Şimdi Ara

Yandex Disk Silme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yandex disk diye birşey indirdim kurdum ve şuan silmek için hiç bir seçenek yok denetim masasında program ekle kaldırda nasıl sileceğim ?
     Yandex Disk Silme ?

• programı kurduğunuz kurulum dosyasını tekrar çalıştırarak kaldırmayı deneyin.. olmazsa program ekle/kaldırdan kaldırılmayan programları silen yazılımlar var onları denersiniz..
  • Yandex.Disk Yandex'in bulut depolama sistemi. Dropbox gibi yani. Bedava yer vermeleri açısından iyi bir şey. Ben kullanmanı tavsiye ederim. İlla sileceğim diyorsan CCleaner programını indir, onunla kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awallabilla

programı kurduğunuz kurulum dosyasını tekrar çalıştırarak kaldırmayı deneyin.. olmazsa program ekle/kaldırdan kaldırılmayan programları silen yazılımlar var onları denersiniz..

Program ekle kaldırda gözükmüyor hiç birde gözükmüyor program uninstall seçeneği
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    IObit Uninstaller var ama ondada gözükmüyor
  • yandex diski kaldırmanın yeni versiyonda tek çözümü denetim masasından yeni kullanıcı açıp eski kullanıcı hesabını silmektir. yandex yazan hiç bir dosyayı bilgisayarınıza indirip kurmayın yoksa çektiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.