Şimdi Ara

Yan etki yok, bu aşılar şahane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    16 dozda saç çıkarıyormuş kellik varsa düşün derim...

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahaneDerya Unutmaz, MDtwitter
    “Bugün itibariyle, İngiltere genelinde Covid’den ölüm riski, ilk defa, gripten ölüm olasılığının altına indi! Yani şu anda İngiltere’de grip virüsü daha ölümcül! Bunun da ana sebebi-öngördüğümüz gibi-aşılar & Omicron’dan, ciddi bir toplumsal bağışıklık oluşması🖖🏻 Pandemi bitiyor😎”
    https://twitter.com/DeryaTR_/status/1501952415955931139?s=20&t=4TAtSUXA89Wu5UFLPWyV0g

    nucro müjde covid 19 gripten daha düşük riske evrilmiş ingilterede bunun sebebi aşılar ve sürü bağışıklığı herkesin virüsü geçirmesi

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Corona cok umurumuzdaydi sanki.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    Sevgili Yiğit. Yazısını paylaştığın kişi sorgulamayan, ana akımda kendisine sunulanları servis eden biri.


    Bazıları hala merak ediyor ölümler bu kadar yüksekken nasıl olur da maske pcr gibi ( sözde ) önlemler bırakılıyor diye.


    İşin aslı her projenin bir süresi vardır. Kovid projesinin de sonuna gelindi. Bununla ilgili video çekmeyi planlıyorum. İnsanlar hala dünyada olan şeylerin rastgele olduğunu sanıyor.


    Kovid korkusu rastgele pompalanmadı, planlıydı. Savaşın planlı olduğu gibi.


    Gidişat büyük reset.


    Adam, büyük resetin kitabını yazdı şimdi oynuyorlar hala büyük reseti "hayal ürünü" sananlar var.


    İnsanların alım gücü daha da düşecek, düzen bozulacak ki istedikleri yeni düzeni getirsinler: herkesin paralarının-harcamalarının takip altında olduğu, dijital kimliğine bağlı dijital paradan başka bir alışveriş seçeneğinin bırakılmadığı yeni kontrol düzeni.


    Bir dahaki pandemide aşı olmazsan banka hesapların dondurulacak, hiçbir şey alamayacaksın ve muhtemelen o zamanda kadar getirilecek olan "geçinme yardımın dondurulacak"


    Zorunlu aşıyı bu şekilde getirecekler.





  • nucro kullanıcısına yanıt

    hocam covid ilk çıktığında çinde yolda ölenler görüyorduk ve amaç dünya da insan bırakmamaktı insanlara ciddi korku pompalandı bende dahil hatta burdan biri sokağa asla çıkma virüs kapıp ölürsün yazıyordu toz oldu hepsi konuya bile gelmiyolar sen ilk günden beri söyledin böyle bir virüs var ama üretildi ve insanlar hedef diye pandemi başı 4 tl olan benzin bugün 24 tl ve işin garibi omicronun hemen ardında savaş başlıyor ?


    bu savaş neden pandemide olmadı da tam virüs gündemden düşerken ortaya çıkıyor


    Yan etki yok, bu aşılar şahane
    Yan etki yok, bu aşılar şahanehabere güven
    Hong Kong'da yaşlı nüfus arasında COVID-19 nedeniyle yaşanılan ölümler küresel rekor kırdı | Habere Güven
    https://www.habereguven.com/hong-kongda-yasli-nufus-arasinda-covid-19-nedeniyle-yasanilan-olumler-kuresel-rekor-kirdi

    bu arada hong kong ceset torbaları yollarda geziyormuş





  • Rusya ile Batının aralarında yaşadığı anlaşmazlıklar Covid'e ara verilmesine neden oldu. Rusya ile Abd anlaştı vs demek ABD' nin bilerek piyasaya sürdüğü söylemler. Herşey bizim kontrolümüz de havası vermeye çalışıyorlar, gerçekte olan ise Dünyada dengelerin yeniden kurulduğu.Bu savaş biraz daha büyür ve devam ederse ortada ne Pandemi, ne küresel ısınma, ne çip krizi, ne de Bitcoin,sanal para vs kalır. Bunların hepsi birbiriyle bağlantılı.Rusya ile Batı ve Abd anlaşırlar, soğuk savaş sona ererse yeni bir pandemi daha gelecek. Bill Gates kendisi de söylüyor sürekli, daha tehlikeli bir pandemi gelecek diye. İşte bu gerçekleşir ve Covid gibi tüm Dünyada kontrolü ele almaya başarılarsa, "Nucro" nick'li arkadaşın dediği gibi herkes zorla aşı olacak, herkes o çarkın içine bir şekilde girecek, burada yazan ben de dahil, bu olduğunda ise çoktan iş işten geçmiş olacak.

