YAMAN UMUT OLACAK

-
-
ne okuyor şimdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4. mezun a kaldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunun vip kahve içtiği dönemde ben 8 bin liralık espresso makinesinden içiyordum kahvemi tabi dalga geçeceğim yarın bir gün rolls royce anahtarı atarsa storysine yine dalga geçicem her zaman aynı olacak benim için
-
kanka cidden izlenmeleri artınca iphone 11 aldı sonra onun üstüne bi üst modele geçiş yapmış. DMSJJW. KIRMIŞ yutubdan parayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweiss1023 -- 20 Mart 2022; 3:55:41 >
gerçek adı da yaman değilmiş. sevdiği bi isim oldugu icin youtubeda bu isimle tanınmak istemiş
Bunun mezun kaldığına inanıyosanız harbi kafa yok sizde . İyi parayı kırdı valla .
-
Ne yaptı sence kanka bence tercih yapmamıştır o sıralamayla
Kank bu çocuk ilk sınavında gitti üniye . Baktı iyi ara geliyo rp yapmaya başladı benim teorim bu .
-
''8 bin liralık espresso makinesinden içiyordum''
ne kadar özel bir insansınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C95B3F73 -- 20 Mart 2022; 8:32:37 > -
iyi teori bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forumda her gün değişik bi tarz zeka geriliği görüyorum, hakikaten çok ilginç bi deneyim benim için :D
şunu yazan elemanın konumu da kağıthane, yavuz sultan selim mahallesi xD eve giderken haftada bir gasp ediliyodur. Dikkat et de senin makineyi almasınlar pleb.
JXJEJXJWJXJSJXA muhteşem tespit
İlk dairemiz buradaydı ondan öyle yazdım. Biraz ağız kokusu var galiba bayağı içerlemişsin. 6 aydır üye olduğun forumda "forumda her gün..." şeklinde bahsetmen de komedi :D
15k takipçiyle öyle fazla para kıracağını sanmam ama bir kaç firma sponsor olmuştu herhalde buna
-
olm anlamadığım ben de vip çiyorum ne olmuş lan
-
YouTube'da o kadar para yok be abi
kalwşwlsöwşşwşsş
-
En Beğenilen Yanıtlar

''8 bin liralık espresso makinesinden içiyordum'' ne kadar özel bir insansınız |
4. mezun a kaldı
|
olm anlamadığım ben de vip çiyorum ne olmuş lan |
Benzer içerikler
- tyt 60 net iyi mi
- çağatay pala
- sekizgen adana yorumlar
- grafit ısıyı iletir mi
- okuması en zor bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X