Akincl Croma'da nasıl motorlar var ki vergi yüzünden getirmiyolar? 2,0 motor olsa kapış kapış gider burda Honda Accord, Opel Vectra, VW Passat, Alfa 156.... Çoğunun 2,0 motorlusu peynir-ekmek gibi satıyor. Ki Croma tahiminmce daha ucuzdur.
Bu arada Fiat Coupe 2,0 prestij değil performans aracıdır. Ayrıca 154hp di mi bunlar? Marea'lara da koyuyolardı yıllar önce.
2.0 lar sandığın gibi satılmıyor.passat ,vectra,avensis,laguna 1.6 seçenekleri sayesinde satıyorlar
croma 1.9 multijet 150 hp gelse çok satmaz.çünkü sedan değil.değişik bir tasarım
croma çok ucuz değil vectra platformundan çıktı.zaten vergi ucuz olmasını engelliyor.
coupe prestij değil performans aracıdır. turbolusu 220 hp.0-100 6 sn son sürat fabrika verisi 250
bu verileri yakalamak zor değil diye yazdım coupe yi.
Şu marka prestiji olayına iyice kafayı takmışsınız Laguna nın her tarafının prestij olduğunu varsayarsak sırf aynı markayı paylaşıyor diye sümbül ler de mi prestijli oluyor? Arkadaşlar bunlar aile arabası prestij için ya da sınıf göstergesi için üretilmiyorlar. Şık bir görünüm ve konfor için üretiliyorlar.Yok illa prestij için alırım arabamı diyorsanız BMW ye yönelin ya da bilimum lüks otomobillere . Tabi Türkiye de vergilendirme dolayısıyla havalarda gezen otomobil fiyatları müşterilerin cebinden çok fazla para çıkmasına sebep olduğundan , yüksek fiyatlara Laguna aldığında kendini avutuyor. Çok para verdik ama çok prestijli bir araba aldık diyor. Konu komşu filan kişi Laguna almış diye konuşacak ya. Avrupa da bizim arabamız laguna naber ? diye hava atmaya kalkarsan millet sana bi tarafıyla güler. Kim ne derse desin prestij göstergesi insanın cebindeki paradır.
Tabi sen 206 ile şahin lerin doğan ların arasına girersen şekil yaparsın özgüvenin gelir. Ama dünya para verdiğin Laguna yla bağdat caddesinden geçsen bi allahın kulu bakmaz.
Ya tamam Akincl saol teşekkürler, vazgeçtim zaten almıyorum
Şaka bir yana sağol bilgiler için, ama Croma getirtilmeliydi bence. Laguna gibi liftback diyorsun galiba onun için. Değişik bir tasarım dediğin. Bu arada ben öbür arabaların 2,0 motorlarının da çok satığını söylemek istedim. Yani çevremde 2,0 motorlu D sınıfı araba çok savar. En azından Accord yeter. 2,0 benzinli ve yeni gelen 2,2 dizel dışında ülkemizde başka seçeneği yok ama belki de bizim arabadan bile fazla satmıştır
quote:
Orjinalden alıntı: serkes1
ya hocam sen müspet ilimler okumuş saygı duyduğum bir arkadaşımsın. şimdi neyi kıyasladığını anlayamadım. bunlar zaten türkiyeye gelmemiş veya tutulmamış araçlar bunların neyini reno ile kıyaslamamız gerekir bunu anlayamadım. ayrıca croma ile scenic aynı konsepti paylaşmıyorlarmı? tam segmentini anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
bu coupe.
sen 73 model skoda yı tanıyorsun ama 98 model fiat ı tanımıyorsun
gerçekten merak ediyorsan fiat ın avrupa sitelerine bakıp inceleyebilirsin ama yeni croma nın gelme ihtimali zaten zayıf
ben bir kıyalama yapmıyorum sen laguna gibi prestiji olan bir fiat var mı dedin
ben de sana yeni croma dedim ki bu araçların ne prestiji var o da tartışılır.
vel satis e bile mercedes tasarımcıları gülüyordur
laguna ile croma karşılaştıran yok ki zaten
sen fiat ı hiç tanımıyorsun heralde.scenic ile croma yı benzetmenden belli.
croma opel signum gibi bir tasarım.anladın umarım.
reno-fiat karşılaştırması yapmaya da hiç niyetim yok.boşuna işi uzatmayalım
quote:
boşuna işi uzatmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
boşuna işi uzatmayalım
işte buna içilir.....
quote:
Orjinalden alıntı: serkes1
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
boşuna işi uzatmayalım
işte buna içilir.....
Olur..
Kapiim mi votkaları? Sen de 3-5 aparitif bişey ayarla
off çok sakat bişi yaa!
Hocam, motor arkada bunlarda.
quote:
Orjinalden alıntı: salula
araba arkadan yanmaya başlamış.
LPG den olmuş heralde
Editlemeden peşin peşin söyliyim baya baya bi geç kaldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme