Şimdi Ara

Yandex 360 - 2 TB 2 yıllık 27 $ yanıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
11
Favori
7.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pcloud Var Ömür Boyu Paketi Mevcut. Şirket Yaklaşık 2008 den Beri Bulut Depolama Hizmeti Veriyor.

500Gb Ömür Boyu 200 Dolar

2Tb Ömür Boyu 400 Dolar

Ben Şirkete Bir Mail Attım 4 TB Özel Bir Versiyonu İndirim Kodu İle 500 Dolara Satın Aldım.

Sistem İsviçre Merkezli Oranın Politikalarını Hayranım. Güvenlik En Üst Düzeyde. İsviçre, dünyadaki en katı veri gizliliği yasalarına Sahiptir. Hatta Bu Konuda Dünya da İlk Sırada Yer Alır.
    Ve Aynı Zaman da Sıfır Bilgi İşleme Güvenliği Sunuyor.

Ve En Önemlisi pCloud Crypto özelliği sayesinde dosyalar, yalnızca kullanıcının bildiği özel bir anahtar ile şifrelenir. Yani pCloud bile dosyaların içeriğini göremez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt

Özel mesaja bakabilir misiniz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam şurada encryption diye birşey var , onu eklersem 150 dolar daha istiyor , bu ne işe yarıyor , onu almayınca dosyalar korumasız mı Yandex 360 - 2 TB 2 yıllık 27 $ yanıyor...

• Android cihazlar için pixel telefonlarda sınırsız google fotoğrafları kullanma desteği var ...

Bunu geliştiriciler tüm android cihazlarda kullanmanın yolunu açmak için google fotoğraflar uygulamasını modlamışlar . Cihazınızın markası (android olmak kaydıyla) ne olursa olsun pixel cihazmış gibi algılanıyor sistem tarafından ve sınırsız depolama alanına ulaşmış oluyorsunuz .

Aşağıdaki linkten indirip kurabilir siniz.

Yandex 360 - 2 TB 2 yıllık 27 $ yanıyor...
    Yandex 360 - 2 TB 2 yıllık 27 $ yanıyor...vanced.to
    ReVanced Google Photos
    https://vanced.to/revanced-google-photos
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Bu, O Anlattığım Olay İçin Geçerli. Özel Bir Şifreleme Anahtarı. Dediğim Gibi Ben Kampanyadan Aldığım İçin Bana Bu Üründe Dahil Edildi. Bunun Adı Özel Şifreleme Anahtarı. Yani Dosyalarınızı Bitocin Şifreleme Düzeyinde Koruyor. Bunu Aldığınız Takdirde Pcloud Dahil Hiç Bir Güç İçeriklerinizi Görmüyor.

Şimdi Diyeceksiniz ki Bunu Almazsam Güvensiz mi Olacak İçeriklerim. Elbette Hayır Çünkü ZTen 256 Askeri Düzeyde Şifreleme Var. Bu Çok Az Bulut Depolama da Var. Yani Her Türlü Pcloud Manrıklı

Şimdi Başka Ömür Boyu Bulut Depolama Sistemleri de Var Ama Güven Konusunda Birşey Diyemem

• pCloud için ömür boyu üyelik alıyorsanız encryption yapmanız lazım. Aksi takdirde yüklenen her içeriği kontrol ediyorlar.

çok basit bir örnek vereyim size;

- Diyelim ki bir film indirdiniz ve pcloud'a upload ettiniz.

- Eğer telifle korunan bir içerikse hesabınızı komple kapatıyorlar.

Ve hiçbir şekilde hesabınızı açamıyorsunuz açtıramıyorsunuz. Küçük bir araştırmayla yüzlerce bu sorunu yaşayan insanlarla karşılabilirsiniz.

EK olarak telifle korunan bir içerik olmamasına rağmen (kullanıcılara göre) yine de çoğu kişinin hesaplarını kapatmışlar.

Reddit'te bu yazdığım şeylerin doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

• melo1903 kullanıcısına yanıt
    Gelişticiler Diyorsun. Yani İçlerinde Namuslu da Var Namussuz da? Peki Nasıl Güveneceksin Sen Bunlara. Bedava Olan Bir Uygulama Kimse Anasının Babasının Hayrına Böyle Birşey Yapmaz. Para mı Veririm Kendimi Güvene Alırım. 100 Liradan Kaçalım Derken Tüm Patamızdan Oluruz. Hayatımızdan Oluruz. Hiç Gerek Yok.

Bakın Bu Pcloud Detaylı Araştırma Yaparsanız. Bu Şirkete Zamanında Hackerler Saldırıyor Adamlar 6 Ay Boyunca Saldırılara Dayanıyorlar Baktılar Birşey Çıkmadı Hackerler de Vazgeçti. Onun İçin Hem Bitcoin Düzeyinde Şifreleme Hemde İsviçre Merkezli Olmasında Dolayı TEK BAŞINA TERCİH SEBEBİ

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    İyi hoşta Bizim Amacımız İndirdiğimiz Telifli İçerikler Değil ki! Amacım Telefonumuz da Ki Fotoğraf, Video Belge Vs Bunları Yedeklemek. Zaten Herkes Bu Yüzden Depolama Alanı İhtiyacı Duyuyor. Yani Bir İnsan Telifli Video Vs Depolama Yapacaksa mega Gibi Şirketleri Kullanmalılar.

