Şimdi Ara

Yaninda Sevgilisi Olan Erkege Dayak Atmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Ayıptır. Ama çok kaşınırsa lafla dövülebilir ben bir kere yapmıştım.

Şimdi benim ikizim var aynı giysileri giymiştik bir gün gidiyorduk işte. Bu sevgilisiyle oturmuş yolun kenarında kıza hava atmak için "İkizler donunuzda aynı mı?" dedi. Yanındakine sor dedim bende. O günden beri özgüvenim yüksektir.

Ulan bısey dıcektım alıntı yaptım unuttum ıyımı
  • quote:

Şimdi benim ikizim var aynı giysileri giymiştik bir gün gidiyorduk işte. Bu sevgilisiyle oturmuş yolun kenarında kıza hava atmak için "İkizler donunuzda aynı mı?" dedi. Yanındakine sor dedim bende. O günden beri özgüvenim yüksektir.

• Erkekliğe sığmaz. Yanında kadın arkadaşı olan adama sinirlenseniz bile sabırlı olmaya çalışın. Bir erkeğin bir kadının yanında dayak yemek gururunu zedeler. Böyle bir işe kalkışmadan önce kendinizi karşıdakinin yerine koyun, bir daha düşünün. Hayatı yarılamış, 35 yaşında adamım. Benim başıma gelse yerin dibine geçerdim.
  • quote:

Alıntı yapayım sıkıntı olmasın
  • quote:

10 dakika mesajı okuduktan sonra anca çözebildim. Fena headshot yapmışsın
  • Mesajim otlansin ikiz olan arkadaş fena yapmış tebrik şart

• quote:

/>
  • Yanındaki kızın ne suçu var yaprağamm!!!bir!!bir!!!

• Mersin Susanoğlu daydık işte sahilde tek başıma yürüyordum bi baktım 4-5 kişi halay çekiyor antepliysen gel ağam diye bağırıyorlar bende antepli değilim ama antep te büyüdüm ve antep te yaşıyorum daldım aralarına halay bitti tanıştık falan, sonra aralarından bi tanesi çok fena sarhoşmuş üzerinde de pembe bi tişört vardı, yolda giderken sevgilisyle oturan bi çocuğa sen bana pembeli mi dedin laaa diyerek bi daldı yerde kafasını falan tekmeledi çocuk ne olduğunu bile anlayamadı sonra çocuğun kız arkadaşı ağlamaya başladı. Bana, gerizekalı ne bakıyosun öyle ayırsana dedi bende şoktayım o sırada ayırdık çocukları ama öyle bi dayak yedi ki sevgilisinin önünde ben bile utanmıştım

• Başıma gelmedi ama bir kaç defa kavga çıkarmaya yeltenen oldu fazla ağır bir şey olmadığı için üstelemedim. Öyle şerefsizler var yani. Özellikle kalabalık geziyorlarsa, tek gezen kimse kolay kolay laf atamaz veya bir şey yapmaya yeltenemez. Özellikle mahalle serserileri.

Oturduğum yerde bi çocuk kız arkadaşıyla gezerken laf atmış 3 kişi bir kaç defa üst üste. Çocuk da ne diyorsunuz lan falan derken ağzını yüzünü kırmışlar çocuğun kızın yanında. Çok zor bi durum. Allah kimsenin başına getirmesin.
  • Ne yaparsa yapsin yaninda olmaz o is cagirirsin cekersin kenara konusursun anlamiyorsada daha sonra yakalamak sartiyla birakirsin ama kizin yaninda racona ters

• Yanında sevgilisi olan adam dövülmez ama şimdi trafikte falan bakıyosun yanındaki kıza hava olsun diye senle yolda oynuyor sıkıştırıyor ya da ne biliyim bir avmdesin kızı etkilemek için(!) sana artistik yapıyor böylesi dövülür.ama kalkıpta normal bir insanı yanında sevdiği biri biri varken kavga edilmez sonra biyerde anlaşırsınız naparsanız orda yaparsınız ha ilk bahsettiğim tip apaçi ve serseri tiplerdir buarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Yanında sevgilisi olan adam dövülmez ama şimdi trafikte falan bakıyosun yanındaki kıza hava olsun diye senle yolda oynuyor sıkıştırıyor ya da ne biliyim bir avmdesin kızı etkilemek için(!) sana artistik yapıyor böylesi dövülür.ama kalkıpta normal bir insanı yanında sevdiği biri biri varken kavga edilmez sonra biyerde anlaşırsınız naparsanız orda yaparsınız ha ilk bahsettiğim tip apaçi ve serseri tiplerdir buarada.

Kardeş böyle tiplere sinir olmanı, onları pataklamak istemeni anlıyorum. Ben de makas atmayı, kapışmayı çok severim, kendime engel de olamıyorum ama yanımda bir kadın ya da başka biri varken kapışmaya girmem.

Düşün şimdi hele bir de senden yaşça büyük biriyse, kadının yanında adamı rezil etmek bence yanlış ama herif trafikte seni sinir edecek bir hareket yaptığında tepki göstermen çok doğal elbette.

• quote:

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Anıl_İstanbul

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Yanında sevgilisi olan adam dövülmez ama şimdi trafikte falan bakıyosun yanındaki kıza hava olsun diye senle yolda oynuyor sıkıştırıyor ya da ne biliyim bir avmdesin kızı etkilemek için(!) sana artistik yapıyor böylesi dövülür.ama kalkıpta normal bir insanı yanında sevdiği biri biri varken kavga edilmez sonra biyerde anlaşırsınız naparsanız orda yaparsınız ha ilk bahsettiğim tip apaçi ve serseri tiplerdir buarada.

Kardeş böyle tiplere sinir olmanı, onları pataklamak istemeni anlıyorum. Ben de makas atmayı, kapışmayı çok severim, kendime engel de olamıyorum ama yanımda bir kadın ya da başka biri varken kapışmaya girmem.

Düşün şimdi hele bir de senden yaşça büyük biriyse, kadının yanında adamı rezil etmek bence yanlış ama herif trafikte seni sinir edecek bir hareket yaptığında tepki göstermen çok doğal elbette.

Benim bahsettiklerim senin dediğin tarzdakiler değil şöyle açıklıyım sana örnek ile.Cevahir avmnin orda tofaş dönücek ama nasıl 3 snye dönüceği yeri 3 saat arabayı gaz vererek bağırttıra bağırttıra yavaş yavaş dönüyor arkadan bir taksi korna çaldı kısa iki dokunuşla kornaya hemen arabadan 3 kişi indi arka koltukda ise kızlar.Benim bahsettiğim tip bu yoksa makas atan gitmişdir kapışanında kendi bileceği iş.Yaşça büyükse saygım vardır ama aptalca bir nedenden durdurupda vurmaya başlarsa bende vururum ki kavgadan nefret ederim.

• quote:

Saglam lakin ince

• quote:

ivana sert! !! 1! 1! 1

• Ayıptır ayıp.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.