Şimdi Ara

YANAK TÜYLERİ ( AMA ARTIK KILLARI :(:(:( ) YARDIMM!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
64.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE BU SORUNDAN ÇOK OLMASADA CEKİYORUM COK CIKMIYOLAR AMA ONLARIN ORDA OLMASI BENİ RAHATSIZ EDİYOR ALMAYIM DİYE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM
    VE SİZLERE SORUM OLACAK 1 KEZ AGDA YAPTIRMIŞTIM 1.5 AY CIKMADI COK RAHATIM BİDA YAPTIRMALIMIYIM YOKSA YAPTIRMAMALIMIYIM
  • bende bu sorundan cekiyorum 1 kez agda yaptrımıştım sir olanından 1.5 ay cok rahatım gene çıkmaya başladı gene agda yaptırlamımıyım
  • MMTKR kullanıcısına yanıt
    Rahatsız ediyorsa seni ağda yapabilirsin ya da uğraşırım diyorsan tek tek cımbızla da çekebilirsin, bütçe varsa lazer epilasyon yaptır gitsin kesin çözüm. Ağda ya da cımbızla aldıkça da azalması lazım kıl kökleri hasar gördüğü için çıkmamaya başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    verdigin cevap için teşekürler hiç cevap gelemz diye düşünüyodum sen hangisini yaptırıyorsun b
    Hocam bu sorun bende de var fakat ben hep ip ile alıyorum kökünden ağda daha mı iyi bu konuda yoksa ip le almaya devam mı etmeliyim? Ayrıca ilk kez geçen ay ağda yaptırdım oda tamamen aldı fakat cildimi tahriş ediyor.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Eklemeyi unutmuşum İple de alınır, hangisi rahat geliyorsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İple daha az acıyor yanağım alıştığım için ağda ise cildi tahriş ediyor bence ip daha iyi bu konuda direk kökünden alıyor zaten. Ben en iyisi iple devam edeyim lazer tedavisine başlayana dek :)
    İple aldirmanin bir zarari yok dimi? Agda sarkitmsindan ziyade kızarıklık kalıcı oldu nerdeyse.
    Makine alacaktim ama daha da cogaltir diye vazgectim. Siyah iz kalmasindan korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1.5 sene ip ile aldım yanaklarda tüylenme arttımı bilmiyorum ama cıkıyordu belkide cıkacagı vardı 1 senedir de epilasyona gidiyorum suan rahatım.
    kızarıklık oluyor muydu ya da tahriş?

epilasyonu ileri de düşünürüm ama şuanlık 2 haftada bir aldırmam yeterli.
  • Bende çok az oluyordu yani çok hafif ki kalıcı bir şey de olmuyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.