Şimdi Ara

yandex browser siyah sayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yandex browser ile bazı siteleri açarken siyah sayfa çıkıyor. örneğin haberturk'ün sitesine tıkladığımda hiçbir şey gözükmüyor.
    sorun ne acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubb -- 3 Mart 2013; 0:26:33 >

• up
  • sanıyorum flash la alakalı bişey. atıyorum haberturk sitesinde ve schalke takımının sitesinde tarayıcı ekranı simsiyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubb

sanıyorum flash la alakalı bişey. atıyorum haberturk sitesinde ve schalke takımının sitesinde tarayıcı ekranı simsiyah.

Böyle bir sorunla karşılaşmadım ama yandex browserda 4-5 sekme açınca işlemciyi çok zorluyoır nedenini bilmiyorum
    işlemcim i3 2100
  • caps koyayım bir de o zaman

yandex browser siyah sayfa
  • bende de aynı sorun var. bir sitenin anasayfasını açtığımda siyah bir sayfa geliyor ama aynı sitenin bize ulaşın vb kısmına girdiğimde sorunsuz açıyor. bazen de sayfa içeriğini gösterdikten çok kısa bir süre sonra sayfanın tamamı siyah oluyor. birkaç yerde araştırdım flash ile alakalı bir sorun olduğunu öğrendim ama hâlâ bir çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanbilik

bende de aynı sorun var. bir sitenin anasayfasını açtığımda siyah bir sayfa geliyor ama aynı sitenin bize ulaşın vb kısmına girdiğimde sorunsuz açıyor. bazen de sayfa içeriğini gösterdikten çok kısa bir süre sonra sayfanın tamamı siyah oluyor. birkaç yerde araştırdım flash ile alakalı bir sorun olduğunu öğrendim ama hâlâ bir çözüm bulamadım.

aynen hocam tam da açıkladığınız gibi bir sorun bendeki de.

çözüm yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel.....
  • yubb kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözdünüz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.