Kardeşimin Tavsiyesi Üzerine Geçtim Ben Daha Yeniyim Ama O Baya Eski Telif Video Yüklememiş Ama Bu Dediğiniz Diğer Hiç Bir Sorunu Yaşamadı. Ki Kardeşim 5 Yıldır Aktif Kullanıyor Hatta Ek Bir Ücret İle Depolama Alanını Arttırdı. Bu Dünya da İki Profesyonel Cloud Bilirim Birisi Pcloud Diğeri Sync onların Dışında Kalan İse Google Yandex Mega Gibi Şirketler

Hocam tercih meselesidir saygı duyarım , ben bilgiyi paylaştım kullanıp kullanmama sorumluluğu kişilere ait.

kendi adıma ben kullanıyorum kullanımında da bir çekince görmüyorum .

zira en hassas diyebileceğimiz tüm bilgiler panellerde kol geziyor , google fotoğraflara yedeklediğim anılarımı biri görmüş görmemiş(gördüğünü varsayalım) benim için çok problem değil ...

Olayı çok garip bir şekilde kendine göre yorumluyor olman garip geldi bana. Ve daha yeni hizmet aldığın servisi nasıl bu kadar babanın şirketi gibi savunuyorsun ona da anlam veremedim.

Yıllardır kullanıyor olsan ve savunsan anlarım da yok sen onu yapmıyorsun.

Ben sadece basit bir örnekten bahsettim. Telifli içerik sadece film olmuyor. Müzik, çekilen bir görsel bile telifli içeriğe girer ki. Cogu kişinin görsel yüzünden hesabı uçmuş.

Tavsiyem uzun süre kullan ve öyle insanlara öneride bulun. Ben zaten sana yorum bile yapmadım, sadece firma hakkında bilgi olsun diye yazdım. Uzun süredir ben cloud / self host alanında takılan bir insanım o yüzden hangi firmanın ne yaptığını çok çok iyi bilen birisiyim.

Mesajlarımı İyi Okumuyorsun. Ben Yıllardır Kullanmıyorum Ama Kardeşim 5 Yılı Aşkın Süredir Kullanıyor. Bu Mesajı Daha Kaçkere Üstüne Basa Basa Anlatacağım Anlamıyorum. Zaten Telif Diyorsun Telifli Bir Dosya Da Mümkünse Upload Etmesinler Oda Benim Sorunum Değil. O zaman Gidin lifecell Alın Artık Oda Ne Kar Güvenilir İse. Kardeşim Yıllardır Kullanıyor Çok Memnun Bende Yeni Hizmet Aldım Sunucuları Çok Hızlı ve İsviçre Merkezli Daha Ne olsun

• hiçbir hizmet ömür boyu olmaz yıllar önce bir numara olanlar bir de bakmışsın tepe taklak olmuş , bu yüzden fazla güvenmeye gerek yok ..Bir arkadaşın dediği gibi telefondaki güncel bilgileri fotoları falan saklasın yeter ..

• Ne kampanya var ne baska bisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yeni kampanya yapacaklarına dair bir ekran görüntüsü var mı hocam

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Tamam Hiç Bir Hizmet Ömür Boyu Olmaz Diyorsunuz Şimdi Linç Yiyeceğim Biliyorum Farkındayım Bir Online Oyunda Wall Hack Kullanıyorum Bu Hizmeti 2011 Yılında Ömür Boyu Olarak Almıştım ve Halen Kullanıyorum Hemde Aktif Bir Şekilde ve Hiç Ban Yemedim. Yada Kullandığım Program Hiç Sıkıntı Yaratmadı. Mesela Adguard Reklam Engelleyici 8 Yıldır Kullandığına Kefil Olduğum İnsanlar Var. Bu Adamlar Öyle 3-5 Kuruşluk Şirketler Değil.

• sametyiigit kullanıcısına yanıt
    Hocam Ruslar Bazı Özel Günlerinden İster Legal Olsun İster İllegal Olsun Çok Güzel Kampanyalar Yapıyor. Ben Çokkez Satın Alıyorum ve Dolayısı İle Bunlar Zafer Bayramı İle Kampanya Yapacaklarına İnancım Yüksek O Gün Geldiğinde Görürüz Hep Beraber. %100 Yapacaklar Diye de Bir Kaide Yok

Yandex Şu Anda 1Tb Depolama yı 530 TL ye Satıyorlar. Daha Ucuz İstiyorsan Lifebox Al. Artık Türklerin Yaptığı Bir Sisteme Ne Kadar Güvenirsen

530₺ nerede hocam hemen alayım 2katı fiyata satıyorlar su an :/

Nerede İki Katı Fiyatı Satılıyor Çok Merak Ediyorum. Siz Nerelere Bakıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.