arkadaşlar ankarada bir avmde çalışıyorum yanımızdaki mağazada herkes korona oldu ordaki insanlarla temasta bulundum onlarda maske yoktu ama bende vardı yarın izinliyim test yaptırmak istiyorum nerde yaptırabilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelgoth -- 12 Haziran 2020; 21:0:43 > |
yandaki mağazada herkes corona oldu

-
-
Bu corona işi elim sende sobeye döndü en son enfekte olan ödülün sahibi olcak
-
valla hocam öyle biz çok şaşırdık yani avmler açılalı kaçıncı gün oldu direk yayıldı
-
korkulacak bir şey yok.
en fazla pozitif çıkarsın.
seni karantinaya alırlar negatife dönene kadar.seni etkilemez büyük ihtimal yaşlı olmadığın için.ama kesinlikle bir sağlık kuruluşuna git.taşıyıcı olma.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nası öğrendin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
184 ü ara. 182 yi değil.
geçmiş olsun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: John WICKBu corona işi elim sende sobeye döndü en son enfekte olan ödülün sahibi olcak
keske oyle bir sey olsa ve son bulasan da ben olsam ve butun insanligin cokusunu izlesem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 12 Haziran 2020; 23:14:55 > -
Şehadet getir
Maskesiz mi çalışıyorlardı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında maskeli çalıştırıyorlar ama avmde herkes kafasına göre maskeyi çıkartıyor
-
Hangi avm
Allahhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelgoth -- 16 Haziran 2020; 15:1:0 > -
Onlarda maske yoksa istersen 3 tane üstte maske takmış ol bulaşmıştır. Ama bağışıklığın yüksekse kurtulmuşsundur belli olmaz.
Aradan 4-5 gün geçtiyse ve belirti yoksa yüzde 70 atlatmışsındır bence. Yinede test yaptır.
Umarım geçmemiştir hocam
evet arkadaşlar an itibariyle avmde hasta olan mağaza sayısı 6 ya çıktı avm e ise bu duruma sessiz kalıyor
-
Özel hastaneye git yaptır bence. Dayımın işyerinde de pozitif çıkmıştı. Gece gidip test yaptırdı negatif çıktı. Daha sonra 23 kişi daha yaptırmış ve hiç birinde pozitif çıkmamış. Fazla endişelenmene gerek yok ama yine de git yaptır. Özelde para almıyorlar diye biliyorum.
-
Bunlar iyi günlerimiz.
Herkes korona bitmiş gibi davranıyor
quote:
Orijinalden alıntı: rebelgothevet arkadaşlar an itibariyle avmde hasta olan mağaza sayısı 6 ya çıktı avm e ise bu duruma sessiz kalıyor
karantina deyip avm yi kapatacak değiller ya
apartman olsa olurdu ama
Benzer içerikler
- lindt çikolata helal mi
- doğum günü mesajına cevap
- ptt kargo gönderme
- kuyumcu isimleri
- küçük cam parçası yutulursa ne olur
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X