Şimdi Ara

Yamaha Ybr 125 Yeni kasa mı yoksa eski kasa mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
39.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: victorist

ben sattım Ybr yi çünkü kronik sorunları beni çileden çıkarıyordu eğer kronik sorunları merak ediyorsan araştır görürsün

biraz eski bir konu ama YBR125'te kronik sorun olduğunu birtek sizden duydum.. neymiş bu sorunlar? hani 'kronik' dediğinize göre istisnasız tüm YBR125'lerde olmalı?..
  • Yenisini al kullan.Ama Apache'de güzeldir bu konuda
  • arkadaşlar bu gün sym kırmızı renkli xs125 k aldım.yağmur nedeniyle deneme yapamadım.görünüş olarak ybr ile aynı.kalite olarak iyi olduğunu söylüyorlar.kahramanmraşta sadece 1 tane var oda bizde.kanunu vindys 125 kalite bakımından hangisi daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

arkadaşlar bu gün sym kırmızı renkli xs125 k aldım.yağmur nedeniyle deneme yapamadım.görünüş olarak ybr ile aynı.kalite olarak iyi olduğunu söylüyorlar.kahramanmraşta sadece 1 tane var oda bizde.kanunu vindys 125 kalite bakımından hangisi daha kaliteli.

Tabiki sym kanuni den daha iyidir
  • arkadaşlar herkese mrb.
    ben de bir ybr alarak aranıza katılmak istiyorum. benim ilk motorum olacak bu.
    sormak isteğim bir şey var;
    - ybr nin 2006, 2007, 2008 bu modellerin birbilerinden farkları var mı? 2. el alırken hangi yılın modeli olduğu önemli mi acaba? yoksa uygun fiyat ve km. de herhangi bir yıl modeli alınabilir mi?
    - bir de 2009 model ve 10.000 km altında ybr ler için internette 3.000 tl ve üzeri istiyorlar. Galeriden yenisini 3.900 tl e almak daha mantıklı değil mi?
  • Arkadaşlar benim ilk motorum mondial yarı otomatik bir cup dı bogaz köprusunde kaldım karburator sallanıyordu vidalar gevsemiş sinirlendim ve kaliteli olsun diye yamaha 2007 ybr aldım ve motor bu dedim kullanmaya basladım hic bir sıkıntım yoktu sattım ve ybr city aldım onuda kullandım gayet guzeldı onuda sattım ve son olarak dün mavi ybr esd aldım suan plaka islemleri yapılıyor sirkeci yıldız ticaretten aldım plaka dahil 4.440 35 litre cappa arka canta yeni yan koruma demiri amörtisorden gelen canta demiri gepsi 4.700 u buldu simdi sabırsızlıkla yıldız ticaretin motorunuz hazır telefonunu bekliyorum hep ybr kullandım bir ara cbr125 aldım uzun yolda hatta sehir icinde bile rahatsız edıyor bel agrısı yapıyor ve cok yoruyor ybr en kral motordur dıyorum hele yenı esd ler ıcın cok arastırdım ve iyi makine sadece parcası biraz pahalı dediler iyi ata biniyorsan samanınında kalitelisinden vericen sözüyle sizlere veda edıyorum herkeze keyıflı kazasız belasız bir sürüş dileklerimle...

• Arınıza katılacam bende inşallah :)
  • TVS apache 150 cc Çok kullandım Harika kaçıyor valla
  • Dostum bende CBF 150 aldım gayet memnunum gerçi şuan sadece 153 KM'de ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayı Baba

Ben SYM XS kullanıyorum.

Öncelikle söyleyelim, SYM kendi başına bir Tayvan markası. Arkasında SUZUKi var denmesinin sebebi distribütör ve servislerinin genelde aynı olmasından kaynaklanıyor. SYM'lere SUZUKi servisleri bakıyor genelde.

SYM XS 125K modelini Türkiye'de üretmeye başladı. Ege'de biryerlerde üretimi yapılıyor. Hatta buda linki;

http://www.sym-tr.com/Default.asp?L=TR&mid=167&nid=8&action=NewsDetail

Makinaya gelince. CBF150 de kullandım, YBR125 de.. Kesinlikle XS125'in bu makinardan aşağı kalır bir tarafı yok. Hatta bence artıları bile var. Bi kere makina YBR125'e göre daha kaslı. Seramik silindir teknolojisi var. Ayrıca yakıt konusunda 100km'de 1.3lt ile ödül almış bir model.

Düşünmeden alınabilir. Asla pişman olmazsın.
    yakıt konusunda 100km'de 1.3lt ile ödül almış bir model.
    eğer bu motorun yakıtı 1.3 litreyse abi biz boşuna yaşamışız.

