Şimdi Ara

Yanımızda kızla gezemeyecek miyiz(şerefsiz içerir) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Radiohead

şöyle şeyleri okurken bile sinirleniyorum.

+1
  • Diğer ülkeleri bilmem ama türkiyede böyleleri çok sözde delikanlı bacı muhabbetti yaparlar ama beş para etmez insanlar bunların dünyada oluş sebebi ney acaba bence sadece tüketim zararı başka hiç bir b*ka yaramaz bu zıpçıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonat

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Konuyu okumadim neymis yaninda kizmi varmis ss varmi yasi kacmis boyu kacmis ozet yokmu

adam dayak yemiş neyin ss'sini bekliyosun sen

Konu csb o zman ss yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gecmis olsun. Burasi Turkiye normal nasil lanet bir ulke olduk anlamis degilim ortalik beyinsiz insanlarla dolu

• konu csb ama yaşadığım yerde çok var bunlardan insan sıfatını bile haketmiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moonat

quote:

Konuyu okumadim neymis yaninda kizmi varmis ss varmi yasi kacmis boyu kacmis ozet yokmu

adam dayak yemiş neyin ss'sini bekliyosun sen

Konu csb o zman ss yoksa

Olsun içimizdekileri dökdük
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

Diğer ülkeleri bilmem ama türkiyede böyleleri çok sözde delikanlı bacı muhabbetti yaparlar ama beş para etmez insanlar bunların dünyada oluş sebebi ney acaba bence sadece tüketim zararı başka hiç bir b*ka yaramaz bu zıpçıklar

Yok hocam; atolyelere ayda 600 liraya calisacak hirto, insaata amele lazim. Onlar bu gorevi yerine getiriyorlar. Ve eminim malum kesimdendir bu laf atanlar cunku geneli oralardan oluyor.

• birine bakınca gbt sinide çıkarabiliyonuz mu bari.

bilip bilmeden atıp tutmalar almış başını gitmiş
  • Adamlar tohumuna para mı sayıyorlar sanki! Doğsunda bir şekilde büyür deniyor. Sonra al sana embesil. Hayır kızlara bakmalarını anlarımda yanında kız olan adama laf tmak kıza kesmek adamlık mıdır? Beline bıçak yanına da bir kaç gerizekalı alıp milletin karı kızına laf atarlar. Bunlara katıksız o.ç. demek yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa bakıp hayırdır birader falan dedim, yanındakini bize versene falan dediler. Ne diyosun lan sen diye çıkıştım yanlarına doğru yürümeye başladım kız boşver falan diyo çektim elimi ondan gittim ne diyosun lan falan tuttum bunu yakasından falan bunlar bana girişti direk ben sağlam geçirdim bu laf atan dümbüğe. Aldım altıma geçirdim geçirebildiğim kadar da yanındaki 4-5 kişi debana dalınca hasar oluştu baya bende. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

Geçmiş olsun kardeşim. Onlar 3-5 kisi oldularmı sesleri cıkar tek baslarına bi halt yiyemezler
  • benimde başıma gelmişti böyle bişey kızla otururken etrafımızı sardılar güpegündüz hatta biri gelip yanıma oturdu banka
    neyse baktım işin sonu kötü duruyor kızı sakince kaldırdım tam gidecekken biri önüme geçti
    kıza laf atmadılar ama hayvanın teki benden makas aldı, bana asıldı manyak artık nası bi manyaksa
    kıza bişey yapmayınca bende müsaade istedim sakince kızı uzaklaştırdım eve bıraktım. Bir hafta sonra oraya yakın bi yerde birini gördüm.
    peşine takılıp takip ettim. diğerlerinin yanına gidince arkadaşları çağırdım zaten daha önce anlatmıştım elemanlara
    çocuları sağlam dövmüştük. ama kıza bi terbiyesizlik yapsaydılar bilmiyorum napardım 7-8 kişiydiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

Diğer ülkeleri bilmem ama türkiyede böyleleri çok sözde delikanlı bacı muhabbetti yaparlar ama beş para etmez insanlar bunların dünyada oluş sebebi ney acaba bence sadece tüketim zararı başka hiç bir b*ka yaramaz bu zıpçıklar

