Şimdi Ara

Yandex tarayıcısı indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  

Arama motoru pazarında iddialı olmaya çalışan ve bölgesel anlamda lider konumda olan firmalar, kullanıcı sayısını artırmak için internet tarayıcı segmentine daha fazla yatırım yapmaya başladı. Bing-Internet Explorer, Google-Chrome, Baidu-Baidu Browser eşleşmelerinin yanına bu kez de Yandex eklendi.

Türkçe dahil 9 dile destek veren Yandex.Browser internet tarayıcısı indirmeye sunuldu. Chromium açık kaynak kodlarının üzerine inşa edilen Yandex tarayıcısı, farklı özelliklerle kullanıcıları cezbetmeye çalışacak.

Sade tasarım, favori sitelerinizi widget'lara atayabileceğiniz Tableau hızlı başlangıç sayfası, adres çubuğunda anlık arama önerileri sunan Smartbox, web sayfalarının Yandex güvenlik yazılımı ile kontrol edilmesi, hemşehrisi Kaspersky tarafından indirilen dosyaların taranması, önceki tarayıcıdaki tüm ayarların ve sık kullanılanların aktarılabilmesi; Yandex tarayıcının sunduğu özelliklerden bazıları.

Uygulama mağazasını da devreye sokan Yandex, internet tarayıcısı ile önemli bir adım daha atmış oldu. Mobil platformlarda Opera ile entegre özel bir sürüm kullanan Yandex'in, kendi mobil tarayıcısını geliştirmesi sürpriz olmayacaktır. Yandex tarayıcıyı kaynak linkinden edinebilirsiniz.

• Yandex her alanda gümbür gümbür geliyor.

• yandex kimin yahu, arkasında kim var

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

yandex kimin yahu, arkasında kim var

Rusya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası çok ilgimi çekti. Yandex hizmetlerini kullanıyordum zaten. Hızla büyüyen bir şirket. Sadeliğe önem verdiği sürece daha da büyüyeceğini düşünüyorum.
  • Sanırım Chromium altyapısını kullanıyor.

• indirdim çok hızlı gibi ama türkçe dil ddesteğini aktif edemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yandex yakında Google amcayı sollar

• İndirdim kurdum. Çok Hızlı bir tarayıcı. Kullanacağım.
  • Mobil alanda yandex maps kullanıyorum daha google maps yüklenmeden yandexte istediğimi bulmuş oluyorum bir takım eksikleri var fakat googlede o zamanlarında eksikti zamanla düzelicektir

• bi sen eksiktin..

• Mobil alanda yandex maps kullanıyorum daha google maps yüklenmeden yandexte istediğimi bulmuş oluyorum bir takım eksikleri var fakat googlede o zamanlarında eksikti zamanla düzelicektir

• Türkçe dil desteği yok

• teması süper. kullanmadım. ama chrome dan yavaş olduğunu soyluyorlar.

• Yandex ilk çıktığında sevmemiştim nasıl diye denedim filan pek verim almadım ama zaman geçtikçe sevmeye başladım çünkü adamlar türkiye için bir şeyler yapmaya çalışıyor televizyonlarda hep reklamları var türkiye'ye değer veriyorlar bu çabalarından sonra Yandex'i sevdim tarayıcısınıda indiricem Firefox yerine onu kullanırım Firefox artık iş görmez...

Chrome ve Yandex kullanacağım bundan sonra.

• bunlar yakında android gibi yeni işletim sistemi de cikartirlarsa hiç sasirmam.

• Türkçe dil bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Yandex yakında Google amcayı sollar

Bu dediğine Yandex bile güler :)

Yandex bizede ekmek çıkarmı derdin de sen Google dan bahsediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_user

yandex kimin yahu, arkasında kim var

Putin Var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

İndirdim kurdum. Çok Hızlı bir tarayıcı. Kullanacağım.

Hehe. Ne de olsa Google'ın Chromium altyapısı üzerine kurulu.

El şeyiyle gerdeğe girmek gibi...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.