Şimdi Ara

Yamuk uzayan sakalları düzeltmenin bir yolu yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
24.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 yaşına geldim yanaklar hariç diğer yerlerde sakal çıkıyor fakat sağa doğru uzuyorlar. Bunun bir çaresi yok mudur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yamuk Çıkan Sakalları Düzeltmenin Yolları

Yamuk uzayan sakallar, birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Neyse ki, yamuk sakallarını düzeltmek için uygulayabileceğin çeşitli yollar mevcuttur.

Yamuk Sakal Nasıl Düzelir?

• Düzenli Kesim: Sakallarını düzenli olarak kestirmek, yamuk büyümeyi önlemeye yardımcı olabilir. Sakalların belirli bir uzunlukta kalmasını sağlamak, yamuk çıkmalarını engelleyebilir.

• Farklı Tarama Yöntemleri: Sakallarını taramak, büyüme yönünü kontrol etmene yardımcı olabilir. Sakallarını, doğal büyüme yönünün tersine tarayarak yamuk çıkmalarını azaltabilirsin.

• Isı Şekillendirme: Sakal düzleştirici veya fön makinesi gibi ısı şekillendirme araçları, sakallarını düzleştirmeye yardımcı olabilir. Ancak, ısıyı aşırı kullanmamaya dikkat etmelisin, çünkü bu sakallarına zarar verebilir.

• Saç Spreyi veya Jöle: Saç spreyi veya jöle gibi şekillendirici ürünler, yamuk sakallarını geçici olarak düzeltmeye yardımcı olabilir. Bunları kullandığında, ürünün eşit şekilde dağıldığından emin ol.

• Sakal Yağı: Sakal yağları, sakallarını nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olabilir, bu da onları daha kolay şekillendirmeni sağlar. Bazı sakal yağları, sakalların daha düz büyümesine yardımcı olan bileşenler içerir.

• Profesyonel Yardım: Sakallarını düzeltmekte zorlanıyorsan, profesyonel bir berbere veya stilistine başvurabilirsin. Uzmanlar, sakallarını doğru şekilde şekillendirmek ve düzeltmek için gerekli araçlara ve tekniklere sahiptir.

Önemli İpuçları

• Sabırlı ol: Yamuk sakalları düzeltmek zaman alabilir. Sürekli çaba ve tutarlılık önemlidir.
    • Deney yap: Sakallarını düzeltmek için farklı yöntemler denemekten çekinme. Herkes için işe yarayan tek bir yöntem yoktur.
    • Sağlıklı Sakallar:** Sağlıklı sakalların yamuk çıkma olasılığı daha düşüktür. Uygun bakım ve beslenme, sakallarının sağlıklı ve düzgün bir şekilde uzamasına yardımcı olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bundan sonra yukarıdan aşağıya düz tıraş ol düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Çakması

bundan sonra yukarıdan aşağıya düz tıraş ol düzelir.
    teşekkür ederim
    kaç günde bir traş olmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Çakması

bundan sonra yukarıdan aşağıya düz tıraş ol düzelir.
    Çıkmasını istediğin yöne doğru traş ol ve günde bir kaç kere sakallarını çıkmasını istediğin yöne doğru elinle sür(bunu abartma sivilce çıkar yüzün yağlanır falen filan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Çıkmasını istediğin yöne doğru traş ol ve günde bir kaç kere sakallarını çıkmasını istediğin yöne doğru elinle sür(bunu abartma sivilce çıkar yüzün yağlanır falen filan)

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim arkadaşım
    elinle sür derken oraya doğru hafiften çekiştirmeyi mi kasdettiniz acaba?
  • quote:

Alıntıları Göster
    varmı deneyip %100 çalışıyor diyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

varmı deneyip %100 çalışıyor diyen

Alıntıları Göster
    bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var her yüzüme ellediğimde moralim bozuluyor
    dediklerinizi uygulayacağım sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde ensem yamuk cikiyor cozmu olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangereusArabian

Yok kardeş çekiştirme değil şunu kastettim hani dua ettikten sonra elini yüzüne sürersin ya amin diyip o şekilde sür sakalları istediğin yöne :) benim yamuk yumuktu o şekilde yoluna soktum :) haftada bir traş oluyorum
  • quote:

quote:

Yok kardeş çekiştirme değil şunu kastettim hani dua ettikten sonra elini yüzüne sürersin ya amin diyip o şekilde sür sakalları istediğin yöne :) benim yamuk yumuktu o şekilde yoluna soktum :) haftada bir traş oluyorum

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkür ederim çok büyük yardımın dokundu. dediklerini uygulayacağım eğer düzelirse dile benden ne dilersen :)

• quote:

Hocam çok teşekkür ederim çok büyük yardımın dokundu. dediklerini uygulayacağım eğer düzelirse dile benden ne dilersen :)

Birde çıkmayan kısımlara aktarlardan (baharatçılardan) badem yağı al sür oralardanda çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illuminating

quote:

Birde çıkmayan kısımlara aktarlardan (baharatçılardan) badem yağı al sür oralardanda çıksın.

Alıntıları Göster
    alıntı yapamıyorum yazdıklarınıza o özellik kapatılmış bendek.bakmayın
    @illuminating kardeş dediğini deneyeceğim fakat badem yağı ile internette şöyle bir bilgi hakim; badem yağı, sakal çıkarmaz, sadece olanı geliştirir, rengini açar, parlak bi renk verir ve genelde bıyıklarda kullanılıyormuş. Doğru mudur bu bilgi?

• quote:

@illuminating kardeş dediğini deneyeceğim fakat badem yağı ile internette şöyle bir bilgi hakim; badem yağı, sakal çıkarmaz, sadece olanı geliştirir, rengini açar, parlak bi renk verir ve genelde bıyıklarda kullanılıyormuş. Doğru mudur bu bilgi?

Yok sen dene bak gör tam yağlı olanlarından al sadece çıkmasını istediğin bölgeye uygula.. her gün sür aksatmadan.
  • quote:

quote:

Yok sen dene bak gör tam yağlı olanlarından al sadece çıkmasını istediğin bölgeye uygula.. her gün sür aksatmadan.

Alıntıları Göster
    yarın ilk işim öyle bir ürünü almak kardeşim çok sağol

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sakal çıkmayan bölgeler için yüzüne sık sık buhar yap ki gözenekler açılsın kılcal damarlar canlansın.Kıllar kılcal damarlarla ilişkili.Bide çıkmayan bölgeleri jiletle traş et sarı kıllar kararsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

sakal çıkmayan bölgeler için yüzüne sık sık buhar yap ki gözenekler açılsın kılcal damarlar canlansın.Kıllar kılcal damarlarla ilişkili.Bide çıkmayan bölgeleri jiletle traş et sarı kıllar kararsın.

Alıntıları Göster
    Yanakları nasıl halledebılırım? Yanaklarımda kıl varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

Yanakları nasıl halledebılırım? Yanaklarımda kıl varda.

Alıntıları Göster
    biraz daha öneri olursa adam hacı sakalı yapacak
  • Yan yatir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

biraz daha öneri olursa adam hacı sakalı yapacak

çok güldüm Allah seni ne etmesin:D

@Psychiatrist sağol kardeşim bunu da deneyeceğim gelişmeleri bu başlıktan aktarırım yeni yamuk nesil örnek alsın diye:D
  • Durumu soracaktim.da arkadas ban yemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.