gram vardır yani 320gram çay için istenilen ücret olarak düşünülmeli.
    1000gram en kaliteli çay 15tl olduğuna göre 320gram çay maksimum 5tl olur.
    bu durumda çaydanlık 10tl ye gelir.
    pek de bi zararına satış durumu söz konusu değil.
  • sanalmarkette Bölge seçimi kısmından çeşitli denemeler yaparak hangi şubelerde bulunduğuna bakmayı unutmamak lazım.
    İstanbul için Tuzla-Şifa Mahallesi ve B.düzü Adnan Kahveci Mahallesi'ne servis yapan mağazalarda var gözüküyor mesela.Bu şekilde deneme yapmakta fayda var illa ki bu fırsatı değerlendirmeliyim diye düşünüyorsak :)
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    Adamlar inanmis ve yapmis guzelde olmus fakat bukadar produksiyon samsung vs. Rakipleri gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Başlık doğru da mağzaların kampanya afişleri gibi olmuş.

Mehtap'ın o çaydanlığı hiç bir migrosta yok tek tük var o da şans eseri gittiğiniz mağzada varsa artık. Eskişehirde hiçbirinde yok o model çaydanlık bize gelmedi dediler hatta En ucuz çaydnalıkları 60 lira.

Kampanya migrosun herhangi bir çaydanlık alana Liptopn demlik poşet hediyesi. Normalde Başlıktaki çaydanlık zaten migroslarda 15 liradan satılıyor eğerki şans eseri bunu bulabilirseniz liptopn demlik de bedava yanında ve 15 liraya hem ufak bir çaydanlık hemde çayınız oluyor.

Ama dediğim gibi o 15 liralık çaydanlık kalmadığı için 60 liralık çaydanlığı da lipton için hayatta almam. Japon pazarı benzeri dükkanlarda aynı boy çaydanlıklar yarı fiyatına.

Üzgünüm migros ağız bakım ürünleri gibi cezbedici bir kampanya olmamış bizimla degilsin...

Hocam siz alamadınız diye sıcak değil diyemezsiniz ki.
    Ben 3 tane çaydanlık 3 tane lipton çay hediyesi 100lü ve yanında 7 tl lik başka bir ürün aldım 51 tl tuttu 15 tl çek kullandım yani 3 çaydanlık 3*100 çay ve yanında aldığım 7 tl lik ürüne 36 tl ödedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

sanalmarkette herhangi bir çaydanlık ve o liptonu eklediniz mi çay CRM ürün indirimi olarak düşüyor.
    Mesele o 19,90 lık çaydanlığı bulup ekleyebilmek :)

Nasil bulcaz caydanligi ben bulamadim

• ankara ankamallde varmı bilgisi olan?
  • ordu da yok beyler pahali caydanliklar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalyada migrosa baktım 40 tl miydi neydi mehtap orta boy çaydanlık yanında çay bedava. bende ikisi bir 15 tl diye gittim ama değilmiş
  • Ahaha güldürdün hocam (:
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Ocak 2021; 17:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

ankara ankamallde varmı bilgisi olan?

yokmuş zaten olmazda.en büyük migros güya 5m ama mjetlerde bile bulabildiğiniz ürünü 5Mde bulamıyorsunuz.enterasan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım 14.9 lıktan.pazar günü kapasite dolu gözüküyor mecburen ptesiye kaldık .zannetmiyorum çaydanlık kalacağını bari yoksa çayı bedava verseler para çıkarırlarmı bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

ben aldım 14.9 lıktan.pazar günü kapasite dolu gözüküyor mecburen ptesiye kaldık .zannetmiyorum çaydanlık kalacağını bari yoksa çayı bedava verseler para çıkarırlarmı bilmem

ben bugün aldım bana çayı bedava verdiler emsal gösterebilirsiniz.izmir mavişehir.hem çaybedava hem de 15 tl çek düştü.çılgın fırsatoldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayzeybek

quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

ben aldım 14.9 lıktan.pazar günü kapasite dolu gözüküyor mecburen ptesiye kaldık .zannetmiyorum çaydanlık kalacağını bari yoksa çayı bedava verseler para çıkarırlarmı bilmem

ben bugün aldım bana çayı bedava verdiler emsal gösterebilirsiniz.izmir mavişehir.hem çaybedava hem de 15 tl çek düştü.çılgın fırsatoldu.

O çok iyi teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Başlık doğru da mağzaların kampanya afişleri gibi olmuş.

Mehtap'ın o çaydanlığı hiç bir migrosta yok tek tük var o da şans eseri gittiğiniz mağzada varsa artık. Eskişehirde hiçbirinde yok o model çaydanlık bize gelmedi dediler hatta En ucuz çaydnalıkları 60 lira.

Kampanya migrosun herhangi bir çaydanlık alana Liptopn demlik poşet hediyesi. Normalde Başlıktaki çaydanlık zaten migroslarda 15 liradan satılıyor eğerki şans eseri bunu bulabilirseniz liptopn demlik de bedava yanında ve 15 liraya hem ufak bir çaydanlık hemde çayınız oluyor.

Ama dediğim gibi o 15 liralık çaydanlık kalmadığı için 60 liralık çaydanlığı da lipton için hayatta almam. Japon pazarı benzeri dükkanlarda aynı boy çaydanlıklar yarı fiyatına.

Üzgünüm migros ağız bakım ürünleri gibi cezbedici bir kampanya olmamış bizimla degilsin...

Hocam siz alamadınız diye sıcak değil diyemezsiniz ki.
    Ben 3 tane çaydanlık 3 tane lipton çay hediyesi 100lü ve yanında 7 tl lik başka bir ürün aldım 51 tl tuttu 15 tl çek kullandım yani 3 çaydanlık 3*100 çay ve yanında aldığım 7 tl lik ürüne 36 tl ödedim.

Başlıktaki gibi olunca kampanya sıcak ama migrosun ürün dağıtım politikası ile her şehirde aynı sıcaklığı yakalayamıyoruz onu demek istedim hocam. Yoksa sizde baya iyi almışınız yani

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.