Şimdi Ara

yan oda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela bizim evde salonda digiturk var ve yan odaya paketi satın alıp yarı parasına almak istiyorum.fakat bizim yazlıktada canak falan var bunu söküp yazlıga gotursem reciever ve kartı ordada seyredebilirmiyim acaba?

Orijinalden alıntı: avedist

mesela bizim evde salonda digiturk var ve yan odaya paketi satın alıp yarı parasına almak istiyorum.fakat bizim yazlıktada canak falan var bunu söküp yazlıga gotursem reciever ve kartı ordada seyredebilirmiyim acaba?

Evet Seyredebilirsiniz Fakat Şöyle Mesela Evdeki Çanağınız Eutelsat Yazlıktaki Çanağınız'da Eutelsat Olmalı...

Mühendis
  • Arkadaslar digiturk uyesi birisi benim yerime yan odaya uyelik alsa ben onu kendi evimde kullanabilirmiyim???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dvmvolkan

Arkadaslar digiturk uyesi birisi benim yerime yan odaya uyelik alsa ben onu kendi evimde kullanabilirmiyim???

kullanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ön cam çatlak su alır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Yan Oda veya İkinci Kutu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evinize aldıgınız yan odaları baska evlerde takıp kullana bilirsiniz. hiç bir problem yaşamazsınız. gerek ıq da gerek yayınlarda bir sorun olmaz. fakat şunun bilincinde olalım sözleşmenin 4/3 maddesi gereği yasal degil. ama bu şekilde kullananlar çok.. bir sorun yasayanada denk gelmedim hiç. ama kesin ve kesin ticari alanlarda bireysel üyeliklerinizi kullanmayınız. çok agır yaptırımları var bilginiz olsun..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.