    Maalesef pandemi sürecinde özgürlüklerimizi kendi ellerimizle birer birer verdik geri almamak üzere. Bir daha artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • geng G kullanıcısına yanıt

    Yapilanlarin ve yapabileceklerinin neler oldugunu tahmin etmeden önce cekim yasasindan bahsetmek gerekir biraz. Bilirsiniz yasanan pandemi ve savas gibi olaylar yasanmadan önce bunlar insanlara bir sekilde gösterilerek alt beyinlerinde önce yer acilir. Bircogunuz Grip adli filmi izlemistir, o filmde bugunlerin benzerini anlatmislar. Bu filmelere bakanlarin kafasinda hemen söyle söyle olacak diye hayaller belirir ve gelecekte ne olacagini tahmin ettiginizi sanirsiniz. Bu zaten sizden yapmanizi istenen seydir ve birgun salgin patlak verince ben bunu daha önceden biliyordum dersiniz. Zaten bunu böyle dusun,meniz icin size bu tur propaganda ve filmeler sunulmustur. Sonra TV ve Medya yoluyla beyniniz gunluk yikanir ki tekrarlarla ve telkinlerle bilincaltiniz bunlara iyice alsissin ve karsi gelmesin, inansin diye. Bunlari yapmalarinin sebebi olaylara istedikleri gibi yöne vermeleri icin insanlarin yasanacaklari o sekilde hayalt etmesi veya kafasinda canlandirmasi gerektigidir. Yasananlar siz öyle tahmin ettiginiz icin öyle olmuyor onlar sizin öyle hayal etmenizi istiedigi icin öyle oluyor ve siz bunlara karsi gelmeyerek olaylarin istenen akista seyretmesine izin veriyorsunuz. Cekim yasasina göre insanlar istedikleri seyi degil ne iseler onu cekelerler ve olur. Isin can alici noktasida budur.


    Diyelim burda konusu cokca acilir bir DH Genci buyuk bir istekle bir kiz arkadasi olsun istiyor. O istedi diye onun kizarkadasi olmaz, eger o kizarkadasi olmaya uygunsa o zaman bir kizarkadasi olur. Yani bunun olmasi icinde öyle biri olmasa dahi öyle biri gibi imis olmali ve yapmali. En basta rol yapmis olacak ama daha sonra o yaptigi rol sürekli tekrarladigi icin uzerine yapisacak ve o rolunu yaptigi kisiye dönecek. Iste bu salginda bizlere tamda bu uygulandi, bundan cikmaniz icinse salgin yokmus gibi yasamaniz gerekirdi. Ben bunu büyük ölcüde basardim ve hayat benim icin pekte fena olmadi. Salgin varmis diye dusunmedim, gezdim tozdum, izin yaptim seyahat ettim ayni yokmus gibi yasadim ve benim icin salgin sadece maske zorunlulugu olan yerlerde ve Asi sertifikasi sitenen durumlarda oldu.


    Bu sebeplerle yazdiklarini tekrar gözden gecir derim, izin vermediginiz sürece size hicbrisey yapamazlar! Eeger onlarin korku pompalayan kitlik ve dehset dolu girdabina girerseniz gercek hayatin bereketli ve bolluk dolu gerceginden uzaklasarak, korku dolu ve paranoyak bir yasamin icine hapsolursunuz. Ben yasananlarin bircogun agülüp gectim, o kadar asi baskisi yaptilar tek doz bile olmadan hemde ülkeler arasi seyahatler ederek bu asamayi asmayi basardim.


    Salgindan insanlar ölmesin diye dünyayi kitleyen dünyada simdilerde bir ülke digerini isgal ediyor sehirlerini bombaliyor vs. Size gercekten yapilanlar samimi geliyormu? Kitlesel silah üretip satanlar, Ukraynayi silaha boganlarin gercekten sizin sagliginiz icin dünyaya kilitmi vurdugunu saniyorsunuz? Dünyayi koca bir Film Stüdyosuna cevirmisler yeri geliyor Bilim Dünyasi yeri geliyor Filim Dünyasi oluyor, bizde icinde bir o yana bir bu yana savruluyoruz. Kendi gerceginizi olusturup onda yasayin Medya ve basinin sizi sürükledigi gerceklerden uzak olana degil.





  • geng G kullanıcısına yanıt

    hiç bir halt olmayacak. asla aşı olmadım ve eskisi gibi devam ediyorum. benim aklım bu salako küreselcilere hizmet etmez. aksi mümkün değil.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    Geleceği göemüşsün hocam Yan etki yok, bu aşılar şahane 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    bunu yapmaları için emtiaları yasaklamaları gerekir ki,3. dünya ülkelerinde bunu yapamazsın.hele bizim gibi kayıtdışı ekonomi cennetinde hiç yapamazsın. aslında kayıtdışı ekonomi kötü değildir. bu konuda avantajlıyız.

  • Pfizerin Asi hakkinda yaptigi calismalarda FDA Sitesindeki belgelere göre hastaliga karsi etkisi %95 degil %12 dir. Kaynaga göre 1816 kisi Plasebo grubunda - 1594 Asi gurbundaki insanlar = 222
    222/1816*100=12%

    Among 3410 total cases of suspected but unconfirmed COVID-19 in the overall study population, 1594 occurred in the vaccine group vs. 1816 in the placebo group. Suspected COVID-19 cases that occurred within 7 days after any vaccination were 409 in the vaccine group vs. 287 in the placebo group. It is possible that the imbalance in suspected COVID-19 cases occurring in the 7 days postvaccination represents vaccine reactogenicity with symptoms that overlap with those of COVID-19. Overall though, these data do not raise a concern that protocol-specified reporting of suspected, but unconfirmed COVID-19 cases could have masked clinically significant adverse events that would not have otherwise been detected.

    Sayfa 42

    Kaynak: FDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Mayıs 2022; 14:56:25 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.