Bildirim
yandex browser siyah sayfa

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
up -
sanıyorum flash la alakalı bişey. atıyorum haberturk sitesinde ve schalke takımının sitesinde tarayıcı ekranı simsiyah. -
quote:
Orijinalden alıntı: yubb
sanıyorum flash la alakalı bişey. atıyorum haberturk sitesinde ve schalke takımının sitesinde tarayıcı ekranı simsiyah.
Böyle bir sorunla karşılaşmadım ama yandex browserda 4-5 sekme açınca işlemciyi çok zorluyoır nedenini bilmiyorum
işlemcim i3 2100 -
caps koyayım bir de o zaman
-
bende de aynı sorun var. bir sitenin anasayfasını açtığımda siyah bir sayfa geliyor ama aynı sitenin bize ulaşın vb kısmına girdiğimde sorunsuz açıyor. bazen de sayfa içeriğini gösterdikten çok kısa bir süre sonra sayfanın tamamı siyah oluyor. birkaç yerde araştırdım flash ile alakalı bir sorun olduğunu öğrendim ama hâlâ bir çözüm bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: suleymanbilik
bende de aynı sorun var. bir sitenin anasayfasını açtığımda siyah bir sayfa geliyor ama aynı sitenin bize ulaşın vb kısmına girdiğimde sorunsuz açıyor. bazen de sayfa içeriğini gösterdikten çok kısa bir süre sonra sayfanın tamamı siyah oluyor. birkaç yerde araştırdım flash ile alakalı bir sorun olduğunu öğrendim ama hâlâ bir çözüm bulamadım.
aynen hocam tam da açıkladığınız gibi bir sorun bendeki de.
çözüm yok sanırım. -
güncel..... -
Nasıl çözdünüz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X