Yok hocam; atolyelere ayda 600 liraya calisacak hirto, insaata amele lazim. Onlar bu gorevi yerine getiriyorlar. Ve eminim malum kesimdendir bu laf atanlar cunku geneli oralardan oluyor.

haklısın memlekete lazım böyle zirzop
  • Dar paça eşofman, altına fosforlu yeşil veya turuncu renkteki kalın bağcıklı ayakkabıları ve garip bir ense traşı ve aşırı jöleli saçları ile adidas gibi bir efsaneyi baltaladıkları (en azından ülke sınırlarımız içerisinde) su götürmez bir gerçektir. adidas'a rakip firmalar bu kekoları kullansa başarılı olacaklarına adım gibi eminim. mahalledeki düğünlere bile eşofmanla gelip oynayanları bir köşeden izleyen bu tipler nasıl ve neden türedi bilmiyorum ama azalarak yok olmalarını temenni ediyorum.

Bu laf atanlar yukarda bahsedilen insandışı varlıklar gibi miydi genelde izmirde ben çok görüyorum yığınla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Adam gibi adam kalmadı piyasada.. Geçmiş olsun.

aynen usta zaten dediğin tarzda ki bi adama yapsalar bunu bu akşam şişli etfal morgunda 5 tane it yatıyodu ama doğru kalmadı bizde o meziyetler hem biz hem ülke bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilalGates

abi bunlar babadan oğla nesil heralde hepsi dayaklık hepsi...

babalarının belli olduğunu düşünmüyorum öylelerinin
  • bu durumlarda muştayı taşıyın tinerciler bile laf atarlar, muştayla dövseniz tinerci şikayetci olsa bile polisler iplemez taşıyın ve teknikleri öğrenin.
  • Benzer olay :

okula takımının maç çıkışı eve doğru iki kız arkadaşımla yürüyorum (yaş 16 o zamanlar) kıronun biri omuz attı döndüm buna ters ters baktım bu bir şey mi var birader falan dedin (benden en az 10 yaş büyük bunu yapan karaktersiz) bende adamın üstüne doğru bi adım attım baktım bunun arkadaşları geliyor 4-5 kişi kendi işinize bakın diyip tüydüm . Yanımda kızlar olmasa yine dalardım dayak yiceimi bile bile ama onların ailesi bana güveniyor kendimi tutmak zorunda kaldım (şimdi olsa kız falan var demem dalarım.)

ÖZET : Acıma böylelerine sen susarsan onlar üstüne gelir .
  • Adres ver gelelim.

• Bu tiplerin alayı kendini ispatlamaya çalışan şekilsizler. Irkçılık falan değil, çoğunluğu böyle. Hiçbir baltaya sap olamadıklarından cigara içerler, ucuz şarap içerler, sokaklarda sürterler, milletin sevgilisine laf atarlar.
    Gene iyi kurtarmışsın hocam. Genelde bıçak taşıyan tipler bunlar, kendilerine pek bir güvenceleri yok çünkü.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Gerçekte olan:

Akşam saatlerinde yanımda bi kız arkadaşımla yürüyoruz bi grup zibidi duruyo köşede bizi izliyo fark ettim bunu. Biz geçerken şşt bakar mısınız oyş falan gibi sesler çıkardılar. O tarafa baktım çok kişi olduklarını görünce tırsıp yürümeye devam ettim, yanındakini bize versene falan dediler. Aldırmadan hızlı adımlarla yürümeye devam ettim kız da bitir işlerini aşkım falan diyordu ben adımlarımı iyice hızlandırdım iyice tırsmıştım. Arkama bir baktım bize doğru koşuyorlardı. bana girişti direk laf atan dümbük. Yapma falan dinlemedi bildigin dövdüler beni orda.. etraftan esnaf falan geldi ayırdı. ulan biz bu ülkede yanımıza kız alıp gezemeyecek miyiz? nedir ulan bu şerefsizlerden çektiğimiz ulan elime verseler onu varya kendi kanında boğarım şerefsizi tek de gezmezler ki ibişler, böyle ülkeye ben

yanımdaki kıza laf atılınca görmezden gelerek kaçacak kadar korkak değilim hocam

herif kendi yapamıyor sana laf çakıyor hocam aldırma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.