• slm arkadaşlar bende esd 2012 modelini aldım gayet memnunum hiç düşünmeden aldım kafam rahat görünüşü de süper motor alacaksanız düşünmeden ybr 125 2012 modelini almalısınız pişman olmazsınız
  • ilerleyen teknoloji ile orantili olarak istisnai bir kac model disinda her motorun yeni modelinde yakit sarfiyatinin dustugunu gorebilirsinz..
  • Beyler bende ybr 125 alacam 2 3 gun ıcersınde 2006 model 48.000 km de olmasına ragmen gayet temız kullanılmıs. piston ve segment 1 ay once degısmıs 2.400 fiyat cekiyor satan kişi sizce girmelimiyim bu motora ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Apachi

Beyler bende ybr 125 alacam 2 3 gun ıcersınde 2006 model 48.000 km de olmasına ragmen gayet temız kullanılmıs. piston ve segment 1 ay once degısmıs 2.400 fiyat cekiyor satan kişi sizce girmelimiyim bu motora ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Apachi

Beyler bende ybr 125 alacam 2 3 gun ıcersınde 2006 model 48.000 km de olmasına ragmen gayet temız kullanılmıs. piston ve segment 1 ay once degısmıs 2.400 fiyat cekiyor satan kişi sizce girmelimiyim bu motora ?

48.000 bir motorsiklet için yüksek bir km bence piston sekman atılmıs motora el değmiş ben olsam almazdım
  • Selamlar, ben de önceki gün ybr 125 i teslim aldım, 85 km oldu daha.

İlk izlenimim, depoyu fulledim 85 km oldu benzin göstergesi daha 1 mm yerinden oynadı. Yakıt beni tatmin edecek gibi duruyor.

Önceti motorum Majesty 400 dü, yakıt işi beni illallah ettirmişti, genel olara şehir içi gezdiğimden majesty arabam kadar yakıyordu. Ama o nu unutmak ne mümkün.
  • 70 lt bagaj hacmi olan bi motordan inip ybr ye binince ilk sorun akşam önüme çıktı. Motoru sildiğim bezi koyacak yer bulamadım...
  • arkadaslar ybr 2008 model koltuk nasıl sökülüyor bileniniz varmı acil yardım kafayı yicem sökemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnizmir

arkadaslar ybr 2008 model koltuk nasıl sökülüyor bileniniz varmı acil yardım kafayı yicem sökemedim

sol kapagı kontak anahtarı yeri var onla sök. Sag kapayı altta tek vida tutuyor onları sök. kapakları cıkartırken güç uygula biraz plastik yuvalarında cıkması için. koltugu tutan saglı sollu 1 er vida var onlarıda sök koltukgu hafif kaldırıp arkaya dogru vurdurtki :D tırnaklarından çıksın bu şekilde gerçi benim 2012 model ama aşagı yukarı aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronik_09 -- 29 Nisan 2013; 15:38:48 >
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama yenı arkadaslara yardımcı olur amacı ıle birsey paylasmak ıstedım sym 125k xs ı 2012 modelını sıfır antalya nebiogullarından aldım 9 bin km ye kadar tam kontrollu sekılde bakımlarının uzerıne tıtyerek yaptım ve bu motor ıle yemek paket servısı yaptım motor gayet guzel sehır ıcı yatması kalkması harıka ama kronik bir sorunu var oda emme ve puskurtme sbaplarının egzantırık uzerınde hareket eden piyanoları kırıyor benımkı kırdı hıc yolda bırakmayan motorum yolda bıraktı ve 2 hafta kendı fabrıkasında dahı olmayan piyano cekıç takımını bulamadım sonunda ıllallah ettıım bı tornacıya gıdıp celık argon ile saglıklı kaynattırdım o sekılde 1 km daha kullandım memnunum hala dıyebılırım kı memnunum ama arkadaslar bu modelı alıcak olan bunu ıyı arastırsın satan kısı yok oyle bırsey der ama bırde gıdın sanaıye sym servısıne ustalarına sorun nebıoglu bıle bıkmıstı benden orası dahı kronık hastalık olarak adlandırdılar bu olayı :D ben hıc bır ayar yaptırmadan k&n hava fıltresı takıp on dıslıyı 16 yapıp arka dıslıyı 1 dıs kuculterek 132 kmh ye düz yolda ulastım ınanmayan ybrcı arkadasım ıbren bozuk cın malı dedı yan yana gıttık bende 120 onda 120 yazıyordu sonra ne hıkmetse arkamda kaldı :D cok uzattım ıyı forumlar.
    motorum buydu.

Yamaha Ybr 125 Yeni kasa mı yoksa eski kasa mı? Yamaha Ybr 125 Yeni kasa mı yoksa eski kasa mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.