Şimdi Ara

Yandex'in Yeni Hizmeti: www.yandexnobetcieczane.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nöbetçi Eczanelere Navi’den sonra Web Sitemizden de Ulaşabilirsiniz!
    Hepimiz hafta sonu ya da akşam 7’den sonra yollara düşüp nöbetçi eczane aramak zorunda kalmışızdır. Acil sağlık ihtiyaçlarınızda bulunduğunuz semti sokak sokak dolaşarak nöbetçi eczane aramakla boşuna zaman kaybetmemeniz için geçtiğimiz sene Yandex Navigasyon’a nöbetçi eczane özelliğini ekledik. Uygulamaya eklediğimiz nöbetçi eczaneler özelliği ile sağlık konusunda kullanıcılarımıza büyük destek olduk. 10 ay önce lanse ettiğimiz nöbetçi eczaneler özelliğimiz ile kullanıcılarımız bulundukları yere en yakın nöbetçi eczaneyi uygulama üzerinden bulup hemen rota oluşturabildiler. Son 10 ayda Yandex Navigasyon uygulaması içerisinde özellikle hafta sonları, Nöbetçi Eczaneler kategorisi sıralamada en çok kullanılan ikinci kategori oldu.

    Yandex Nöbetçi Eczaneler İnternet Sitesi Açıldı
    Nöbetçi eczaneler kullanıcılarımızın en çok hayata geçmesini istedikleri özelliklerin başında geliyordu. Yaklaşık 10 aydır uygulama içinde kullanılan Nöbetçi Eczaneler Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerinden sonra 33 ilde daha hayata geçerek toplam 39 ilde aktif durumda. Navi kullanıcıları Nöbetçi Eczaneler özelliğini kullanmak için “Kategoriler”den Nöbetçi Eczaneler ikonunu seçiyor ya da arama çubuğuna “nöbetçi eczane” yazarak en yakınlarında bulunan nöbetçi eczaneye harita üzerinden ulaşıyorlar. “Git” tuşuna basarak kolayca rota oluşturabiliyorlar.

    Yandex'in Yeni Hizmeti: www.yandexnobetcieczane.com

    Nöbetçi eczane özelliğimizin Navi kullanıcıları tarafından yoğun şekilde kullanılmasından yola çıkarak bu özellikten herkesin yararlanabilmesini istedik. İkinci adımda Navi kullanıcısı olmayan kişiler de artık en yakınlarındaki nöbetçi eczanelerewww.yandexnobetcieczane.com adresinden ulaşabiliyorlar. Nöbetçi Eczaneler web sitemize masa üstünden ve mobil cihazlardan ulaşabilirsiniz.

    Size en yakın nöbetçi eczaneyi öğrenmek için Yandex Nöbetçi Eczaneler web sitesine, yandexnobetcieczane.com’a tıklayın. İnternet bağlantınızın olması yeterlidir.
    Bulunduğunuz ili ve ilçeyi seçin, nöbetçi eczaneleri harita üzerinde görüntüleyin. Başta Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerini kapsayan özellik, şu anda 33 ilde daha hayata geçti.
    Seçtiğiniz nöbetçi eczanenin üzerine tıkladığınızda eczanenin telefon ve adres bilgilerine erişebilir, eczane lokasyonuna hemen rota oluşturabilirsiniz.

    Unutmayın, sağlık ihtiyaçlarınız için size en yakın nöbetçi eczane Yandex Navigasyon’dan sonra şimdi de, www.yandexnobetcieczane.com internet sitemizde.http://www.yandexnobetcieczane.com







  • Güzel hizmet teşekkürler,
  • hizmet güzel teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.