Şimdi Ara

Yandex uygulaması çalışmıyor yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette araştırdım benzer sorunu yaşayanlar var ama çözüm yok. Rota belirleyip git dedikten sonra ok işareti çıkıyordu şimdi yeşil yuvarlak içinde Y harfi olan işaret kalıyor ve yönlendirme yapmıyor. Yandexi güncelledikten sonra oldu bu. GPS açık yer tespiti yapıyor ama yönlendirmiyor. yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
    Not: telefonum lg optimus g pro

• aynı sorun bende de var kardeşim. benim telefonda lg g2. bi arkadaşımda note 4 var onunla beraber yandex den aynı adresi giriyoruz onun telefon hemen yolu gösteriyor benimkinde y harfinde kalıyor ilerlemiyor.

Orijinalden alıntı: hidalgo_51

aynı sorun bende de var kardeşim. benim telefonda lg g2. bi arkadaşımda note 4 var onunla beraber yandex den aynı adresi giriyoruz onun telefon hemen yolu gösteriyor benimkinde y harfinde kalıyor ilerlemiyor.

ANLADIĞIM KADARIYLA SEN DE ÇÖZÜM ÜRETEMEDİN.

HELP HELP
    https://www.youtube.com/watch?v=UdDJqFxpRy8 öncelikle bu videoyu izledim telefonun kapağını açmaya çalıştım açamayınca bi telefoncuya gittim. onların elinde yumuşak plastik bi alet var hemen açıyor telefonun arka kapağını. sonra belirtilen 3 noktaya o kağıtları koyduk. aynı videodaki gibi. 24 saat kullandım çok birşey fark etmedi. tekrar götürdüm telefon tamircisine. adam tekrardan açtı arka kapağı ve daha kalın kağıt koyup iyice temas oranını yükseltti sunuç olarak sorun çözüldü. şu anda navigasyon tıkır tıkır çalışıyor. istersen bu yolla çözebilirsin yada telefon garantili ise servise götür. ben servisede götürdüm. cins bi herife denk geldim. adam derdimi dinlemedi bile zaten anlayacak kapasitede yoktu kendisinde. ilk defa diyor bu telefonun gps i ile ilgili sorun duyuyorum dedi. öyle diyince zaten. dedim sana kolay gelsin :D bide versem telefonu 20 gün sallayacaklar. yukarda belirttiğim gibi yaparak sorunu hallettim.

• Slm arkadaşlar umarım bana yardımcı olursunuz yandex navigasyon kullanıyorum son günlerde Y harfi çıkıyor kafayı yiyecem teli sifirladim hala aynı varmı bana yardımcı oalabilecek birileri şimdiden Tskr ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.