Şimdi Ara

Yanına farklı ram takmadan çalışmayan ramler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsair RGB RT 3600mhz cl16 2x16gb ram kiti aldım : https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Memory/VENGEANCE-RGB-RT-Black/p/CMN32GX4M2Z3600C16#tab-tech-specs

Msi z590-a Pro anakart ve 11400 işlemci ile ramler görüntü vermedi. kardeşimin bilgisayarında h510 anakartta sorunsuz çalıştı, tekli ve ikili denedim. kendi bilgisayarımda tekrar denedim çalışmadı, yanına farklı ramler taktım çalıştı Yanına farklı ram takmadan çalışmayan ramler! 

Yanında farklı ram olmadan çalışmıyorlar. Gskill 4000mhz cl18 2x16gb ramler var, bunları takıyorum corsairler de çalışıyor.

benzer sorun bulamadım internette, yaşayan çözümü bilen, çözüm önerisi olan var mıdır ?

bios en günceliydi zaten onu düşürdüm bir önceki sürüm bios kurdum, değişen olmadı.

ramlerin bilgilerinde optimized 4 ryzen diyor ama intel 300-400-500-600 derilerini de destekler diyor.

resimde ikisi birlikte çalışıyor. ama gskill söküp sadece corsairi takınca tek veya ikili hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, bios uyarı ışığı sarıda kalıyor, beyaza dönmüyor.

Yanına farklı ram takmadan çalışmayan ramler!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.