Şimdi Ara

Yanıyor! SANDISK Ultra 128GB Micro Sd(80mb/s) Kart 116 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
5
Favori
4.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada bunun alt modelleri bile 180 TL den satiliyor, ihtiyaci olan kacirmasin

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-android-microsdxc-128gb-sd-adapter-80mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqunc-128g-gn6ma-p-FTHFZSAN128GMCAN80

%10 Ekstra indirim mobil uygulamada geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 22 Nisan 2016; 12:21:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim 1 adet sipariş geçtim

• 99TL'ye Sandisk Extreme 64GB 90MB/s almıştım, haftasonu kargo bedava idi, şimdi %10 ile iyice fiyatı düşüyor. Piyasanın çok altında, ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-extreme-microsd-64gb-sd-adapter-90mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqxne-064g-gn6ma-p-FTHFZSAN6490EXT

Samsung Evo: 48Mb/Sn
    Samsung Evo Plus: 80Mb/Sn
    Samsung Pro: 80-90Mb/Sn
    Samsung Pro Plus: 95Mb/Sn

Sandisk: 48Mb/Sn
    Sandisk Ultra: 80Mb/Sn
    Sandisk Extreme: 90Mb/Sn
    Sandisk Extreme Pro: 95Mb/Sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 8 Nisan 2016; 23:56:38 >

• Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. İhtiyacım olan ürünler.
  • 128GB dönüştürülebilir tablet/bilgisayarlar için iyi olabilir. Telefonlar için ben de gereksiz diye düşünüyorum. 32GB kart takılı ama içinde pek birşey yok, sadece uygulamaları taşıyorum.
  • Hediye cekiyle 91tl ye geliyo ama ben daha 16gb dolduramiyom bunu napacam :)

• İyi fırsat özellikle 128 GB olanın fiyatı çok iyi şu an hiç ihtiyacım olmasa da alabilirim tek sorun kartın hesap kesimine 5 gün kalmış olması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Gopro'nun en dandik modeliyle 7 günlük bi tatilde az az çekim yaparak 32gb doldurdum hatta son 2 gün yer kalmadığı için çekim yapamadım. Yani video ile işi olan kişiler için bu boyutlar standart hale gelmiş durumda, bence güzel bir fırsat paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • Pro foto makinalarinda kullanmak icin sd kart mi yoksa normal kart mi daha iyi

• İnsanların yaptığı alışverişlerle zeka seviyesi arasında nasıl bir korelasyon kurabiliyorsunuz? İsteyen ihtiyacı olduğu veya en basit ifadeyle "istediği" ürünü alabilir, kimsenin de bir başkasının zekasını bu şekilde sorgulamaya hakkı yoktur.

Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

99TL'ye Sandisk Extreme 64GB 90MB/s almıştım, haftasonu kargo bedava idi, şimdi %10 ile iyice fiyatı düşüyor. Piyasanın çok altında, ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-extreme-microsd-64gb-sd-adapter-90mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsqxne-064g-gn6ma-p-FTHFZSAN6490EXT

Bu 128GB ama?

• AHOME A kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama daha yavaş, tablete ve yeni bir telefona takacaksanız hızlı kart kullanmalısınız ki kendi disk performansından yavaş kalmasın. Bunun 128 GB'sini de düşünebilirsiniz, benim tablet max 64GB desteklediği için bunu attım. Aynı zamanda bir alternatif olarak düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oylesine64

S.A. Bunu şu tablet pcde kullanabilir miyim?http://www.hepsiburada.com/dark-evopad-i1045k-intel-atom-z3735f-32gb-10-1-ips-tablet-klavye-p-BD601537
    Vesselam.

Olur gibi:

quote:

Kart Okuyucu:

Var, MicroSDXC Destekli (512GB'e Kadar)

• quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

quote:

99TL'ye Sandisk Extreme 64GB 90MB/s almıştım, haftasonu kargo bedava idi, şimdi %10 ile iyice fiyatı düşüyor. Piyasanın çok altında, ihtiyacınız varsa kaçırmayın.

Bu 128GB ama?

bende 1 saattir kaçırdığım ne var diye defalarca okuyup bağlantı kurmaya çalışıyordum

• Tehhh 64 almıştım

• quote:

Biliyorum ama daha yavaş, tablete ve yeni bir telefona takacaksanız hızlı kart kullanmalısınız ki kendi disk performansından yavaş kalmasın. Bunun 128 GB'sini de düşünebilirsiniz, benim tablet max 64GB desteklediği için bunu attım. Aynı zamanda bir alternatif olarak düşünebilirsin.

Daha yavas dediginiz 10MB/sn mi yoksa benim goremedigim baska bir fark daha mi var? Ayni fiyata 10MB/sn daha yavasini alirim iki kati kapasitesi olmus olur. 64GB icin 99TL sicak firsat olmaz ama 128GB icin gayet sicak bir fiyat.

• mobilde almayı unutmayınız.
    kargo bedava oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

mobilde almayı unutmayınız.
    kargo bedava oluyor.

hatırlatma için teşekkür ederim

• amazondan alsak 124 tl ye geliyor tr garantili cok iyi kapyim bitane paylasan forumdaş tesekkutler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.