Şimdi Ara

Yandexin önerdiği rota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yandexin önerdiği rota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin yine iyi google harita beni gecen gun aydin dan tireye giderken bir orman yoluna soktu 8.5 km lik cakilli bir yol benden baska gecen yoktu gecenin 1 inde korkudan 3.5 attim resmen yandexin canını seveyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyide rota oluşturduğunda incelemiyor musunuz?

Bi inceleyin öyle çıkın yahu yola :)

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Alternatif gostermedi ilk kez gittigim biryerdi dugun icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adamların memleketinde böyle saçma pahalı yollar veya köprüler yoktur. Saçmalık programda değil bizde.
    Ayrıca eskisine göre daha az eleman ayırdıklarını da düşünüyorum. Mesela aydından tireye giden arkadaşın gittiği yol bir zamanlar düzgün bir asfalt iken eklenmiştir ama yol bozulunca yolun durumu güncellenmemiştir.

Özellikle ücretli yollara soktuğunu düşünmüyorum. Özellikle ilk defa gidilen yollarda aşırı derecede dikkat etmek lazım.

• synig ern güzeli

• Daha önce de demiştim, navigasyon programlarına yid ile yapılan yolları kullanma seçeneği gelmeli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de yandex orayı sana üçüncü seçenek olarak önermiş. İlla burdan git dememiş ki zaten...
    Eğer psikopatsan ve ilk iki seçeneği beğenmiyorsan böyle bir seçenek de var demek istemiş.
    Karasu yönünden gelirken kuzey marmara otoyolunu kullanmamak tamamen saçmalıktır, hatta bana göre çingeneliktir.
    Kuzey marmara otoyolunu yapandan, yaptırandan, emeği geçen herkesten allah razı olsun.
    Karasu-istanbul 2 saatin altına düştü, uyuşuk ve mıhsıçtı sürücülerden de kurtulduk.

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

Anadolu otoyolu ne işe yarıyıor. Çok daha ucuza basa basa gidiyorsun

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Öyle bi şey yok, temde basa basa gidemiyorsun. Akış hızı çok düşük. Yol kalitesi de düşük, Kuzey marmarada görüş alanı da çok daha fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.